Miben vagy a legjobb?
Hold-jegyedből kiderül!
Tudni szeretnéd, melyek azok a tulajdonságaid, amelyekben a legjobb vagy? Ismerd meg önmagad a Hold-jegyed segítségével!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érzed, ismered önmagad? Elképzelhető, hogy Hold-jegyed megcáfolja a magadról alkotott véleményedet.

Hold-jegyed elárulja, hogy milyen pozitív tulajdonságokkal rendelkezel, sőt, azt is, hogy mely féldrágakövek segítségével tudod megerősíteni ezeket a képességeidet!

Nem tudod, melyik jegyben állt a Hold a születésed idején? Használd öröknaptárunkat, és már olvashatod is személyiséged jellemzőit!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Mivel Holdad a Kosban áll, bővelkedsz bátorságban és kezdeményezőkészségben, ideálokban és életerőben, és erőteljes önérvényesítő képességgel rendelkezel. Mások is készen állnak arra, hogy átvegyék a te lelkesedésed. Amikor rátalálsz igazi énedre, és nem az egód irányít, akkor képes vagy törődni másokkal, sőt, ha kell, harcolsz a jogaikért is. Holdad pozitív tulajdonságainak megerősítéséhez a legtökéletesebb kövek az aventurin és a vérkő.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Holdad a Bika jegyében áll, így hűséges, kitartó és megbízható vagy. Gyakorlati készséged és józan ítélőképességed biztos alapokon nyugszik, erődnek és állhatatosságodnak köszönhetően képes vagy véghezvinni bármit, amit elhatározol. A zöld kalcit feloldja a múltból eredő merev meggyőződéseket, és képessé tesz arra, hogy munkára fogd élénk elmédet. Szemléletmódod általában konstruktív, és az olivin a legmegfelelőbb arra, hogy elősegítsd Holdad tulajdonságainak pozitív megnyilvánulásait.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrekben álló Hold kitűnő kommunikációs készségeket ad neked, ezért rugalmasan állsz az élethez. Pontosan megérzed, hogy kire számíthatsz egy adott helyzetben, és ügyesen alakítod ki kapcsolatrendszeredet. Erős intuícióval rendelkezel, képes vagy gyümölcsöző kapcsolatokat teremteni, és hajlamos vagy egyszerre több dolgot is csinálni. A homlokodra helyezett kék szelenit segít lecsendesíteni száguldó gondolataidat, a turmalin pedig tökéletes pozitív tulajdonságaid megerősítésére.

Ha szeretnéd az egyéni horoszkópodat alaposan megismerni, akkor készítsd el személyes csillagjegyelemzésed!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák Hold rendkívül törődő és gondoskodó, erősen családorientált, és feltétlen hűség jellemzi. Képes vagy ösztönösen átérezni mások hangulatát és felismerni érzelmi szükségleteiket. Intuitív Holdad tükröt tart az emberek érzelmeinek, akik így kívülről látnak és jobban megértenek téged. Mivel odaadásod és gondoskodásod könnyen kényszeressé válhat, a kalcedon segít neked egyszerűen csak szeretni az embereket ahelyett, hogy állandóan gondoskodnál róluk.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Amikor pozitív módon jut kifejezésre az Oroszlán Hold, akkor nagylelkűség, gyengédség, melegszívűség és hűségesség jellemzi. Mindenkihez jó szándékkal közeledsz. Természetes vonzerővel rendelkezel, és veleszületett tekintélyednek köszönhetően kitűnő szervező vagy. Pozitív tulajdonságaidat a topáz vibráló energiái még jobban kiemelik, így jó vezető válhat belőled. Hűséged miatt előfordulhat, hogy túl sokáig maradsz egy rossz munkahelyen vagy egy rosszul működő kapcsolatban.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűzben álló Hold önzetlen és gondoskodó, rendkívül becsületes, józan, kitűnő a memóriája és éles a felfogása. Gyakorlatiasságodhoz szervezőkészség társul, valamint a vágy, hogy mások hasznára lehess. Amikor a Szűz jegy pozitív oldala nyilvánul meg a Holdban, tudatossá válik nagyfokú kreatív energiád, mely a művészetekben juthat kifejezésre. A kék topáz tökéletes, mert erősíti benned a szolgálatra való hajlamot, és megóv attól is, hogy mások kihasználjanak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Holdad az elragadó Mérleg jegyében áll, tehát udvarias és népszerű vagy. Előnyödre válik, hogy képes vagy jól kijönni mindenkivel, és az is, hogy igényed van a nyugodt életre, de óvakodj az alakoskodástól és a hízelgéstől. A szeretet köve - a szugilit - minden kapcsolatot megerősít, de igazán a rózsakvarc illik hozzád, mert arra buzdít, hogy szeresd önmagad, és feltétlen szeretetet visz életedbe. Téged méltányosnak és igazságosnak ismernek. A krizoberill segít megbocsátani.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpióban álló Holddal nagyfokú éleslátás jellemez, tisztában vagy azzal, hogy bármit képes vagy túlélni. Tökéletes vezető vagy azok számára, akik az élet sötét oldalait akarják felfedezni, mivel jól ismered ezt a területet. Hatékony gyógyító vagy, mert a dolgok mögé látsz. A kriszpit - Vénusz haja - csodálatosan erősíti a lelket, valamint kiemeli Holdad pozitív tulajdonságait, míg a sólyomszem abban segít, hogy a föld felett szárnyalhass ahelyett, hogy a mélységekbe szállnál alá.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Független Holdad gyorsan kimondatja veled, amit gondolsz. Más jegy szülötteinek olykor nehéz elviselniük könyörtelen őszinteséged, de ha az kedvességgel párosul, akkor mély meglátásokkal tehet téged gazdagabbá. A topáz segítségével kapcsolatban maradsz belső bölcsességeddel és érzelmeiddel úgy, hogy megtanulod azokat saját javadra fordítani. A Nyilas Holdja a múltban megtanult elvonatkoztatni az érzelmektől, a kék csipkés achát pedig tökéletes arra, hogy újra kapcsolatba lépj velük anélkül, hogy azok a hatalmukba kerítenének.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak Holdjával szorgalmas, felelősségteljes ember vagy, aki törekszik arra, hogy helyesen cselekedjen, és a társadalom hasznára váljék. Óvatos, de tekintélyt parancsoló vagy. Ez jelentheti azt, hogy szereted az embereket, és mindent megtennél értük, de azt is, hogy szeretnéd irányítani a környezeted. Egy kapcsolatban te vagy a biztos pont, akire lehet számítani, mert hűségesen kitartasz partnered mellett. Ezt erősíti a gránát viselése. Amikor Holdad pozitív hatásai érvényesülnek, erősítik benned a vágyat, hogy megismerd az élet spirituális oldalát.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő Holdja eredeti, különc, független, és van érzéke a tudományokhoz. Mélyen foglalkoztat az emberiség és bolygónk jövője, és rendkívüli módon képes vagy az egyetemes szeretet kinyilvánítására. Képes vagy a jövőbe látni, és tudod, mire van szükség ahhoz, hogy mindenkinek jó legyen. Képes vagy tárgyilagosan szemlélni az érzelmeid, nem ingatnak meg a szívmarcangoló érvelések. Az a vágyad, hogy elősegítsd a társadalom és az emberiség fejlődését, visszhangra talál a kék celesztit finom rezgéseiben.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Az érzékeny Halak Hold empatikus és gondoskodó természetű, egyformán tudatos spirituális téren és a mindennapokban, bár gyakran túl hiszékeny. Erősen fejlett intuíciód lelki szempontból hatalmas erőt jelent. Az ametiszt élesíti látásod, valamint erősíti az Isten iránti szeretetet. Hajlamos vagy összetéveszteni a sajnálatot a szeretettel, a szimpátiát az empátiával, de ha megtanulod megosztani mély érzelmeid, akkor rendkívül sokat segíthetsz másoknak. Az aventurin fejleszti együttérző képességed.

Cikkünk Judy Hall Kristály Zodiákus című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük