Miért köt ki a férfi másik nő karjaiban? Horoszkópja előre figyelmeztet

Csillagjegye megjósolja, mi juttatja odáig.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a hűség alapvető elvárás a szerelemben, sajnos mégis nagyon sok pár szakít amiatt, hogy az egyik fél kikacsintott a kapcsolatból. Ezt a csalódást senki nem akarja megélni, ám jó tudni, mi lehet az a tényező, amely egy másik karjaiba löki a partnert.

A horoszkóp ebben segíthet, hiszen, minthogy a személyiség befolyásolója, az is kiderül belőle, mi ábrándítja ki, mi idegesíti vagy csábítja el a férfit aktuális párjától. Keresd ki a párod jegyét, és tájékozódj jó előre, mire érdemes figyelned.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos irányítani akar. Igazi főnöktípus, és nem igazán tudja elkülöníteni az élet minden más területét a kapcsolatától: abban is dirigálni szeretne. Ez nem túl pozitív dolog, de vannak olyan emberek, akik éppen egy ilyen irányító személyiséget keresnek partnernek. Ha nem olyan emberrel hozza össze a sors, hanem olyannal, aki egyenlőségre vagy épp dominanciára tör, a Kos más karjaiban köthet ki.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Mélyen érző, harmóniára vágyó ember, aki kapcsolatában is alapvetőnek véli ezeket. Nála oda-vissza működik: ha a kapcsolat kibillen egyensúlyából, nem érzi harmonikusnak, ami elbizonytalanítja. Érzelmei bizonytalanná válása pedig felborítja komfortérzetét a kapcsolatban. Érdemes vele szoros lelki kapcsolatot ápolni, beszélgetni, hogy ne történjen baj, különben más karjaiban keresheti a harmóniát.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi szeret másokat szórakoztatni, és maga is vágyik arra, hogy jókedvűen, derűsen teljenek a napjai. Párkapcsolatában nagyon fontos, hogy a kedvese értékelje a humorát. Az is lényeges, hogy a párja hasonlóképpen igényelje ezt a pozitív légkört. Mindenkinek lehetnek gondjai, rossz periódusai, ezt elfogadja. Az löki más karjába, ha rájön, párja valójában nem ugyanolyan vidám lélek, mint ő.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Titokzatos személyiség, de arra is vágyik, hogy a partnere titokzatos legyen. Ahhoz, hogy érdeklődése ne hagyjon alább, mindig kell neki egy kis misztikum a nő részéről. Ha úgy érzi, a kapcsolatból kifogyott az izgalom és a kaland, ha azt látja, a párja már nem tud újat mutatni, elveszíti lelkesedését, és más nő után nézhet. Párjának érdemes tehát egy csipetnyi titkot még taktikából is mindig megtartani.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán férfinak szüksége van arra, hogy állandó pozitív visszajelzést kapjon. A kapcsolata az egyik fő forrása ennek, önbizalma szinten tartásában és a párkapcsolat működőképességében is fontos számára a dicséret. Elbizonytalanodik, ha ezt nem kapja meg, így rossz ötlet ezzel taktikázni. Ha valaki mégis így tesz, ne csodálkozzon, ha a párja másnál keresi a kedvező visszajelzéseket.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi számára nagyon fontos, hogy életében állandóság és rendszer legyen, melynek kialakításában a párja segítségét is reméli. Amennyiben olyasvalakivel hozza össze a sors, aki nem tudja elfogadni, hogy neki ez fontos, és nem segít benne, hogy minden megfontoltan, rendszerezetten és terv szerint történjen, másfelé kezdhet kacsingatni. Olyan felé, aki ebben is partner.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg rendkívül jóindulatú ember, de nemcsak adni, kapni is szeretné a jót. Számára a kapcsolatban legalább annyira fontos a pozitív visszajelzés, mint az Oroszlánnak, csak esetében kevésbé markáns természetről beszélhetünk. Ahhoz tehát, hogy jól érezze magát, kell neki a megerősítés, melyet ha nem kap meg, sajnos előbb-utóbb más nő karjaiban keresheti majd.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Szenvedélyes és tüzes férfi a Skorpió, akit a legjobb szeretőnek és legizgalmasabb partnernek is neveznek. Tény azonban, hogy - talán a természetéből fakadóan is - folyamatosan ébren kell tartani az érdeklődését. Érdemes néha meglepni, csinos ruhába bújva lenyűgözni, új parfümmel csábítani. Ha úgy érzi, elszíntelenedett a kapcsolat, még ha maga is tehet róla, más nő után nézhet.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas számára a szabadsága jelent szinte mindent. Nem bírja, ha a párja féltékenykedő, parancsolgató, vagy minden lépéséről tudni akar. Az is kiábrándítja, ha azokban korlátozza, amiket szingliként megtehetett. Szinte fulladozik egy ilyen kapcsolatban. Nem véletlen hát, ha egy idő után kifelé kezd kacsingatni a kapcsolatból, valami lazább viszonyra szomjazva.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ambiciózus emberként a Bak férfi számára nagyon fontos, hogy a párja elismerje, amit elért. és támogassa őt abban, hogy a jövőbeni céljait is elérje. Biztatásra és biztos háttérre van szüksége a párja felől, mely egyfelől dopping, másfelől bástya lehet a számára a mindennapokban. Ennek hiányában nem érzi jól magát a kapcsolatban, és lassanként elszakad párjától érzelmileg. Ekkor keres magának mást.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő nagy álmodozó, filozófus alkat, aki imád érdekes beszélgetésekben elmélyülni. Párt is úgy választ, hogy az illető jó partnere legyen a beszélgetésben is. Nagyon fontos, hogy a vele való kapcsolatban különösen ügyeljen ő és párja is, hogy évek után se redukálódjon a beszélgetés a napi rutinbeszélgetésekre. Ha ez megtörténik, hiányozni kezdenek neki a mélyebbek, és másnál köthet ki.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak nem akar szembesülni a problémákkal, inkább idealizált álomvilágába menekülne. Bár minden kapcsolatban előfordulnak összezördülések és átbeszélendő problémák, ő csak egy bizonyos fokig képes ebbe belemenni, amennyire az egészséges. Akkor keres mást, ha egy alapvetően negatív, folyton problémázó, minden apróságon ok nélkül fennakadó partner van mellette.

Ezt is szeretjük