Mi vár rátok a szerelemben?
Így olvasd ki a pasi tenyeréből!
A tenyér vonalai árulkodnak a kapcsolat hosszúságáról, de arról is, hogy milyen problémák merülnek fel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretnéd tudni, mire számíthatsz a kapcsolatban a férfitól, hogy csak rövid távra tervez veled, vagy akár a házasság is szóba jöhet, nincs más dolgod, mint tanulmányoznod egy kicsit a tenyerét, hiszen az ott található vonalak választ adnak a kérdéseidre.

Az elemzésnél a domináns kezet érdemes először szemügyre venni, vagyis azt, amelyikkel az illető ír, de mindkét tenyér vonalai információkat adhatnak. A párkapcsolatok vonalait keresztben találod a Merkúr-dombon, mely a kisujj alatt elhelyezkedő párnás rész, de gyakran átnyúlik a gyűrűsujj alá is.

Itt találod a tenyér éle felől induló, vízszintes vonalakat, melyeket régebben házasság-vonalaknak neveztek, mert azokat a kapcsolatokat mutatják, melyekben különösen erős az elkötelezettség. Ha a kapcsolatotok intenzív és erős, akkor a tenyér vonalaiban is megnyilvánul. Ha két ember hosszú időn át oszt meg egymással ágyat és asztalt, akkor ez a kapcsolat nagy valószínűséggel társ-vonal formájában megjelenik a tenyéren is.

A vonalak a tenyér élén kezdődnek, és onnan futnak keresztbe, a tenyér közepe felé. A tenyérélhez közelebb eső rész a kapcsolat kezdetéről ad információt, míg a vonal második része a végéről mesél. Vedd szemügyre ezeket a vonalakat!

Hosszú vagy rövid?

Ha itt erőteljes és hosszú vonalat találsz, mely akár enyhén vöröses színű is lehet, nincs okod aggódni, mert ez egy mindig élő, stabil és hűséges kapcsolatot jelöl. Ha viszont több apró vonalat találsz, az azt mutatja, hogy többféle vágy vezérli a fickót, és hajlamos ábrándokba ringatni magát.

Ám nem feltétlenül veszett fejsze nyele, mert ugyanez a kép utalhat arra is, hogy csak a későbbiekben kötelezi el magát. Stabilitás viszont csak akkor jöhet létre, ha ő is törekszik arra, hogy leszámoljon a terméketlen idealizmussal, mely eltávolítja a hétköznapi realitásoktól. De ha ezek a vonalak halványak, akkor úgy tűnik, nem fektet túl sok energiát az érzelmi életébe.

Görbület

A lefelé hajló vonalak nyomasztó problémákat, szorongásokat vagy félelmeket jelölnek, melyek útját állhatják a boldogságnak, és arra szólítják fel tulajdonosukat, hogy tudatosan igyekezzen javítani a kapcsolaton, illetve a párkapcsolatokhoz való viszonyán, ami lehet, hogy komoly energiabefektetést igényel.

Ha a vonal valódi ívet mutat, akkor a nehézségek csak lassan, fokozatosan gyűrűznek be az életébe, ha viszont a vonal megtörik, majd innen halad lefelé, akkor a helyzet hirtelen élesedik ki, talán valamilyen esemény következtében. Ha az ív a szívvonalon, a legfelső, keresztbe futó hosszú vonalon ér véget, az erős érzelmeket jelez, például egy elszenvedett veszteség lelki következményeit.

Szigetek és elágazások

A vonalakban látható szigetek nehézséget és ellenállást jeleznek a párkapcsolatban, talán mert a család túlságosan beleavatkozik. A szigetek általában problémákra figyelmeztetnek, melyeket könnyű a szőnyeg alá söpörni. A megoldás felé vezető lépés egy beszélgetés lehet. Ha a vonal a végén elágazik, fennáll a veszélye, hogy a két ember eltávolodik egymástól. Ha a villa két vége ívszerűen lehajlik egészen a szívvonalig, az fenyegető szakításra vagy válásra utal.

Egy másfajta jóslás

Ha olyan kérdéseid vannak, melyekre nem adnak választ a tenyérvonalak, próbáld ki a szerelmi kártyajóslást is! Videónk eligazít!

Ha a vonal fokozatosan gyengébbé válik, akkor a kapcsolat intenzitása is csökken. Ha egyre erősebb lesz, akkor a kapcsolat is erősödik. Ha egy másik fő- vagy mellékvonalat keresztez a tenyéren, akkor a kapcsolat valószínűleg zavarni fogja a vonal által jelzett tulajdonságokat. Ha azonban beletorkollik, akkor a két erő egyesül. Hogy ez pozitív vagy negatív hatást jelent-e, azt a továbbfutó vonal minősége dönti el.

Ha tenyérelemzéshez folyamodsz, mindig vedd figyelembe, hogy a jelek inkább minőségekre és problémákra figyelmeztetnek, és nem feltétlenül eleve elrendelést hordoznak. A tenyér jelei is változhatnak az idők során a tudatos erőfeszítések függvényében.

Cikkünk megírásában Manfred Magg A tenyér és a horoszkóp című könyve segített.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük