Mi a szerelmi karmád?
Vénuszod megmutatja
A Vénusz elárulja, hogy szerelmi életedet milyen karmikus örökség terheli. Tudd meg, hogy melyek a múltból fakadó hibáid.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeretet, a szerelem és az érzékiség bolygója, a Vénusz arról is árulkodik, hogy a párkapcsolat terén milyen karmikus terheket hoztál magaddal korábbi megtestesüléseidből. Ismerd meg a múltban gyökerező hibáidat, és szabadulj meg tőlük.

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a Vénuszod? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Függetlenséged és céltudatosságod nehezen egyeztethető össze a hagyományos női képpel. Bár valójában mélyen érző ember vagy, ezt esetenként még önmagad előtt is titkolod, így a férfiak kissé tartanak tőled. Párkapcsolatban élve is erős igény él benned a változatosság iránt, ha pedig társad nem képes újabb impulzusokkal szolgálni, kisétálhatsz az életéből - annak ellenére, hogy a szíved mélyén nyugalomra és meghittségre vágysz. Karmádat azzal oldod fel, ha bátran szembenézel önmagaddal, és megnyitod a szíved a külvilág felé.

Bika

Mélyen érző ember vagy, kifinomult erotikával megáldva. Nem csoda, hogy az ellenkező neműek a legritkább esetben képesek ellenállni neked. Az együttélés veled mégsem könnyű, mivel Bika-Vénuszodból adódóan túlságosan is erős benned a biztonság iránti vágy, ezért az egzisztencia terén bizony nem keveset vársz a másik embertől. Feladatod, hogy kifejleszd magadban az önbizalmat - ily módon társad fellélegezhet, miközben csak még vonzóbbá válsz a szemében.

Ikrek

Sziporkázó ésszel és jó humorérzékkel megáldott nő vagy, megjelenésedet pedig valamiféle légiesség hatja át, így aztán sohasem szenvedsz hiányt férfitársaságban. A boldogságban mozgékonyságod akadályozhat - az együttélés során is hajlamos vagy a külvilágban keresni az új ingereket és információkat, ami érthető módon frusztrálja a másik embert, olyannyira, hogy szakítással vethet véget az áldatlan állapotnak. A boldogságot akkor találhatod meg, ha azt nem a kapcsolaton kívül, hanem azon belül keresed, felfedezve önmagad és társad belső értékeit.

Rák

Odaadó vagy, de sokat is vársz. Ha nem kapod meg azt, ami szerinted járna neked, magadba fordulhatsz, akár jelenetet is rendezhetsz. A helyzetet súlyosbítja, hogy Rák-Vénuszként hajlamos lehetsz rátelepedni a társadra, és nehéz élethelyzetekben túlságosan ráhagyatkozni. Karmikus örökségedet úgy dolgozhatod le, hogy szabadságot biztosítasz a másik ember számára, miközben saját ügyeidet kézbe veszed - így egymás mellett, nem pedig egymás árnyékában élhettek.

Oroszlán

Optimistán gondolkodsz és cselekszel, ami roppant imponáló a férfiak szemében. Választottad szerencsésnek mondhatja magát, mivel az iránta való szeretetedet a legkülönbözőbb módokon igyekszel kifejezésre juttatni. Ugyanakkor néha hajlamos vagy kapcsolatodat színdarabnak tekinteni, amiben te vagy a főszereplő, így a másik ember háttérbe szorítva érezheti magát. Így - bár mindent megteszel testi-lelki jólétéért - idővel eltávolodhat tőled. Az egyensúly akkor áll helyre, ha a kulisszák mögött maradsz, és átengeded a főszerepet társadnak.

Szűz

Szűz-Vénuszodnak köszönhetően alapvetően megbízható és lojális társ vagy. Ugyanakkor gondot okozhat esetenkénti túlzott zárkózottságod - társad ugyanis azt érezheti, nem vagy eléggé jelen számára. Ebből adódóan mindaddig feszültségek és konfliktusok terhelhetik kapcsolatodat, amíg - kitartó gyakorlással - ki nem fejleszted magadban az érzelmek kinyilvánítására való képességet. Hangsúlyozd külső-belső nőies tulajdonságaidat.

Mérleg

A párkapcsolatban lojalitással viseltetsz a másik ember iránt, miközben humort és változatosságot lopsz közös életetekbe. Gondot okoz viszont, hogy a hétköznapok kisebb-nagyobb gondjait igyekszel nem tudomásul venni. Mivel ezek nem oldódnak meg maguktól, a legváratlanabb időben és helyen törhetnek felszínre. Hogy megszabadulj karmikus örökségedtől, meg kell tanulnod szavakba önteni gondolataidat, érzéseidet, illetve akár a konfliktus árán is kinyilvánítani őket a másik ember felé.

Skorpió

Lebilincselő személyiség vagy, egyesítve magadban a szenvedélyességet és az érzelmességet. Párkapcsolatodban mégis adódhatnak feszültségek, melyek kedélyállapotod hullámzására vezethetők vissza. A helyzetet bonyolítja, hogy hajlamos vagy a féltékenységre, ám éppen te lehetsz az, aki félrelép. Tartósan akkor lehetsz boldog, ha megtanulod kontrollálni lelkiállapotodat. Mielőtt pedig kifelé kacsintgatnál, próbálj változatosságot csempészni kapcsolatodba, és ott keresd az izgalmat.

Nyilas

Nyilas-Vénuszként lojalitásodról és toleranciádról vagy híres, mégis adódhatnak helyzetek, amikor foggal-körömmel ragaszkodsz a magad álláspontjához. Ráadásul az ily módon kialakuló konfliktusokat sem a leghatékonyabban kezeled, aminek könnyen kenyértörés lehet a vége. Ahhoz, hogy negatív szerelmi karmádat megjavítsd, be kell látnod: sokféle igazság van, és mindenkinek a magáé a legfontosabb. Keresd a kompromisszumos megoldásokat - ezáltal nem gyengébb, hanem erősebb leszel.

Bak

Mint mindenben, a szerelemben is az állandósultat és a kiszámíthatót részesíted előnyben. Túlzott kötelességtudatod azonban a magánéleted rovására mehet, ugyanis hajlamos lehetsz különböző feladataidat a társad elé helyezni. Gondot okozhat az is, hogy mély érzékiséged nem mered teljes mértékben kibontakoztatni. Akkor lehetsz boldog, ha nem a mindenkori teljesítményeddel azonosítod magad, és külső-belső nőies tulajdonságait is felvállalva végre önmagad mersz lenni.

Vízöntő

Humorérzéked és szellemességed miatt széles körben népszerű vagy, így aztán az ismerkedés sem okoz gondot számodra. A veled való együttélés vibrálóan izgalmas, hiszen folyamatosan ontod magadból az ötleteket, játékos erotikád pedig már csak hab a tortán. Ugyanakkor - bár nagyon tudsz szeretni - függetlenséged megóvása érdekében bizonyos fokig kívülálló maradsz, ami a kapcsolat végét jelentheti. Szerelmi karmádat úgy dolgozhatod le, ha megkötsz néhány ésszerű kompromisszumot, és teljes szíveddel a másik ember felé fordulsz.

Halak

Az önátadásra és a feloldódásra való képességed vonzóvá tesz az ellenkező neműek szemében. A párkapcsolatban kiváló ösztönnel irányítod partneredet, ám ellentmondásos módon egyfajta támaszt is keresel benne, mivel a gyakorlati dolgokban nem mindig találod fel magad, ami idővel megterhelővé válhat a másik ember számára. Szerelmi életedben akkor áll helyre az egyensúly, ha kifejleszted magadban az önbizalmat, és a problémák megoldásában nem hagyatkozol a másik emberre.

OLVASD EL EZT IS!

roma oleles
  • vénusz
  • horoszkóp

Vénusz párhoroszkóp

Ezt is szeretjük