Mi zavarja a pasit szex közben?
Horoszkópja elárulja
Egy megcsörrenő telefon, egy félreértett érintés a legtüzesebb perceket is tönkreteheti.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes szexuális fortélyokkal örökre rabul ejted a férfit, míg bizonyos körülmények akár el is űzhetik őt. A csillagjegyek elárulják, milyen hibát ne kövess el a hálószobában, ha hosszabb távra tervezel a pasival.

A hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolat legalább annyira múlik a szexualitáson, mint az érzelmeken.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha párod a Kos jegyében született, nem ismer riasztóbb szót az egyhangúságnál. A gondolat is borzasztó számára, hogy egy idő után becsukott szemmel is megjósolja a következő mozdulatodat. Ha nem szeretnéd, hogy kialudjon benne a vágy, szüntelenül gondoskodnod kell valamilyen meglepetésről. Minden alkalommal mutasd meg új arcodat, hogy soha ne legyen biztos benne, milyen is vagy valójában. A legjobb, ha a hálószobát és az ágyat elkerülitek - a Kos férfi rajong a különös helyszínekért.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Romantika, kényelem, finom selyemhuzat az ágyon - a Bika férfi semmit nem értékel jobban. Ezzel szemben ki nem állhatja az elhanyagolt, piszkos hálószobát, a rendezetlen körülményeket. Téged is akkor zár felszabadultan a karjaiba, ha éppen a zuhany alól léptél ki, és körülleng a diszkrét parfümillat. Türelmesen kivárja, ha órákig készülődsz az együttlétre - hiszen tudja, végül megkapja, amire leginkább vágyott. A Bikák igazi ínyencek, a szexben is csak a legjobbal egyeznek ki.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Horoszkópja kettős egyéniségről árulkodik. Ha azt hiszed, hogy megismerted, biztos lehetsz benne, hogy tartogat még meglepetéseket. A szégyenlős kisfiú és a vagány pasi jelleme keveredik benne. Olykor visszahúzódó, ám az együttlét alkalmával nem szereti a teljes sötétséget. Az a nő, aki szemérmességből mindig ragaszkodik a lámpaoltáshoz, nem marad sokáig az Ikrek partnere. Ha mégis túlzásnak tartod a teljes világosságot, egyezzetek ki a diszkrét gyertyafényben.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Legyél résen a pasival, a lelke olyan érzékeny, mint a porcelán. Ami számodra észrevétlen apróság, őt kétségbeesésbe sodorhatja. Elég, ha egy másodpercre elkalandozik a figyelmed, ő meg van győződve róla, hogy nem szereted eléggé. Kétszer is ellenőrizd, hogy kikapcsoltad-e a mobilodat, mielőtt ágyba bújtok! A megcsörrenő telefon hidegzuhanyként hat rá. A Rák férfi számára fontos, hogy 100%-ig jelen legyél, és semmi ne zavarja meg az együttlétet.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Horoszkópjából adódóan nem tud ellenállni az egyre újabb és újabb erotikus pózoknak, a vágyfokozó szavaknak. Nehezen viseli a szexuális változatosság hiányát és az elhanyagoltságot. Az Oroszlán férfi mellett gyakori vendég leszel a fehérneműüzletben, és valószínűleg a maradék szerénységedtől is kénytelen leszel megszabadulni. Ha meg akarod őt tartani, engedd szabadjára a fantáziádat, és mutasd meg vadabb arcodat!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Remélhetőleg magad is a rend, a tisztaság és az előrelátás megszállottja vagy, ha kedvesed a Szűz jegyében született. Ne csodálkozz, ha karika jelzi a naptárban a következő szeretkezés időpontját, csillagjegyéből adódóan ugyanis nem szereti a meglepetéseket. Nem igazán kedveli, ha váratlanul letámadod őt, de ami biztosan kiborítja, az a rendetlenség. Szex ellőtt készülj fel a takarításra, mert a Szűz férfinak lételeme a tisztaság.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A filmekből jól ismert, szexbe torkolló nagy veszekedéseket nem vele fogod átélni. Kedvesed ragaszkodik a harmóniához, és azt sem szereti, ha a szexről bármi elvonja a figyelmét. A pásztoróra előtt és után például szólhat halk zene, de közben sohasem. A Mérleg férfi vegytiszta erotikára vágyik. Igényli, hogy egyedül rá figyelj, és felejtsd el a segédeszközöket is, mert az ilyesmivel könnyen férfiúi büszkeségébe gázolhatsz, és lelombozod őt.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A titokzatos és erotikus Skorpiót soha nem ismerheted meg igazán, de érdemes próbálkoznod! Lételeme a túlfűtött erotika, a szexben semmit nem gyűlöl jobban, mint a megszokást és a lassúságot. Zavarja, ha partnere hamar kifárad, és azt is nehezen viseli, ha olykor visszautasítják. Amennyiben hosszú távú terveid vannak a Skorpió férfival, energikusnak, fantáziadúsnak és szinte fáradhatatlannak kell lenned a hálószobában.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Csillagjegyéből adódóan meglehetősen tüzes természet. A Nyilas férfi számára az előjáték lehet erotikus fogócska, azt azonban nehezen viseli, ha ezután nem térsz a lényegre. Nem kedveli a határozatlanságot, és nem neki valók a szemérmes nők sem. A Nyilas teljes mértékben és minden körülmények között az ösztöneire hagyatkozik. Ha te nem tudod magadévá tenni ezt a szemléletet, nem lesz hosszú távú a kapcsolatotok.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Könnyű dolgod van, ha forró éjszakát töltenél el vele - szinte minden eredeti ötletedet értékeli. A horoszkóp szerint, ha egyszer behálóztad, azt teszel vele, amit szeretnél. Egy dolog kivételével: a Bak férfi azon furcsa kakukktojások közül való, akik nem igazán kedvelik az orális szexet. Ha többszöri próbálkozás után is úgy látod, hogy reménytelen meggyőznöd őt, ne erőltesd tovább a dolgot, mert talán azt kockáztatod, hogy végleg elveszíted.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Változatosság és folyamatos kommunikáció - enélkül nem is érdemes az ágy felé közelítened. Az eredeti ötleteket értékelő Vízöntő hamar elunja magát, ha nem gondoskodsz folyamatosan játékos változatosságról a szexben. Értékeli, ha mindenről van véleményed, és ezt nem tartod magadban. Nem szereti a gondolatolvasó szerepét játszani, mindig hozd a tudomására, mire is vágysz igazán. Nem csupán az együttlét előtt és után igényli a beszélgetést, de közben is!

Halak (II. 20 - III. 20.)

Legtitkosabb vágya, hogy az önmaga által teremtett álomvilágban élhessen. Mindig egy lépéssel a valóság felett lebeg, a szürke hétköznapok kiábrándítják. A hálószobában nehezen visel minden olyan momentumot, ami kicsit is visszaránthatja a földre. Ne csörrenjen meg a telefonod, egyetlen olyan félmondat se hagyja el a szádat, ami nem kapcsolódik az intim együttléthez. Az effajta események ugyanis komoly csalódást okoznak a Halak férfinak.

Cikkünk Bogdán Tibor Szexhoroszkóp című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük