Ebben a munkában teljesedhetsz ki születésnapod szerint: válaszd ezt, ha sikeres akarsz lenni
Milyen munkakörben lesz sikered?

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csillagjegyed befolyással van pályaívedre, hogy gyorsan vagy lassan jutsz-e előre a ranglétrán. Emellett azt is megmutatja, melyik az igazán neked való hivatás, melyben kiteljesedhetsz. Ha kíváncsi vagy, milyen szakterületen lehetsz igazán sikeres, a horoszkópod elárulja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyed hatására minden olyan szakmai tevékenységben jeleskedsz, melyben a vezetési hajlam a legfontosabb. Szeretsz irányítani, és rengeteg megvalósításra váró ötleted van - melyeket rendszerint azonnal akarsz véghezvinni. Egyértelműen vezetésre termettél. Furcsa módon mégsem vágysz uralkodni mások felett, a hatalomra azért van szükséged, hogy korlátok nélkül cselekedhess.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A karrierhoroszkóp szerint a kitartást, stabilitást és szüntelen tenni akarást igénylő munkákban jeleskedsz. Képes vagy absztrakt gondolatok konkretizálására és gyakorlati megvalósítására. Remekül ügyködsz a háttérben, különösen a kreatív dolgokban jeleskedsz. Sikeres lehetsz különféle tervezői munkákban - például jelmeztervezésben. De bármilyen kreativitást igénylő, valamint természettel összefüggő tevékenységben kibontakoztathatod tehetségedet.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Olyan szakmai területen érhetsz el sikereket, mely megfelelő változatosságot biztosít számodra. Ikrekként ugyanis addig érdekelnek a feladatok igazán, amíg rutinná nem válnak számodra. Kiváló tanácsadó lehet belőled, mert hajlandó vagy meghallgatni másokat. A nyelv iránti vonzalmad tehetséges íráskészségben nyilvánul meg. A színészet, a politika, a kutatás mind jól illenek hozzád.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A karrierhoroszkóp szerint akkor vagy a legboldogabb, ha saját otthonodban dolgozhatsz, tehát tanácsos valamilyen magánvállalkozásba fognod. Kiváló emocionális készségednek köszönhetően érdemes emberekkel foglalkoznod. Ugyanezen okból kifolyólag remek tanácsadó vagy pszichológus válhat belőled. A gyermekek tanítása is jól illik személyiségedhez, ezért sikeres óvónő vagy tanítónő válhat belőled.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként a nyilvánosság, a színpad a te természetes közeged. Sikeres színész, szónok, parlamenti képviselő, cégvezető válhat belőled - a lényeg, hogy a rivaldafénybe kerülj. A karrierhoroszkóp szerint kiváló tanári képességekkel is rendelkezel, így érdemes lehet valamilyen oktatói munkát választanod. Az általános iskola azonban nem a te tereped, inkább a középiskolás korosztállyal érted meg magad.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A tökéletesség iránti őszinte törekvésed, valamint szolgálatkészséged a munkádban és a karrieredben is megmutatkozik. A horoszkóp szerint a legmegfelelőbb számodra, ha másokért dolgozhatsz. Szociális munkásként, kórházi dolgozóként könnyen érhetsz el sikereket, de gyerekekkel is szívesen foglalkozol. Segíteni akarsz, és úgy érzed, ez a legegyszerűbb útja annak, hogy nyomot hagyj magad után, és jobbá tedd a világot.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként a legjobb választás számodra az ügyvédi vagy bírói pálya, mert kimondottan fejlett az igazságérzeted. Ugyanakkor bármilyen kiegyensúlyozott gondolkodást és érzékenységet igénylő foglalkozás megfelelő lehet számodra. Remek szerkesztő, zenész, könyvelő válhat belőled. A karrierhoroszkóp szerint hosszútávon kevésbé fontos számodra maga a munka, inkább azért csinálod, hogy tanulhass belőle.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A karrierhoroszkóp szerint esetedben kifejezetten nehéz megjósolni, hogy pontosan milyen foglalkozásban találod meg a számításod. Egy biztos, bármit is választasz, azt teljes mellbedobással csinálod. Mivel Skorpióként egyszerre többfelé is tudsz figyelni, nem ritka az sem, hogy több munkahelyed van egy időben. A kreatív feladatokat szereted a legjobban. Sikeres színész, tervező vagy tanár válhat belőled.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A korlátozás, mint kifejezés nem szerepel a szótáradban.  Nyilasként olyan szakterületen vagy képes eredményeket elérni, ahol teljes döntési szabadsággal bírsz. A karrierhoroszkóp szerint cégvezetőként vagy vállalkozóként érzed a legjobban magad, és lehetsz sikeres. Nem a munka maga fontos a számodra, inkább a cselekvés szabadsága.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Minden strukturális felépítésű szakmában jeleskedhetsz, mint például az orvostudomány, a mérnöki foglalkozás, a szerkesztés vagy az építészet. Bakként erőteljes siker utáni vágyadat színesíti a hagyományos értékek iránti érdeklődésed, konzervatív látásmódod. A karrierhoroszkóp szerint ezek a tulajdonságok kivételesen jó szakembereket jelölnek, akik képesek sikeresen haladni kitűzött céljuk felé.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A karrierhoroszkóp szerint elsősorban avantgárd területeken érhetsz el kimagasló teljesítményeket. Ilyen a filmszakma, a különféle kutatási területek és művészeti ágak. Vízöntőként mindennél fontosabb számodra a szabadság, illetve az, hogy kamatoztasd a megérzéseidet. Olyan foglalkozást érdemes választanod, melyben nincs megkötve a kezed.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halakként minden háttérben végezhető munkára kiválóan alkalmas vagy. Szárnyaló képzeletednek és a misztikum iránti erős vonzalmadnak köszönhetően jeleskedhetsz a művészetekben, az irodalomban, a színjátszásban. A karrierhoroszkóp szerint a vezetői feladatok kimondottan távol állnak tőled, ezért akkor sem vállalod szívesen az effajta munkákat, ha kifejezetten felkérnek rá. Hallgass az ösztöneidre, és megtalálod a számításod.

Cikkünk megírásában Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve segített.

Ezt is szeretjük