Mi a pasi titkos erogén zónája? - Japán csillagjegye megmutatja
Ha változatosabbá tennéd a szexuális életedet, és szeretnél párod kedvében járni, ismerd meg rejtett erogén zónáit!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A fő erogén zónákat mindenki ismeri, ám a pasi testén ezeken kívül is akad olyan terület, melynek már a legfinomabb érintésével is sohasem tapasztalt izgalomba hozhatod partneredet. Kíváncsi vagy, hol található? A japán horoszkóp elárulja!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Talán meglepően hangzik, de az Ippaku esetében a fejbőr és a hajtő a vágy egyik fő forrása. Gyönyörrel tölti el, ha ezen a területen körkörösen megmasszírozod, finoman érintve ujjhegyeiddel, vagy akár csak a haját morzsolgatod. Még jobb azonban, ha elsajátítod a kranioszakrális masszázs néhány alapvető fogását. Ez a nemrégiben újra felfedezett, ősi gyógymód akár az előjáték részét is képezheti, ráadásul - a kellemest a hasznossal összekötve - az idegrendszeren keresztül képes kiegyensúlyozni a test működését.

Jikoku – Fekete föld

A Jikokunak földöntúli örömet szerezhetsz a szemhéja ingerlésével. Mivel azonban ez a terület különösen érzékeny, légy óvatos és körültekintő. Első körben gondoskodj a kellemes környezetről és az oldott hangulatról, így a Jikoku előbb-utóbb átadja magát az intimitásnak, és lehunyja a szemét. Ezen a ponton kezdj el közelíteni száddal a szemhéja felé - ám mindenképp tartózkodj az intenzívebb vagy erőteljesebb mozdulatoktól. Inkább apró csókokat lehelj titkos erogén zónájára.

Sanpeki – Türkiz fa

A japán horoszkóp szerint a Sanpeki titkos erogén zónája a többé-kevésbé semleges területnek tűnő csuklóhajlat. Ingerlésével fokozódik a szívverése, illetve felgyorsul a véráramlása - így aztán kedvesed szenvedélyét akkor is feltüzelheted, ha éppen fáradt vagy kimerült, netán munkahelyi gondok nyomasztják. Sőt, mi több, akár a második - vagy többedik - menethez is kedvet csinálhatsz neki ily módon. Ha nem idegenkedtek egy kis extremitástól, a desszertet is elfogyaszthatod csuklója belső feléről.

Shiroku – Zöld fa

A Shiroku titkos erogén zónája a hasa alatti terület. Ám ez valójában korántsem olyan meglepő, mint első olvasásra tűnik, hiszen itt helyezkedik el a napfonatcsakra, vagyis az az energiaközpont, amely az anyagi világ élvezeteiért, így a testiségért is felelős. Simogatással és csókolgatással különösen jó eredménnyel aktivizálhatod ezt a csakrát - és ezáltal természetesen magát a Shirokut is. Akár valamilyen finom kelléket, például egy selyemkendőt is bevethetsz a cél érdekében.

Goo – Sárga föld

Pillanatokon belül lángra kap szexuális szenvedélye, ha a lapockái közötti területet izgatod. Esetében ennek egyik legkézenfekvőbb módja a masszázs - az izmok ellazításával és az energiablokkok oldásával ugyanis a Goo elengedett és odaadó állapotba kerül, ami mindkettőtök élvezetét tovább fokozhatja. Ha pedig ki akarsz tenni magadért, guríts végig ezen a testtájon nagyobb gyöngyöket, az efféle segédeszközök ugyanis minden másnál hatékonyabban stimulálják a lapockák között elhelyezkedő számos idegvégződést.

Roppaku – Fehér fém

Köztudott, hogy a fülkagyló és a fülcimpa telis-tele van idegvégződésekkel, melyek az ingert azonnal az agy vágyközpontjába továbbítják. Különösen igaz ez a Roppaku esetében. Akár a fülcimpáját nyalogatod-szopogatod, akár az orroddal simogatod ezt az érzékeny testtájat, nem nyúlhatsz mellé. Még jobb, ha mindeközben finoman belefújsz a fülébe, a Roppaku számára ugyanis különösen izgató, ha hallja, amint lélegzel. Azt bizonyára mondanunk sem kell, hogy belecuppantani szigorúan tilos!

Shichiseki – Vörös fém

Rejtett erogén zónája a farkcsont fölötti tájék - már az is elég, ha gyengéden ráhelyezed a két tenyered, mivel a belőlük áradó melegség pillanatokon belül stimulálja a hormonközpontot, és felébreszti a Shichisekiben a szexuális vágyat. A hatást tovább fokozhatod simogatással, netán óvatos ütögetéssel. E testtáj érzékenysége a keleti tanok szerint annak is köszönhető, hogy itt van a központja az úgynevezett kundalíni energiának, melynek felélesztésével elindulhat a boldogság és a beteljesülés felé vezető úton.

Happaku – Fehér föld

A japán horoszkóp szerint hihetetlenül érzékeny a lábfeje, különös tekintettel a lábujjak közötti lágy bőrre, valamint a nagylábujjra. Ha a kedvében akarsz járni, masszírozd meg ezt a testrészét. Ami a fogásokat illeti, bőséges választék áll a rendelkezésedre. A lábfej melengetése és dörzsölgetése éppoly izgatóan hat a Happakura, mint az ujjak közötti rész lágy izgatása a kisujjaddal, illetve a nagylábujj alapos átgyúrása. A hatást tovább fokozza, ha időről időre gyorsítasz, illetve lassítasz a masszázs ritmusán.

Kyushi – Vörös tűz

Egyik legérzékenyebb pontja a feneke. Simogatása éppúgy frenetikus hatással lehet a Kyushira, mint finom markolászása vagy harapdálása. Ha pedig el akarod őt kápráztatni, végezz körkörös mozdulatokat ezen a testtájon, esetleg óvatosan ütögesd meg kézzel vagy ujjheggyel - ez utóbbi egyébként vibrációs hatásának köszönhetően különösen bizsergető élményt jelent számára. A legjobb, ha a comb és a fenék hajlata felől közelíted meg a Kyushi titkos erogén zónáját.

Ezt is szeretjük