Mi életed legnagyobb tévedése?
A csillagok megsúgják
Nem vagyunk egyformák, minden egyes ember máshol ejt hibákat élete során. Te vajon hol?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a zodiákus egyes jegyei azt hiszik, hogy személyes szabadságuknál semmi sem fontosabb az életben, addig mások épp az önfeladást viszik túlzásba.

Ha kíváncsi vagy, téged milyen téveszme téríthet le a boldogsághoz vezető útról, a horoszkóp megmutatja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kosként életed legnagyobb tévedése, hogy úgy gondolod, egyszerre lehetsz gondos feleség, szerető anya, valamint a világot megváltó asszony. Kimondottan nagy volumenű terveid vannak a munkáddal kapcsolatban, melyek megvalósítása teljes embert kíván - sőt, talán nem is lenne hozzá elegendő egyetlen személy. Teljesen rendjén van, hogy többféle szerepben szeretnél egyszerre helytállni, de azt nem várhatod el magadtól, hogy mindenütt a 100%-ot nyújtsd. Próbálj kicsit visszavenni a tempóból!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint, ha szerelmes vagy, semmi más nem létezik számodra - ilyenkor csak a párodat látod. Életed legnagyobb tévedése is ezzel van összefüggésben: képes vagy teljesen feladni önmagad, megfeledkezni a barátokról, úgy tenni, mintha önálló személyként már nem is léteznél. Ha pedig vége a kapcsolatnak, teljesen kétségbeesel, hiszen úgy érzed, egyedül képtelen vagy bármire is. Ne kövesd el ezt a hibát, szeretni úgy is lehet, hogy te közben megmaradsz annak, aki kezdetben voltál.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A nyugalom és a pihenés egyenlő a halállal - valószínűleg ez életed legnagyobb tévedése. Ikrekként folyamatosan pörögsz, megesik, hogy egyszerre két munkahelyen dolgozol, és nem látod be, hogy néha tudni kell csak nyugodtan üldögélni és gondolkozni. Pedig ezzel a mentalitással igen hamar kiégsz. Hagyj néha időt a pihenésre, hogy lelkednek legyen ideje feltöltődni. Bármennyire is unalmasnak tűnhet ez a látásmód, fogadd el, hogy te sem vagy örökmozgó.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint képes vagy feláldozni magad a családi élet oltárán, valamint félretenni minden egyéni vágyadat. Ez roppant önzetlen dolog, de életed legnagyobb tévedése azt gondolni, hogy boldog leszel tőle. Bár valóban nagyon fontos számodra a családi béke megőrzése és gyerekeid jövőjének egyengetése, ha mindeközben teljesen megfeledkezel önmagadról, fordítva sülhet el a dolog. Fontos, hogy egy kis időt mindig tudj magadra is szakítani, és ne érezd ettől önzőnek magad.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Számodra örök harc: külcsín és belbecs. Sajnos Oroszlán jegyedből adódóan a legtöbb csatát a külcsín nyeri. Valószínűleg életed legnagyobb tévedése, hogy úgy gondolod, számít a külvilág értékítélete. Persze ez így kicsit túlzásnak tűnik, hiszen valóban fontos, de közel sem annyira, mint te gondolod. Ha az a kép, amit kifelé mutatsz magadról, nem hagyja kibontakozni a belső valóságot, és nem jut elég energiád arra, hogy kialakítsd a belső egyensúlyt, az egész fabatkát sem ér.
 

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nem fog sikerülni, felejtsük el - valószínűleg sokszor elhagyta már a szádat ez a mondat. A horoszkóp szerint sosem voltál különösebben beképzelt vagy gőgös nő, de ne ess át a ló túlsó oldalára. Legnagyobb tévedésed a kishitűség. Nem baj, ha szerény vagy, és inkább hagyod, hogy mások jöjjenek rá pozitív tulajdonságaidra. De legalább te magad légy tisztában vele, hogy sokkal többre vagy képes, mint amit kifelé mutatsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérlegként nagyon zárkózott és szerény vagy. Kevés olyan ember él körülötted, akit igazán a bizalmadba fogadsz. Legnagyobb tévedésed, ha azt hiszed, hogy a világ egy őrülten veszélyes hely, és amint kiadod magad, csak még ijesztőbbé válik. Bizonyos szempontból sokkal veszélyesebb, amit te csinálsz: elzárkózol az elől, hogy barátokat találj, és szövetségesekre lelj az életben. Légy sokkal bátrabb, és ne gondold, hogy mindent egyedül kell csinálnod!

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Bizony van némi önértékelésbeli hiányosságod. Mások tökéletlenségét szinte mindig, minden helyzetben kiszúrod, ám a sajátjaiddal annál nehezebben nézel szembe. A horoszkóp szerint legnagyobb tévedésed, hogy a hibákat többnyire a külvilágban keresed. Ha valamilyen komplikált helyzet áll elő, úgy gondolod, a probléma csakis odakint keresendő. Igyekezz kicsit önkritikusabb lenni, és lásd be végre: nem csak mindig mások, te is hibázhatsz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas jegyedből adódóan rendkívül fontos számodra a személyes szabadság. Épp ezért könnyen előfordulhat, hogy nem vagy házasságpárti. Így életed legnagyobb tévedését követheted el, ha - engedve a társadalmi vagy családi nyomásnak - belekényszeríted magad egy frigybe, mely megköti a kezedet. Csak akkor szabad vállalkoznod a házasságra, ha valóban erre vágysz. Ellenkező esetben ugyanis kimondottan boldogtalan leszel.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A horoszkóp szerint határozott és önálló személyiség vagy. Gyakran megesik veled, hogy autonómiádat nem tudod elfojtani, és megpróbálod befolyásolni mások mindennapjait. Ez azonban életed legnagyobb tévedése. Nyilván gyermekeidnek egy darabig szükségük van erre, de hidd el: jóval hamarabb felnőnek, mint te gondolnád. Meg kell tanulnod elengedni a kezüket, illetve hagyni, hogy önállóan tegyék meg azokat a lépéseket, melyek szerintük szükségesek az életben.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntőként irtózol a függetlenséged elvesztésétől, és a világért sem akarod magad lekötni. Ez vonatkozik mind a munkádra, mind pedig a magánéletedre. Szabadságodat őrizheted is jó darabig, idővel azonban változnak a dolgok. Életed legnagyobb tévedése azt hinni, hogy a harmincas éveid vége felé még mindig ugyanolyan független életet élhetsz, mint huszonévesen. Az emberi életciklus szakaszait figyelembe kell venni - még neked is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mindenkinek az életében vannak problémák, melyeket meg kell oldani. Te azonban nem vágysz nehézségekre, szeretnél mindig a megszokott, egyenes úton haladni. Ha mégis felmerül valami akadály, meg sem próbálod átugrani, inkább úgy teszel, mintha nem létezne. Legnagyobb tévedésed, hogy álomvilágba menekülsz a problémák elől. Lásd be végre, hogy egy kis erőfeszítéssel vagy éppen harccal sokkal többet tehetsz önmagadért, mint az örökös ábrándozással.

Cikkünk Liz Greene Szerelmesek asztrológiája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük