Miben vagy te a legjobb?
Aszcendensed elárulja
Szívesen dolgoznál olyan területen, ami valóban érdekel is? Tudd meg, milyen munka lenne számodra az ideális, majd valósítsd meg álmaidat!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Érezted már, hogy nem vagy a helyeden? Megszereztél egy végzettséget, amivel jól lehet keresni, de nem érzed magad boldognak tőle? Akkor itt az idő, hogy változtass.

Olvasd el, milyen képességeidet érdemes fejleszteni, illetve milyen irányba indulj a jövőben. Sohasem késő váltani, csak rajtad múlik, hogy mikor lesz belőled művészettörténész, divattervező vagy költő.

Nem tudod, mi az aszcendensed? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Igényled a függetlenséget és az önállóságot, ezért nehezen viseled a kötött munkaidőt vagy a beosztott munkakört. Egy nagyvállalatnál tudod igazán kiélni magad, ahol lépésről lépésre haladva építgetheted a karrieredet. Imádod a kihívásokat, ha a többiekkel lehet egy megbízásért versenyezni. Minden érdekel, ami új, izgalmas, illetve küzdeni lehet érte, azonban legtöbbször nem vagy elég kitartó. Kos aszcendensként inkább a kreatív területek felé vonzódsz.

Bika

A karrierhoroszkóp szerint fő erősséged a realitás, gyakorlati érzéked legendás. Mindent pontosan megtervezel, mielőtt döntenél. Akkor érzed magad hasznosnak, ha a két kezeddel alkothatsz valami maradandót. Hihetetlen érzéked van a színekhez és az arányokhoz. Általában a szervezést, pontosságot igénylő feladatok vonzanak. Számodra a késés vagy a pontatlanság fogalma nem létezik. Sikereket érhetsz el műszaki pályán.

Ikrek

Ikrek aszcendensként a nyüzsgés, a pezsgő kulturális élet vonz, intellektuális légkörben érzed igazán otthon magad. Órákig tudnál értekezni a kedvenc könyveidről, filmekről vagy festményekről. A művészetből merítesz erőt, ezért itt a helyed az életben: újságíróként vagy tanárként kiélheted a kultúra iránti csillapíthatatlan tudásszomjadat. Végtelen körforgás az életed: részt veszel egy kiállításon vagy megnyitón, majd mesélsz róla, miközben újra feltöltődsz az energiáival.

Rák

A horoszkóp szerint gondoskodó, a végletekig empatikus vagy. Igazi idealista, aki még mindig hisz a mesékben. Éppen ezért kivételes a fantáziavilágod, hihetetlen érzéked van a művészetekhez, legyen szó festészetről, esetleg költészetről. A kreatív pályák mellett azok a területek vonzanak, ahol segíteni tudsz embertársaidon: a szociális és az egészségügyi szakmák felé húz a szíved, de gyermekekkel is örömmel foglalkozol.

Oroszlán

Drámai környezetben érzed igazán otthon magad, imádod a spontán helyzeteket. A reflektorfényben sütkérezve vagy igazán boldog, szinte az is mindegy neked, hogy milyen kritikát kapsz, csak foglalkozzanak veled. Oroszlán aszcendensként azonnal vezető pozícióra törsz, minden helyzetben te akarsz irányítani. Vonz a média világa, de a magánvállalkozás gondolata is érdekel: szereted a mindennapokban megtalálni a kihívást.

Szűz

Nem kedveled a kockázatos helyzeteket, szeretsz a kitaposott ösvényeken közlekedni. A karrierhoroszkóp szerint jó szervező, kiváló stratéga vagy, aki mindig két lábbal a földön áll. A precizitásod legendás, egyetlen apró részlet sem kerülheti el a figyelmedet. Imádod a bonyolult, összetett folyamatokat, ezekben tudod igazán kiélni magad. Érdekelnek a szociális területek, a gyermeknevelés, de az egészségügyben is boldog lehetsz.

Mérleg

Mérleg aszcendensként hihetetlenül öntudatos nő vagy, mindenben egyre jobb és jobb akarsz lenni. Nem éred be a második hellyel, és soha semmit sem hagysz félbe. Remek az ízlésed, legyen szó művészetről, divatról vagy gasztronómiáról. Mindenben a szépséget és a harmóniát keresed, és addig nem nyugszol, amíg meg nem találtad. Otthon érzed magad a filmezésben, az építészetben, a kulturális életben.

Skorpió

A Skorpió jegy hatására attól érzed igazán jól magad, amitől a többiek iszonyodnak vagy undorodnak. A horoszkóp szerint megosztó személyiség vagy, a célod, hogy mindenki rád figyeljen. A művészetekben a pikáns, a szélsőséges, a tabu vonz, minden, amivel fel tudod rázni az embereket a közönyből. De a psziché sötét oldalával is szívesen foglalkozol, mint pszichológus nagy sikereket érhetsz el a szakmádban.

Nyilas

Minden érdekel, ami kultúrával, utazással, új dolgokkal kapcsolatos. Szeretsz felfedezni ismeretlen tájakat, meghódítani a legmagasabb hegycsúcsokat, élvezed a kihívásokat. Bármihez is kezdesz, mindenhez többféle megoldási módot agyalsz ki, de szívesen nyúlsz vissza a hagyományokhoz is. Minden olyan területen jól érzed magad, ahol más kultúrával találkozhatsz, nemzetközi kapcsolatokat építhetsz ki, legyen szó idegenforgalomról, gasztronómiáról vagy tolmácsolásról.

Bak

A horoszkóp szerint társadalmi elismerésre vágysz, szeretsz az emberekért akár önzetlenül is dolgozni. A szociális vagy a politikai szféra vonz leginkább, ahol felelősséget tudsz vállalni másokért, és kötelességtudóan képviseled az érdekeiket. Tisztességedhez kétség sem férhet, nagyon vigyázol a jó híredre. Imádod a kihívásokat, az általad jónak vélt megoldásért pedig kitartóan harcolsz. Fáradhatatlanul küzdesz az elveidért.

Vízöntő

A hagyományok felrúgása és újragondolása - ez a mottód. Vízöntő aszcendensként egyszerűen képtelen vagy elvegyülni a tömegben és átlagos ember módjára élni, mert szeretsz kitűnni, lázadni. Hangsúlyozod a kívülállóságodat, másfajta gondolkodásmódodat, ám ezzel az igazi célod az emberek provokálása, felrázása. Vonz a marketing, a reklámszakma kreatív világa, a versenyszférában valósíthatod meg önmagad.

Halak

A karrierhoroszkóp szerint főleg a szociális szférában érzed otthon magad, ahol segíthetsz a rászorulókon. Empátiád és önzetlenséged szinte legendás, szavak nélkül, a szíveddel érzed, hogy a másiknak mire van szüksége. Ha kell, kitűnő hallgatóság vagy, de remek tanácsokat is osztogathatsz a körülötted élőknek. Minden esetben az intuícióidra figyelsz döntés előtt, könnyen előfordulhat, hogy pszichológusként komoly karriert futsz be.

Horoszkópunk Hajo Banzhaf és Brigitte Theler Éppen te hiányzol belőlem című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük