Mikor születtél? Ez a legszerethetőbb tulajdonságod a japán horoszkóp szerint
Kalkulátorunk segítségével könnyen kiderítheted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember más egyéniség, az egyéniséget pedig, ahogy azt is, kinek mi a legjobb tulajdonsága, meghatározza a horoszkóp. Születésnapja alapján mindenki besorolható egy japán jegybe, amit a lenti kalkulátor segít meghatározni.

Ahhoz, hogy megtudd, neked melyik a legszerethetőbb tulajdonságod, csak írd be születésed dátumát. Ezután már csak annyi a dolgod, hogy kikeresd a rád vonatkozó jellemzést!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

A japán horoszkóp szerint rendkívül erős egyéniséggel rendelkezel, így akár vezető pozíció betöltésére is alkalmas lehetsz. Remekül átlátod a dolgokat, minden helyzetből igyekszel a maximumot kihozni. Amit elkezdesz, azt tűzőn-vízen keresztül véghez viszed, így kitartásoddal a környezetedben élők csodálatát is kiválthatod.

Jikoku – Fekete föld

Jikoku jegyedből adódóan legjobb tulajdonságod az őszinteséged. Utálsz köntörfalazni, ha valamivel nem értesz egyet, bátran megmondod. Arra azonban mindig ügyelsz, hogy sohase legyél bántó, ugyanis azon a véleményen van, a tapintatosság is lehet célravezető. Őszinte kijelentéseidet pedig valóban nem szokták az emberek szívükre venni.

Sanpeki – Türkiz fa

Sanpeki jegyednek köszönhetően a kreativitásod az, amiért a legjobban szeretnek, te ugyanis akkor sem fogysz ki a remek ötletekből, ha a körülötted lévők már teljesen tanácstalanok. Irigylésre méltó tulajdonságodnak a munkahelyeden is érdemes hasznát venned, főnököd egészen biztosan értékelni fogja.

Shiroku – Zöld fa

A japán horoszkóp szerint legjobb tulajdonságod a meggyőzőképességed. Ha tudod, hogy igazad van, legyen szó bármiről, te egészen biztosan kiállsz mellette, és nem hagyod elbizonytalanítani magad. Okos, logikus érvelésednek köszönhetően pedig remek érzéked van ahhoz, hogy akár másokat is meggyőzz a saját igazadról.

Goo – Sárga föld

Goo jegyedből adódóan a szenvedélyességed az, ami a legszerethetőbb tulajdonságod. Nagyon komoly, intenzív érzelmeket táplálsz a környezetedben élők iránt, melyeket egyáltalán nem szégyellsz kimutatni. A szerelemben ez a tulajdonságod szintén érvényesül, ugyanis rendkívül tüzes vagy, amit párod természetesen egyáltalán nem bán.

Roppaku – Fehér fém

A japán horoszkóp szerint legjobb tulajdonságod a kötelességtudat, minden helyzetben igyekszel kihozni magadból a maximumot. Ha valamit rád bíznak, azt el is végzed, legyen szó akár a barátaidról, akár a főnöködről. Kötelességtudatod a családodat illetően is rendkívül erős, bármit megtennél azért, hogy boldognak lásd szeretteidet.

Shichiseki – Vörös fém

Shichisekiként remek kommunikációs képességed az, ami igazán nagy erősséged. Rendkívül könnyen megérteted magad az emberekkel, így nagyon jó beszélgetőpartnernek tartanak. Nemcsak szívesen meghallgatod mások gondját-baját, de értékes tanácsokat is adsz azoknak, akik valóban igénylik az efféle segítséget.

Happaku – Fehér föld

Happaku jegyedből adódóan igazán megértő típus vagy, nálad mindenki kap egy új esélyt még akkor is, ha nem feltétlenül érdemli meg. Mindenre igyekszel mentséget találni, mert hiszel abban, hogy az emberek képesek megváltozni és jobbá válni. Ha a környezetedben élőknek támaszra van szüksége, egészen biztosan hozzád fordulnak.

Kyushi – Vörös tűz

Kyushiként legjobb tulajdonságod a magabiztosságod, az, hogy minden körülmények között tisztában vagy a saját értékeiddel, és nem hagyod, hogy mások esetleg elbizonytalanítsanak. Pontosan tudod, mik a terveid az életben, és mindent elkövetsz azért, hogy ezeket maradéktalanul meg is valósítsd.

Ezt is szeretjük