Mi életed legfőbb csapdája?
Elemed megmutatja
Melyek azok a visszatérő hibáid, melyekkel saját magadnak állítasz csapdát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csillagjegyed alapján beletartozol a négy ősi elem valamelyikébe. Elemed pedig különféle negatív tulajdonságokra hajlamosíthat. Ha megismered legfőbb csapdádat, nagyobb esélyed lesz arra, hogy változtass magadon.

Tűz-jegyek: Kos, Oroszlán, Nyilas

Sivár emberi kapcsolatok

Meglehetősen csökönyösen véded saját álláspontodat - olykor még az önkontroll hiánya is jellemző lehet rád.

Igen nehezen hallgatsz másokra. Esetenként kész vagy kimondottan tapintatlanul fellépni vitás helyzetekben. Az élet emocionális oldalán nem mozogsz elég otthonosan, érzéseidet nehezen öntöd formába. Mindennek következtében pedig az anyagi természetű dolgok gyakran felértékelődnek a szemedben.

Környezeted nehezen tolerálja ezt a fajta materiális hozzáállásodat a világ dolgaihoz - ha pedig nem vagy képes változtatni ezen, sok barátot veszíthetsz el. Tűz elemed miatt képes vagy akár megszállottan - néha már-már tudattalanul is - kötődni a materiális világhoz. Mindez előidézheti érzelmi és spirituális feled maximális kimerülését

Levegő-jegyek: Mérleg, Vízöntő, Ikrek

A valóság figyelmen kívül hagyása

Érzelmeid gyakran átveszik az irányítást az életed felett. Mindez annak tudható be, hogy többnyire képtelen vagy őket racionalizálni - sokszor a valóság figyelembevétele nélkül szabadulnak el.

Túlzott könnyedséged oda vezethet, hogy gyakran nem tudod elkülöníteni a fantáziát és a valóságot. Levegő elemednek köszönhetően világéletedben szabad szellem voltál, sosem fenyegetett a gondolati vagy fizikális elmerevedés veszélye.

Ez egy bizonyos pontig becsülendő, ám te képes vagy egyik ideától a másikig repkedni - figyelmen kívül hagyva a valóságot. Túlzott spontaneitásoddal és csapongásoddal azt érheted el, hogy - bár sok embert ismersz - kapcsolataid rendszerint igen lazára fonódnak. Nehezen állapodsz meg - mind magánéleti, mind szakmai téren.

Föld-jegyek: Bak, Bika, Szűz

Fantáziátlanság és materializmus

A mindennapi élethez szükséges motivációt és inspirációt gyakran másoktól veszed - ritkán rukkolsz elő új ötletekkel. Ritkán értékeled az absztrakt és elméleti témákat, ha a Föld elem tagja vagy. Ez többnyire annak köszönhető, hogy nem mozogsz otthonosan az elvontabb kérdésekben. Mivel értékrended képes eltolódni egy meglehetősen materiális irányba, gyakran megrögzötten birtokolsz.

Körülveszed magad tárgyakkal, miközben jóval kevesebb figyelmet fordítasz az érzelmekre.

Félsz minden olyan változástól, melyhez fantáziára, újító szándékra lenne szükség. Épp ezért sokszor hajlamos vagy görcsösen ragaszkodni idejétmúlt dolgokhoz, illetve olyan családi hagyományokhoz, melyekkel inkább csak megnehezíted a dolgodat.

Víz-jegyek: Rák, Skorpió, Halak

A gyermeki én hatalma

Gyakran adódnak problémáid a logikus gondolkodással. Bár alapvetően képes lennél rá, és szeretnéd is személyiségedet megfelelően kibontakoztatni, nehezedre esik mindez. A legtöbb szituációban ugyanis túlzottan befolyásolható módon viselkedsz. Víz elemed miatt kimondottan jó alany vagy arra, hogy mások alakítsanak - még abban az esetben is, ha valójában mindez szenvedést okoz neked.

Gyermeki énedet felnőttkorodra sem biztos, hogy képes leszel levetkőzni. Ez alapvetően nem lenne probléma, hiszen ezen tulajdonságodnak rendkívül sok pozitív hozadéka is van. Mindemellett viszont együtt jár azzal a csapdával, hogy gyakran döntésképtelennek és határozatlannak tűnhetsz. Épp ezért sokszor képes összezavarni egy-egy váratlan esemény.

Cikkünk Karen Hamaker-Zondag A bolygók szimbolikája a horoszkópban című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kislany
  • horoszkóp
  • különleges horoszkóp

Rejtett gyermekkori sebek a horoszkópban

szaj no
  • személyiség
  • számmisztika

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük