Miben tehetséges a gyermeked?
Horoszkópja megmutatja
Gyermeked képességei az élet mely területén tehetik őt sikeressé? Horoszkópunkból kiderül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden gyereknek van érzéke valamihez, csak meg kell találnia az életnek azt a területét, ahol jól boldogul. Ahhoz, hogy ezt a te gyermeked is minél előbb meglelje, segítséget nyújt a gyermekhoroszkóp.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos gyermek szinte minden tevékenységbe szívesen belekezd. Egyformán érdeklődik a reál és a humán tárgyak iránt - ráadásul tehetsége is van mindkettőhöz. Csapongása azonban megakadályozza abban, hogy igazán elmerüljön egy témában. Felnőttként bármilyen területen sikeres lehet, amennyiben kellő kitartás párosul hozzá. A legjobb, amit tehetsz, hogy folyamatosan kitartásra ösztönzöd őt.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A rivalizálás elbizonytalanítja az érzékeny Bika gyermeket. Épp ezért, ha csak teheted, próbáld megóvni a versenyhelyzetektől. Bár gondolkodása logikus, lassan tanul. Ez megmagyarázza nehéz iskolai indulását. Ennek ellenére nem tanácsos sokat segítened neki, mert könnyen elkényelmesedhet. Idővel belejön a tanulásba. A horoszkóp szerint sikereket érhet el a művészetekben vagy bármilyen kreativitást igénylő területen.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek gyermek szeret fecsegni, már óvodásként kimondottan sokat beszél. Jó humorával megnevetteti a családtagokat és tanárait is. Nincsenek beilleszkedési nehézségei, környezetével jó kapcsolatot alakít ki. Bár intellektusa kiváló, legfőképpen kommunikációs készsége lesz az, ami segíti az előrejutásban. Komoly sikereket érhet el a későbbiekben az oktatás és a nyelvek terén.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A kis Rák nagyon fogékony a különböző hangulatokra, színekre. Érdemes gyermekedet már kicsi korában valamilyen művészi vonalon elindítani. Később ugyanis jól tudja majd kamatoztatni a megszerzett tudást. Ám csak akkor van értelme a különóráknak, ha a gyerek valóban élvezi. Ha nyűg számára, ne erőltesd. Megtalálja majd boldogulását az életben - valamilyen fantáziát és kreativitást igénylő alkotóterületen.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Bármit is csináljon az Oroszlán gyermek, annak elkötelezi magát, és szívvel-lélekkel teszi. Számára rendkívül fontos, hogy sikereket érjen el a tevékenység során, épp ezért ajánlott olyan osztályba íratnod, ahol a csapat motorja lehet. Ha érzi, hogy fáradozásai nem hiábavalók, egyszerűen megtáltosodik, bármire képessé válik. Komoly eredményeket érhet el olyan területeken, melyek vezetőképességet igényelnek.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Logikus alkat a Szűz gyermek. Először megnézi, szülei mit és hogyan tesznek, majd végiggondolja a miérteket, végül utánozni kezdi őket. Az iskolában minden tananyagot elejétől a végéig alaposan megtanul, de csak akkor, ha megérti minden egyes lépés okát. A horoszkóp szerint logikus gondolkozását és aprólékos természetét a későbbiekben jó eséllyel tudja majd kamatoztatni különböző kutatási területeken.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Gyermekként a Mérlegnek leginkább arra van szüksége, hogy érezze, elismerik és értékelik teljesítményét. Segítségre van szüksége ahhoz, hogy képességeit megfelelően ki tudja bontakoztatni. Ha azonban érzi szülei támogatását, valósággal megtáltosodik. Kiváló eredményeket érhet el olyan területeken, ahol racionális gondolkodásra, tisztánlátásra és a következtetések helyes levonására van szükség. Tehetségét leginkább reál területen kamatoztathatja.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió gyermekre kicsi korától fogva jellemző az ösztönösség és az erő, ami komoly tettvággyal párosul. Intelligenciája kiváló iskolai eredményekre tenné képessé őt, azonban tanáraival ritkán képes jó kapcsolatot kialakítani. A horoszkóp szerint a Skorpió szereti felülmúlni önmagát. A testedzésben eszközt lát önmaga kiteljesítésére, energiái levezetésére. Kellő támogatással eredményes sportoló válhat belőle.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Kíváncsiságával, tehetségével és bájos természetével a Nyilas gyermek kezdetben lenyűgözi környezetét. Azonban minél többet lát a világból, annál harcosabbá válik - mivel folyamatosan keresi az igazságot, de gyakran nem találja. Iskolai teljesítménye tanáraival kapcsolatos ellenszenve miatt könnyen romlásnak indulhat. Számításait többnyire a biológiában találja meg. Mivel erősen vonzódik a természethez és az állatokhoz, érdemes lesz ezen a vonalon elindulnia.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak már gyermekként hajlamos úgy viselkedni, mint egy felnőtt. Komoly, megfontolt kisember, illetve rendkívül határozott. Az iskolában érdeklődést mutat a tudományos kutatások és a reál tárgyak iránt. Tehetségét kiválóan tudja majd kamatoztatni a későbbiekben olyan pályákon, ahol kitartásra és elemzőkészségre van szükség. A horoszkóp szerint érdemes lesz valamilyen kutatói vagy mérnöki pályát választania.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az álmodozásra hajlamos Vízöntő gyermek intellektuális képességeit a külvilág hajlamos alábecsülni. Sokszor tűnhet úgy a felnőttek számára, mintha lélekben nem lenne jelen. De ez csak a látszat. A kis Vízöntő nagyon is érti az intelmeket, ám fenntartja magának a jogot arra, hogy ne foglalkozzon velük. Öntörvényűsége és színes fantáziavilága magányos alkotómunkára teszi alkalmassá. Sikereket érhet el művészi területeken.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak gyermek igen sebezhető lélek. Hevesen reagál minden őt ért eseményre. Érzékenysége az iskolában sok konfliktusba sodorhatja. Az őt ért bántásokra ugyanis gyakran agresszióval válaszol. Emellett kimagasló intelligenciával bír, és tehetségének köszönhetően az élet szinte bármely területén érhet el sikereket. Pályaválasztását azonban legtöbbször egy tanárával kialakított szoros viszony befolyásolja.

Ezt is szeretjük