Mi a legszexibb tulajdonságod a férfi szerint?
Japán horoszkópod megsúgja
Lehet, hogy épp kevésbé ismert tulajdonságaid a legvonzóbbak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek, még a leggátlásosabb karakternek is vannak bizonyos csábító tulajdonságai, melyek ellenállhatatlanná teszik őt a férfi szemében. Igaz, a hétköznapi sodrásban néhányan könnyen elfeledkeznek arról, micsoda kincseket hordoznak magukban.

Ha nem akarsz ebbe a hibába esni, most megtudhatod, hogy neked melyik a férfi szemében legszexibb tulajdonságod, hogy bátran kihasználhasd ezeket az erényeidet. Számold ki, melyik japán jegybe tartozol, és olvasd el az elemzést! 

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Úgy tűnik, te vagy az, aki igazán feléleszti a férfiak vadászösztönét. Rendkívül csábítónak találják benned, hogy sosem tudhatják, hányadán is állnak veled. A megközelíthetetlenség aurája árad belőled, mégis olyan jeleket küldesz, melyek szerint van esélye nálad a kegyeidre pályázónak. Talán nem is szándékosan, de mézesmadzagként vonulsz át előttük, melyet szívesen követnek.

Jikoku – Fekete föld

Magabiztosságod és kitartásod különös vonzerőt kölcsönöz neked. Nő létedre - legalábbis így gondolja a férfi - különösen bátor tettekre szánod magad, igazi vagányság lakik benned, mely sok nőből hiányzik. Néha tűzön-vizen át is hajlandó vagy képviselni az érdekeidet, viszont eközben mindig megőrzöl valamit utánozhatatlan női erődből. Gyakran olyan kalandokba keveredsz, melyet a regényhősök is megirigyelnének.

Sanpeki – Türkiz fa

Mindig valami újdonságon töröd a fejed, és gyakran merész ötletekkel állsz elő. Igazán színes egyéniség vagy, és olykor talán világmegváltó gondolataid is támadnak, melyeket olyan hévvel adsz elő, hogy annak igazán nehéz ellenállni. Legszexibb tulajdonságod az előadókészséged, mely néha talán színészi teljesítményekre is sarkall. Akkor vagy igazán elemedben, ha eljátszhatsz különböző szerepeket, a dívától a játékos kislányig. 

Shiroku – Zöld fa

Legszexibb tulajdonságod minden kétséget kizáróan természetes kedvességed, mely a férfiakat gyakran már az első találkozás alkalmával leveszi a lábukról. Különös empátiád lehetővé teszi, hogy hamar beleéld magad mások helyzetébe. Mindig van egy érdeklődő szavad még a legfelületesebb ismerősökhöz is, és nem spórolsz a dicséretekkel vagy a megnyugtató mondatokkal.

Goo – Sárga föld

Klasszikusan bájos jelenség vagy, akinek finom, arisztokratikus kisugárzása nem hagyja érintetlenül a férfiakat. Könnyen lehet, hogy többen is versengenek a kegyeidért, de legalábbis azért, hogy rád teríthessék a kabátjukat egy hűvös nyári éjszakán. A férfiak gyakran olyannak látnak, mint egy porcelánbabát, akit félteni kell attól, hogy esetleg összetörik, és mindenáron meg kell védeni.

Roppaku – Fehér fém

Arcodról sosem tűnik el a mosoly, még a legfáradtabb pillanatokban sem. Hatalmas belső erőd kölcsönöz neked szilárdságot, és jókedved nem csak ragadós, de kívánatossá is tesz az ellenkező nem szemében. Olyannak tűnsz a férfi számára, mint egy édes gyümölcs, melyet legalábbis mindenképp meg kell kóstolni, ha pedig a veled töltött pillanatokra emlékszik, a távolból is energiával töltöd fel.

Shichiseki – Vörös fém

Igazi természet gyermeke típusú nő vagy, aki ragaszkodik a valódi a dolgokhoz, így hamar átlát a szitán is. Talán titokban még a folyók és az állatok nyelvét is érted? Utánozhatatlan ösztönösséged távol tart minden színleléstől, és hatodik érzéked segítségével minden hátsó szándékot kipuhatolsz. A férfiakat csodálattal tölti el, hogy nálad nem válnak be az olcsó szólamok, hanem muszáj őszintének lenniük és valami  eredetit nyújtaniuk.

Happaku – Fehér föld

Amikor sikerül megválnod kicsit a magad köré épített védőfalaktól, csábító fesztelenség lesz úrrá rajtad. Ilyenkor gondtalanság és játékosság sugárzik rólad, ami rendkívül imponál a férfiaknak, hiszen gyermeki énjük úgy érzi, igazi játszótársra lelt benned. Könnyű veled egy hullámhosszra kerülni, és akivel közel kerültök egymáshoz, annak képes vagy a gondolataiban olvasni. Így könnyen elkerülöd az ostoba félreértéseket.

Kyushi – Vörös tűz

Igazán szenvedélyes nő vagy, olyan erotikus kisugárzással, melyet már messziről kiszimatol a férfi. Legszexibb tulajdonságod a lelkesedésed és halasztást nem tűrő hevességed, ami akkor mutatkozik meg, amikor nem tudsz egy pillanattal sem tovább várni, hogy megkapd, ami téged illet. Ettől néha olyan vadóc lehetsz, mellyel még magadat is megleped, a férfi pedig nagyra értékeli a kezdeményezőkészségedet. 

Ezt is szeretjük