Melyik napon született a férfi? Enélkül nem boldog a kapcsolatban
Mire van szüksége a férfinak ahhoz, hogy maximálisan boldog legyen? Most kiderítheted.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szereted a párod, bizonyára szeretnéd őt boldoggá tenni. Az ezotéria segít neked abban, hogy meglásd, mi nem hiányozhat kedvesed boldogságához. Ehhez azt kell tudnod, hogy, milyen nap volt, amikor született.

Alábbi kalkulátorunk segít neked. Ha megvan a nap, keresd ki a párodra vonatkozó leírást a listából!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Mi nélkül nem boldog a párod?

Hétfő - Ha a születése napja hétfőre esett, olyan férfival állsz szemben, aki nem a másik fele szeretne lenni a párjának, hanem két egész ember kapcsolatában szeretne élni. Úgy teheted boldoggá, ha nem tőle várod életed kérdéseinek megoldását, hanem partnerként vagytok egymás mellett jóban-rosszban.

Kedd - Javíthatatlan romantikus a párod, ha kedden született, boldoggá teszik azok a pillanatok, amiket kettesben töltötök. Ahhoz azonban, hogy maradéktalanul boldog legyen, nagy szüksége van arra, hogy folyamatos visszajelzést adj neki, hogy értékeled meglepetéseit és viszonzod érzelmeit.

Szerda - Amennyiben szerdán született, kedvesed még ha nagyon szerelmes is, akkor is szüksége van arra, hogy érezze szabadságát. Ha nem tölthet egyedül egy kis időt, nem találkozhat barátaival úgy, mint mielőtt megismerkedtetek volna, nem lesz igazán boldog.

Csütörtök - Ha kedvesed csütörtökön született, vidám fickó lehet, akinek lételeme a humor. Akkor lehet boldog egy kapcsolatban, ha abból sem hiányzik a nevetés. A jó humorérzék egyébként a nehéz helyzeteken is átsegít, így aztán duplán hasznos, ha jelen van a kapcsolatban.

Összeilletek a pároddal?

Videónkra kattintva megtudhatod, mennyire alkottok összeillő párost kedveseddel.

Péntek - Kedvesed számára a szex fontosabb lehet, mint az átlagférfiak számára, pedig ez az átlagférfiak életében is eléggé lényegesnek számít. Párod boldogságához nagyban hozzájárul, ha a szexben kreatívak vagytok, és imádja a huncut meglepetéseket is. Ha a szex egysíkú, boldogsága veszélybe kerülhet.

Szombat - Szombaton született párod - mint tapasztalhatod is - hangulatember lehet. Könnyen zuhan a magasból a mélybe, és hamar tér vissza a fellegek közé. Számára fontos lehet, hogy sok-sok pozitív energiát, biztatást, visszaigazolást kapjon tőled, hogy a jókedv kerüljön nála túlsúlyba.

Vasárnap - Párod számára a szürkeség, a megszokás a mumus, ezért akkor lehet boldog igazán a kapcsolatotokban, ha az folyamatosan megújul. Természetesen ez nemcsak a te feladatod, de közös erővel dolgozhattok rajta. Az utazás, a mozizás, a közös főzés színt visz a hétköznapokba.

Ezt is szeretjük