Mi vár rád az év utolsó 3 hónapjában? Horoszkópodból kiderül
Az év utolsó negyede minden jegynek radikális belső átalakulást hoz, ami az eseményekre is hatással van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év hátralévő része sokak életében felforgató változásokat hoz, de a legtöbbeknek pozitív lehetőségeket tartogat, hogy tisztába jöjjenek mélyebb igényeikkel, valamint megtalálják az erőt a változtatásra.

Ha szeretnéd tudni, mire kell figyelned az év végéig hátralévő időszakban, fogadd meg a horoszkóp tanácsait!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A kapcsolataid menedzselése kerül életed középpontjába. Lehet, hogy kifelé kacsintgatsz, de akár párban élsz, akár nem, novemberben feléled a kalandvágyad, és az új ismeretségek románcot hozhatnak. Kedvező lehetőséged adódik a tanulásra és az utazásra, érdemes belefognod egy ismeretlen terület feltérképezésébe. Decembere a fontossági sorrend könnyen felborul az életedben - ne kalandozz el túlzottan a fantáziavilágban, inkább dolgozz az álmaid megvalósításán.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A kapcsolatok kerülnek figyelmed középpontjába, és bár a munkatársaiddal nehéz konfliktusaid adódhatnak, utólag mégis kiderül, hogy sokat tanultál az összeütközésekből. Novemberben az elköteleződés kérdése is terítékre kerül, most egy életre szólóan megpecsételheted a párkapcsolatod sorsát, ha viszont nincs párod, találkozhatsz valakivel, aki hosszú ideig a társad lesz. Decemberben megállíthatatlan változások veszik kezdetüket, melyek alapjaiban forgathatják fel az életedet és a vágyaidat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Szigorú kötelességeket ró rád ez az időszak, melyek háttérbe szorítják a szórakozást, és úgy érezheted, megfosztanak a szabadságodtól - ám mindez egy fontos fejlődési folyamat része. Novemberre könnyen túlpörögsz, ezért tudatosan figyelj arra, hogy pihenőket is beiktass, és a munka ne akadályozzon abban, hogy a magánéletedre összpontosíts. Decemberben lehet, hogy korlátozónak érzed a párkapcsolatodat, de ne dönts elhamarkodottan. Éld át az érzéseidet, és ne próbáld intellektualizálni őket.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A magánéleti és szakmai lehetőségek tárháza vár rád, úgy érezheted, hogy csak válogatnod kell, ami a bőség zavarát eredményezi. Novemberre lehet, hogy mindkét területen növekszik a függetlenséged és a szabadságod, de ezzel a stabilitásod is meginog. Csak tiszta céloknak engedj. Decemberben komoly érzelmi drámát élhetsz át, és lehet, hogy oktalan féltékenységi jelenetet rendezel. A nyomás alatt se hallgasd el, mit érzel és mit gondolsz, így jóváteheted a dolgokat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Október szakmai kockázatvállalásra sarkall, és ha mersz nagyot ugrani, novemberre megtérül a befektetett energia, és meggyőződhetsz arról, hogy jól döntöttél. Optimista kisugárzásod így új embereket vonzhat köréd, akik között egy szenvedélyes hódoló is akad. Az érzelmeid elbizonytalaníthatják az önértékelésedet, de továbbra is bízz magadban, és ne hagyd, hogy a szerelem eltávolítson a feladataidtól, mert decemberben újabb kört kell futnod a karriered menedzselése érdekében.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Októberben a pénzügyeidre eshet a hangsúly, és ha kitartóan dolgozol, növelheted a bevételeidet. A megteremtett stabilitás novemberre túlzottan álmodozóvá tehet, ám ügyelj arra, hogy ne rugaszkodj el túlságosan a földtől. Novemberben szokatlanul spontánul viselkedsz, illetve új emberekhez vonzódsz - ha még nincs párod, érdemes belevágnod egy románcba. December a szenvedély jegyében telik, és harmóniát hoz a párkapcsolatodba. 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Októberben ki kell találnod, mit vársz a párkapcsolattól, és ezt el is kell mondanod a másiknak, különben kihasználhatóvá válsz. Novemberben takarékosabban kell bánnod a pénzeddel és az időddel, ha el akarod érni a célodat. Érdekes emberekkel találkozol, de légy óvatos a románccal, mert kalandvágyó partnerek találhatnak meg. December a kétségbeesésbe taszíthat egy hiányérzet miatt, ám így kapcsolatba léphetsz legmélyebb vágyaiddal, és megtalálhatod a módját megvalósításuknak.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Októberben mindent egyszerre akarsz, de állíts fel fontossági sorrendet a vágyaidban, különben minden kicsúszik a kezedből. Novemberben akaratlanul félrevezethetsz valakit, aki szeret. Törekedj a lehető legegyértelműbb kommunikációra, különben a párkapcsolatod vagy a karmád bánhatja felelőtlenségedet. Ha őszinte vagy magaddal és a másikkal is, decemberre az intimitás talán sosem látott mélységeit élheted meg szerelmeddel, és szorosabbra fűzheted a kapcsolatotokat.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Októberben egy csoportos tevékenység hatására spirituális dimenziók nyílhatnak meg előtted. Hiába vagy flörtölős kedvedben, a románc most akadályokba ütközik, de sose becsüld alá a véletlenek szerepét. Novemberben kedvező változásokat tapasztalhatsz a munkádban, megvalósíthatod új ötleteidet, továbbá kiléphetsz az előítéletek béklyójából. Decemberben fontos párkapcsolati döntést kell meghoznod, ha a szívedre hallgatsz, nem ér csalódás. 

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Októberben mintha minden csak akadályozna - úgy érzed, nem jutsz egyről a kettőre, ám a kihívások arra ösztönöznek, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Így novemberre beérik a munkád gyümölcse, és szabad utat kapsz, a hónap vége pedig különös meglepetést tartogat. Ez az egyensúlyi időszak spirituális ébredést is hozhat. Decemberben rég nem tapasztalt biztonságban érzed magad, amely feltüzeli benned a szenvedélyt és a spontaneitást, miközben alapjaiban rengetheti meg magaddal szembeni előítéleteidet.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Októberben a szakmai életed követel magának figyelmet - úgy érzed, jobban megérted kollégáid és ügyfeleid vágyait és képességeit, így könnyebben motiválsz másokat. Novemberben a párkapcsolat kerül fókuszba: a magánéletedben feszült helyzet alakul ki, el kell döntened, hogy egy kapcsolat megéri-e neked a befektetett energiát. December azonban új örömforrásokat, és nem kizárt, hogy új kapcsolatot is tartogat a számodra, továbbá lehetőséget ad arra, hogy elfogadd különleges képességeidet.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Hatalmas átalakulás küszöbén állsz, de ne sürgesd a folyamatot. Még ha a feladataid behatárolják is a szabadságodat, van elég helyed mentálisan nyújtózkodni. Így novemberre tele leszel ragyogó szakmai ötletekkel és új kapcsolatokkal, melyek újabb anyagi forrásokat nyithatnak meg számodra. December társasági eseményekben bővelkedő időszak lesz - nemcsak jólesik majd pár kellemes órát eltölteni a barátaiddal, de lehetőséged lesz ragaszkodásodat és szereteted is kimutatni.

Cikkünk Rick Levine és Jeff Jawer Éves horoszkóp című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük