Mi a legvonzóbb tulajdonságod a férfiak szerint?
Japán jegyed elárulja
Tudd meg, milyen titkos tulajdonsággal veszed le a pasikat a lábukról!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nők trükkös tarsolya - amelyben a férficsábítás eszközeit rejtik - tele van jobbnál jobb flörttippekkel, azonban minden pasi más és más személyiségjegyet tart vonzónak.

Egyeseknek a kisugárzás, másoknak a gyengédség a fontos, sőt, sok pasi számára a lehengerlő intelligencia mindennél lényegesebb. Öröknaptárunk segítségével számold ki, hogy melyik japán jegy szülötte vagy, és tudd meg, melyik a legvonzóbb tulajdonságod a pasik szerint!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku - Fehér víz

Ippakuként már első látásra árad belőled az gyengédség és törékenység, egyszóval az, hogy szükséged van egy biztos támaszra. Védtelenséged még a legridegebb macsó páncélját is megtöri, hiszen a védelmező ösztön minden férfiben ott lakik. Ráadásul ezt a szerepet imádják a pasik, hiszen így azt érzik, szükség van rájuk. Természetes vonzerődet tovább fokozza, hogy bármiről lehet veled beszélgetni, humorosan állsz hozzá az élet minden mozzanatához.

Jikoku - Fekete föld

Hihetetlen mértékű empátiád és segíteni akarásod miatt nagyon érzékenynek tűnsz, azonban ez csak a látszat, valójában nagyon erős vagy. Céltudatos és szorgalmas életmódod juttat folyton előrébb az életben, na és persze kitartásod is - amibe belekezdesz, azt véghez is viszed. Nem vagy egy elveszett lélek, aki pátyolgatásra szorul, ugyanakkor nem te akarod viselni a nadrágot. Ez lenyűgözi az ellenkező nem tagjait - mágnesként vonzod őket.

Sanpeki - Türkiz fa

Erős kisugárzásodnak, határozottságodnak és céltudatosságodnak hála, pillanatok alatt felhívod magadra a férfiak figyelmét. Ahol megjelensz, ott minden szempár rögtön rád szegeződik. Ha azonban valaki a közeledbe szeretne jutni, azt finoman leszereled, mert számodra a függetlenséged megőrzése mindennél fontosabb. Az, hogy megközelíthetetlennek tűnsz, beindítja a férfiak vadászösztönét, hiszen a hódításnál nincs izgalmasabb kihívás.

Shiroku - Zöld fa

A japán horoszkóp szerint kivételes jellem vagy: a céltudatosság mellett olyan kedvességgel és elbűvölő bájjal rendelkezel, amellyel pillanatok alatt mindenki szívét rabul ejted. Shirokuként lenyűgöző kisugárzásoddal és őszinte, szókimondó modoroddal egyfajta kettősséget képviselsz, nem beszélve arról, hogy szívesen töltöd az idődet vagány, férfias dolgokkal. Azonban pont ez az az ellentét, amellyel egy csapásra elbűvölöd a férfiakat.

Goo - Sárga föld

Te magad vagy a végzet asszonya, megtestesíted a nagybetűs nőt. Nincs szükséged semmiféle erőfeszítésre ahhoz, hogy felhívd magadra az erősebbik nem figyelmét, mert olyan erotikus energiát sugárzol magadból, hogy a férfiakat szó szerint mágnesként vonzod. Színes egyéniség vagy, az életed minden egyes pillanatát mozgalmasan töltöd, ezért kizárt, hogy partnered unatkozzon melletted. Megragadsz minden kínálkozó lehetőséget, spontaneitásod pedig tetszik a férfiaknak.

Roppaku - Fehér fém

Egyenességed és őszinteséged miatt kiszámítható vagy, azonban ennek a férfiak nagyon örülnek, mert mindig tudják, hányadán állnak veled. Roppakuként nagyon nyugodtnak, harmonikusnak és megfontoltnak tűnsz, azonban ez csak a látszat - lángoló tűz és szenvedély ég benned. Ha valaki kiérdemli a bizalmadat, akkor megismerheti érzéki oldaladat is. Nem szereted a taktikázást és a játékot, kiszámíthatóságra és biztonságra törekszel, így bevonzod a hosszú kapcsolatra vágyó férfiakat.

Shichiseki - Vörös fém

Shichiseki jegyűként nyitott vagy és érdeklődő az újdonságok iránt, nehézségek nélkül szívod magadba az ismereteket, amelyeket azután nagyon ügyesen hasznosítasz is a mindennapokban. Intelligenciád az, amivel az ellenkező nem számos képviselőjét magadba bolondítod, hiszen a tegnapi focimeccstől kezdve a mély, filozofikus gondolatokig bármiről lehet veled beszélgetni. Naivitásod és érzékenységed miatt könnyen felkelted a férfiak védelmező ösztönét, azonban az ágyban kiderül számukra, hogy ez csak a látszat.

Happaku - Fehér föld

Könnyedségedből adódóan - ami nem azonos a lazasággal - hipergyorsan teremtesz kapcsolatot másokkal. Szinte bármiről tudsz beszélgetni bárkivel, fesztelenségeddel pedig katalizátorként hatsz a pasikra. Ez azonban csak a felszín - Happaku jegyűként valójában mélyen elrejted magadban az érzelmeidet, de utánozhatatlan stílusod miatt ezt nem veszik észre. A pasik csak a kihívást és a flörtöt látják, ráadásul meg vannak győződve arról, hogy az ő kezükben van a gyeplő.

Kyushi - Vörös tűz

Kyushiként egyszerre képviseled a titokzatos, szinte elérhetetlen nőt, és a huncutsággal csábító szeretőt. Szó szerint izzik a levegő körülötted. A pasiknak nem is kell ennél több, mindennél jobban élvezik a veled való együttlétet. Persze nem adod magad ilyen egyszerűen, a férfiaknak ki kell érdemelniük a társaságodat, és nincs egyszerű dolguk. Azonban pontosan ez a kihívás tesz a szemükben vonzóvá, hiszen a tiltott gyümölcs mindig édesebb.

Ezt is szeretjük