Ez a legvonzóbb benned a férfi szerint
A születésnapod alapján
Kíváncsi vagy, mi csábítja benned leginkább a férfit? Kiderül abból, hogy melyik napon születtél.

Dia

 	Hétfő 	Ha hétfőn születtél, valószínűleg sok férfinak jelent vonzerőt a gondoskodó éned. Persze, ez nemcsak az élet gyakorlati területein igaz rád, hanem lelkiekben is. Különleges empátiád van, és örömödet leled benne, ha törődhetsz másokkal. Ezt a párod is nagyra értékeli. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik napon születtél? Ez a férfi illik hozzád »

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg sok férfinak jelent vonzerőt a gondoskodó éned. Persze, ez nemcsak az élet gyakorlati területein igaz rád, hanem lelkiekben is. Különleges empátiád van, és örömödet leled benne, ha törődhetsz másokkal. Ezt a párod is nagyra értékeli.

Kapcsolódó cikk:
Melyik napon születtél? Ez a férfi illik hozzád »

Dia

 	Kedd 	Ha kedden születtél, sok férfit csábít a lelkesedni vágyásod és a szenvedélyed. Nemcsak a szerelemben vagy temperamentumos, hanem a saját céljaid elérésébe is mindent beleadsz, ami tőled telik. Mindez különösen vonzóvá tesz a férfi szemében. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik napon születtél? Íme, az őrangyalod »

Kedd

Ha kedden születtél, sok férfit csábít a lelkesedni vágyásod és a szenvedélyed. Nemcsak a szerelemben vagy temperamentumos, hanem a saját céljaid elérésébe is mindent beleadsz, ami tőled telik. Mindez különösen vonzóvá tesz a férfi szemében.

Kapcsolódó cikk:
Melyik napon születtél? Íme, az őrangyalod »

Dia

 	Szerda 	Ha szerdán születtél, nagyon jó veled beszélgetni. A férfi élvezettel hallgatja az okfejtéseidet és örül annak, hogy őt is meghallgatod. Emellett valószínűleg olyan remek humorérzéked van, amilyennel nem mindenki büszkélkedhet. Mindezzel könnyen ellenállhatatlanná válhatsz a férfi számára. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen érzelmeket rejteget a pasi? Születésnapja elárulja »

Szerda

Ha szerdán születtél, nagyon jó veled beszélgetni. A férfi élvezettel hallgatja az okfejtéseidet és örül annak, hogy őt is meghallgatod. Emellett valószínűleg olyan remek humorérzéked van, amilyennel nem mindenki büszkélkedhet. Mindezzel könnyen ellenállhatatlanná válhatsz a férfi számára.

Kapcsolódó cikk:
Milyen érzelmeket rejteget a pasi? Születésnapja elárulja »

Dia

 	Csütörtök 	Ha csütörtökön születtél, nem kizárt, hogy hajlamos vagy a melankóliára. A férfi számára ezért a kissé ritka adomány, a mosolyod jelenti a legnagyobb vonzerőt. Ne spórolj hát vele, és tartsd észben, hogy a mosoly az egyik legerősebb szépítőszer. 	Kapcsolódó cikk: 	Születésnapod elárulja, milyen is valójában a második Éned »

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, nem kizárt, hogy hajlamos vagy a melankóliára. A férfi számára ezért a kissé ritka adomány, a mosolyod jelenti a legnagyobb vonzerőt. Ne spórolj hát vele, és tartsd észben, hogy a mosoly az egyik legerősebb szépítőszer.

Kapcsolódó cikk:
Születésnapod elárulja, milyen is valójában a második Éned »

Dia

 	Péntek 	Ha pénteken születtél, csábító vénuszi energiák kísérik az életedet. Csupa érzéki báj és nőiesség vagy a férfi szemében, és úgy tűnik, remekül kihasználod az adottságaidat. Magabiztos vagy a flörtben is, és mindezzel sok férfit az ujjad köré csavarhatsz. 	Kapcsolódó cikk: 	Milyen karmát hordozol? Születésed napja elárulja »

Péntek

Ha pénteken születtél, csábító vénuszi energiák kísérik az életedet. Csupa érzéki báj és nőiesség vagy a férfi szemében, és úgy tűnik, remekül kihasználod az adottságaidat. Magabiztos vagy a flörtben is, és mindezzel sok férfit az ujjad köré csavarhatsz.

Kapcsolódó cikk:
Milyen karmát hordozol? Születésed napja elárulja »

Dia

 	Szombat 	Ha szombaton születtél, valószínűleg nem kis kihívást jelentesz a férfinak - ám talán épp ez csábítja a leginkább benned. Tartás van benned, ami némi keménységgel is párosul, és ez nehezen megszerezhetővé tesz. De vonzó a magabiztosságod is és az, hogy bizonyos kérdésekben hajthatatlan vagy. 	Kapcsolódó cikk: 	Melyik napon születtél? Ilyen rejtett tehetséged van »

Szombat

Ha szombaton születtél, valószínűleg nem kis kihívást jelentesz a férfinak - ám talán épp ez csábítja a leginkább benned. Tartás van benned, ami némi keménységgel is párosul, és ez nehezen megszerezhetővé tesz. De vonzó a magabiztosságod is és az, hogy bizonyos kérdésekben hajthatatlan vagy.

Kapcsolódó cikk:
Melyik napon születtél? Ilyen rejtett tehetséged van »

Dia

 	Vasárnap 	Ha vasárnap születtél, játékosságod és vidámságod megszínesíti a környezetedben lévők életét. A férfit különösen vonzza a kreativitásod, mellyel a nehéz problémákra is megoldást találsz, és az alkotókedved, mellyel kifejezed önmagad, és formába öntöd a mélyebb érzéseidet. 	Kapcsolódó cikk: 	Miért büszke rád anyukád? Születésnapod megsúgja »

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, játékosságod és vidámságod megszínesíti a környezetedben lévők életét. A férfit különösen vonzza a kreativitásod, mellyel a nehéz problémákra is megoldást találsz, és az alkotókedved, mellyel kifejezed önmagad, és formába öntöd a mélyebb érzéseidet.

Kapcsolódó cikk:
Miért büszke rád anyukád? Születésnapod megsúgja »

Blog.hu ajánló
Fotó: