Mi az életfeladatod a szerelemben?
2 Tarot-vetési mód, mely megmutatja
A Tarot kártya az egyik legalkalmasabb szerelmi tanácsadó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szerelmi tanácsra van szükséged, a Tarot kártya az egyik legmegfelelőbb eszköz, hogy választ kapj a kérdéseidre. Attól függően, hogy milyen kirakást választasz, megtudhatod, hogy milyen észrevétlen hatások befolyásolják a kapcsolatot, mi a teendőd, ha úgy érzed, elakadtál egy nehéz helyzetben, de akár azt is kiderítheted, mit gondol a másik.

A kártyát két részre lehet osztani, az egyik a 22 lapos Nagy Arkánum, a másik az 56 lapos Kis Arkánum, mely a négy alapenergiát alkotó lapokból épül fel. A botok a kreativitást és a cselekvőerőt jelképezik, a kelyhek az érzelmeket, a kardok a racionalitást, az érmék pedig a világ kézzelfogható részét.

Mielőtt hozzáfogsz a kirakáshoz, döntsd el, az egész paklit vagy csak a Nagy Arkánumot használod! Keress egy nyugodt, csöndes helyet, és neki is kezdhetsz.

Idő-kirakás

A legegyszerűbb és legklasszikusabb kirakások háromlaposak, az egyik ilyen az, amelyik rávilágít a múltbeli hatásokra, megmutatja a jelen helyzetet, valamint bepillantást enged a jövőbe. Ezt elvégezheted csak magadra vonatkozóan is, de ha van párod, egyszerre rakhatod ki a lapokat saját magadra, a párodra és a kapcsolatra vonatkozóan. Keverd meg a paklit, majd húzz belőle, és egyenként rakd ki a lapokat a következők szerint.

Az első sorba húzz három lapot, ezek rád vonatkoznak. Tedd ki őket balról jobbra. Az első azt a helyzetet jelképezi, melyet magad mögött hagytál, a második azt, amiben éppen vagy, a harmadik pedig azt, hogy mi vár rád. Ez alá húzhatsz ugyanígy három lapot, ez a párodra vonatkozik. Ugyanígy a múltját, a jelenét és a jövőjét jelképezi, a harmadik sorban pedig mindezeket a kapcsolatra vonatkozóan rakhatod ki.

A férfi maga is kirakhatja a saját részét, de te is húzhatod a lapokat. A kapcsolatra vonatkozó kirakást el is hagyhatod, ha úgy érzed, még nem vagytok elég régóta együtt ahhoz, hogy a kapcsolatról beszélhessetek.

Például:

1: Szeretők - egy romantikus szerelmet, vagy legalábbis ennek a képzetét hagytad magad mögött.
2: Hold - most eljött a befelé fordulás ideje és az, hogy szembenézz és leszámolj az illúziókkal, melyeket a szerelem iránt táplálsz.
3: Érmék ásza - a jövő kulcsa az, ha az összetartozást a fizikai síkon is megerősítitek, és addig nem kötelezed el magad érzelmileg, míg fel nem vállaltátok egymást.

4: Érmék tízes - egy fontos, elkötelezett kapcsolat vagy házasság van mögötte.
5: Kardok hármas - még nem heverte ki, hogy összetörték a szívét, most dolgozza fel a fájdalmat.
6: Kardok kettes - még egy ideig valószínűleg nem lesz képes racionálisan értékelni a történteket és szembenézni a problémákkal, ezért ellentmondásosan viszonyul a kapcsolathoz.

7: Kardok nyolcas - valamelyikőtök úgy érezte, nincs a kezében az irányítás, esetleg megmentésre várva kapaszkodott a másikba.
8: Kardok hatos - Vetnetek kell egy pillantást távolról is a kapcsolatra, lehet, hogy szünetet kell tartanotok.
9: Kardok tízes - fájdalommal járó visszavonulás vagy szakítás vár a közeljövőben.

Jelenlegi hatások

Ha közelebbről akarod megvizsgálni a jelen helyzetet a szerelmi életedre vonatkozóan, és tudni akarod, hogy mi a legjobb lépés, akkor válaszd az alábbi hétlapos kirakást. Húzz egy lapot, tedd le, majd a következőt tedd jobbra fölé, a harmadikat ez alá, majd így haladj tovább! A negyediket tedd a második mellé, az ötödiket pedig alá, a hatodik és a negyedik mellé, a hetediket pedig ez alá!

A kártyák sorrendben a következő információkat jelentik:

1: Jelen helyzet.
2: A hatás, amit a férfiak gyakorolnak rád.
3: A hatás, amit te gyakorolsz a férfiakra.
4: Rejtett hatások, melyek befolyásolnak.
5: A legfőbb akadály, mellyel szembenézel.
6: Feladat.
7: Ami segít.

Például:

1: Érmék lovagja - nyílt és alapos vagy, hajlandó vagy időt áldozni a számodra fontos dolgokra.
2: Kelyhek hatos - a férfiak szentimentális emlékeket ébresztenek benned, talán egy múltbeli játszmát ismételsz.
3: Botok apródja - könnyen felkelted a férfiak érdeklődését, izgalmasnak látnak, ám nem igazán számolnak veled hosszú távon.

4: A világ - túlzott egoizmusra utal, nem engedsz az ideáljaidból akkor sem, ha a valóság mást sugall, és nem kizárt, hogy az az előfeltevésed, mindenért túl nagy árat kell fizetned.
5: Kelyhek királynője - túlzottan érzelmes, esetleg szentimentális vagy, mellyel mások könnyen visszaélhetnek.
6: Botok nyolcas - dönts el, mit akarsz, és állíts fel fontossági sorrendet.
7: Akasztott ember - az segít, ha hátralépsz kicsit, kivonulsz a forgatagból, és megnézed ugyanazt a helyzetet egy másik szemszögből is.

Ezt is szeretjük