Mi bosszantja a pasidat legjobban a szerelemben?
Aszcendense megmutatja
Kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágysz? Ne kövesd el azokat a hibákat, melyek leginkább irritálják!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy a nők, úgy a férfiak sem egyformák, bármit is állítanak a közhelyek. Van olyan pasi, akit a bizonytalanság, míg mást éppen ellenkezőleg, a túlzottan határozott női viselkedés bosszant a párkapcsolatban.

Számold ki kedvesed aszcendensét, és megtudod, mi idegesíti leginkább a szerelemben.

Nem tudod, mi az aszcendense? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Határozott, energikus férfival van dolgod. A benne lakozó hatalmas életerőt ki is használja a mindennapok során, és nem az típus, aki könnyen kötne kompromisszumokat. Éppen a meghátrálás és a mániákus harmóniakeresés az a tulajdonság, mellyel kiüldözheted Kos kedvesedet a világból. Ezek a dolgok a végletekig fel tudják bosszantani lendületes és megalkuvásra képtelen párodat. Ha hosszú távra tervezel vele, igyekezz kicsit harciasabbra venni a figurát.

Bika

A horoszkóp szerint kedvesed sokszor nem érti azt a tipikus viselkedésformát, ahogy a nők a dolgok mélyére ásva igyekeznek kibogozni a bonyodalmakat. A hagyománytisztelő és békülékeny Bika-természet ugyanis ezt a szokást fenyegetésként éli meg. Nem szereti a változásokat, és aszcendense miatt a problémákat sokszor inkább szőnyeg alá söpri, minthogy bármin is változtatna. Mindezek miatt, ha újításra vágysz, csak apróbb lépésekben szabad közelíteni kedvesed felé.

Ikrek

Kedvesed nem kimondottan nagyvilági vagy magabiztos ember. Éppen ezért bosszantja minden olyan megnyilvánulásod, melyből sugárzik a határozottság. Ha kicsivel öntudatosabb vagy az átlagnál, az Ikrek könnyen érezheti úgy, hogy kioktatod, netán gyámkodsz felette. Bár ellenérzéseit igyekszik véka alá rejteni, és aszcendensére jellemző cinikus hűvösséggel csak nevet az egészen, valójában nagyon is megbántva érzi magát ilyenkor. Vigyázz vele, légy megértő és kíméletes!

Rák

Rák aszcendensű párod nehezen viseli a túlzott következetességet a szerelemben. Ő ugyanis kimondottan mély érzésű, emocionális beállítottságú ember, aki az önfegyelmet és a becsvágyat kegyetlenségnek, keménységnek tartja. Ha úgy látja, te bővelkedsz ezekben a tulajdonságokban, mind gyakrabban fog visszavonulni és megsértődni. A kapcsolatotok jövője érdekében fontos, hogy minél belátóbb és kedvesebb legyél vele.

Oroszlán

Aszcendenséből adódóan nehezen viseli a tétova viselkedést és a lassúságot. Számára rendkívül fontos a társadalmi érvényesülés és a határozottság, mellyel elérheti céljait. Mindezt pedig elvárja tőled is. Ám nem csupán a bizonytalanság bosszantja, ugyanígy dühíti a nonkonformizmus, az extravagancia, mivel a másságot a társadalmi hierarchiával és a józan ésszel szembeni lázadásnak véli. Csak akkor tervezz vele hosszú távra, ha mindezt el tudod viselni.

Szűz

Ami a leginkább idegesíti a Szüzet, az a bizonytalanság. Ha azt látja rajtad, hogy nem mozogsz biztonsággal az életben, és a problémáidat igen nehezen oldod meg, nem valószínű, hogy huzamosabb ideig együtt maradtok. Aszcendenséből adódó tárgyilagos világnézetével élesen szembehelyezkedik az irracionalitással, az emberi gyengeséggel, olykor még a fantáziavilággal is. Ugyanakkor van arra némi esély, hogy egy kis gyengédséggel megpuhítsd őt.

Mérleg

Kedvesed alapvetően békés ember, akit nem különösebben villanyoznak fel a párkapcsolati konfliktusok. Nem egyszerű eset, hiszen sokszor agresszióként éli meg az önérvényesítést, és törtetésnek tartja a határozottságot. Ráadásul idegenkedik minden nyers emberi ösztöntől, ezeket egyszerűen primitívnek és civilizálatlannak érzi. Ha tehát családi békére vágysz, soha ne cselekedj hirtelen felindulásból, ha problémád van Mérleg aszcendensű pároddal, azt igyekezz higgadtan megbeszélni vele.

Skorpió

A Skorpió nehezen fogadja el az esetleges merevségedet, illetve a változásokkal szembeni ellenállásodat. Ha alapvetően békés ember vagy, ezt a tulajdonságot ő könnyen gyávaságnak érezheti, és kimondottan bosszantja. A horoszkóp szerint nem bírja elviselni a kiváráson alapuló meggondoltságot sem, mert az élet természetes változási folyamataival való szembehelyezkedésnek érzi az effajta viselkedést. Ha hosszú távra tervezel vele, mindezt kénytelen leszel elfogadni.

Nyilas

Gyakran bosszantja a kétkedés és a hitetlenkedés, hiszen elvárja, hogy kész tényként fogadd el az ő elképzeléseit vagy ítéleteit. De a Nyilas férfi akkor is támadásnak éli meg kérdéseidet, ha te csupán érdeklődni szerettél volna. Ugyanakkor nem érti, hogy miért szentelsz annyi figyelmet a számára jelentéktelennek tűnő apróságoknak, miközben a lényeget figyelmen kívül hagyod. Ha szeretnéd őt megtartani, rendkívül óvatosnak és kiegyensúlyozottnak kell lenned.

Bak

A horoszkóp szerint könnyen kijön a sodrából olyan helyzetekben, amikor te túlzottan érzékenyen reagálsz a változásokra. A legnagyobb igyekezettel sem képes megérteni mások függőségi hajlamát, önállótlanságát. Aszcendensének köszönhetően rendkívül szigorú önfegyelemmel bír, és éppen ezen tulajdonsága miatt nem tudja elfogadni, ha te sérülékeny, netán bátortalan vagy. Valószínűleg egy kicsivel több határozottságra lesz szükséged ehhez a pasihoz.

Vízöntő

A Vízöntő férfi sokat bosszankodhat azon, hogy téged kevésbé érdekelnek a szociális és társadalmi igazságtalanságok, mint őt. Nem lesz zökkenőmentes a kapcsolatotok, ha úgy érzi, túl sokat foglalkozol önmagaddal, és hidegen hagynak a magasabb rendű célok és feladatok. Számára az effajta viselkedés felelőtlenségnek tűnik. Mindezek miatt, ha komolyan gondolod a folytatást vele, fontos, hogy időnként háttérbe szorítsd saját érdekeidet.

Halak

A horoszkóp szerint kedvesed rendkívül fantáziadús, kreatív személyiség. Éppen ezért gyakran szenved attól, hogy te hozzá képest józan, földhözragadt vagy, és esetleg elzárkózol olyan dolgoktól, melyek nem tartoznak szorosan a hétköznapi valósághoz. Ha nem szeretnéd, hogy idővel szürkének és unalmasnak tartson téged, itt az ideje, hogy felszabadítsd kreatív, netán művészi energiáidat. Erre ugyanis nagy szükséged lesz a folytatáshoz.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp tükrében című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük