Milyen jegyben születtél?
Legrosszabb tulajdonságod a szerelemben
A csillagok megmutatják, melyek azok a jellemvonásaid, amelyekkel könnyen párod idegeire mehetsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, melyekkel próbára teszi környezetét.

Ha tisztában vagy azokkal a negatív vonásaiddal, melyekkel párod idegeire mész, talán nagyobb eséllyel mellőzheted őket.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A horoszkóp szerint fő problémád, hogy elvárod másoktól - különösen életed párjától -, hogy a legtöbb helyzetben ők végezzék el a piszkos munkát. Remek ötleteid vannak azzal kapcsolatban, hogyan újítsd fel a lakást, vagy, hogy milyen vacsorát kellene készíteni egy családi összejövetelre, ám a gyakorlati megvalósításig ritkán jutsz el egyedül. Légy kicsit aktívabb e tekintetben, és ne csak dirigálj! Édeskevés, ha csak az elméleti szintig jutsz el, vedd ki a részed a konkrét munkából is!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Akár fanatizmusnak is nevezhető az a fajta elszántság, mellyel Bikaként munkádat végzed, vagy éppen csak a hétköznapi életed folyását irányítod. Ha valamit egyszer a fejedbe veszel, nem nyugszol, míg meg nem szerzed. Ez a mentalitás talán imponáló volt kezdetben párodnak, ám a későbbiek során egyre kevésbé lesz szimpatikus számára. Ne gondold, hogy sokáig fogja tűrni, hogy görcsösen ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Légy kicsit rugalmasabb!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Csillagjegyednek köszönhetően kettős személyiség vagy. Egyik feled függetlenségre vágyik, míg a másik oldalad szeretne elköteleződni. Mindennek köszönhetően hatalmas bizonytalanság van benned, mely erősen kihat a párkapcsolatodra is. A horoszkóp szerint előfordul, hogy nem bízol meg szerelmedben, és olykor féltékenységi jelenetek is tarkítják közös életeteket. Próbáld eldönteni, mi az, amit igazán akarsz. Hidd el, ettől sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatsz a jövőben!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kedvességed, érzékenységed és roppant megnyerő fellépésed mellett rendelkezel egy igen komoly negatív tulajdonsággal is. Rák jegyedből adódóan tudatosan vagy anélkül, de imádsz érzelmi játszmákat űzni. Nálad nemigen lehet tudni, hogy mikor mire gondolsz, te azonban szinte mindig tisztában vagy azzal, mi jár párod fejében. Épp ezért szerencsésebb lenne, ha aktuális problémáidat inkább szavakba öntenéd, és még azelőtt felhagynál a játszmákkal, mielőtt kedvesed rájuk unna.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Lássuk be: nem vagy éppen egy szerény teremtés. A legtöbb szituációban elvárod, hogy te kerülj a dolgok abszolút középpontjába. Szükséged van arra az érzésre, hogy fontos vagy mások számára, ha pedig nem kapod meg ezt a visszajelzést, a következmények beláthatatlanok lehetnek. A horoszkóp szerint a duzzogástól kezdve egészen a törés-zúzásig bármi megeshet. Ez különösen párod idegzetét viselheti meg. Próbálj néha csendes megfigyelőként a háttérben maradni!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A párkapcsolat elején még többnyire szendének és igen megértőnek tűnhetsz. Amint azonban jobban megismered a férfit, akit szeretsz, és elkezded biztonságban érezni magad, előbújik belőled tudálékosságod és szőrszálhasogatásra való erős hajlamod. Szűz jegyedből adódóan mindezt nagyon finoman teszed - csak apró szúrásokat mérsz a párodra -, de néhány év alatt megőrjítheted vele. Igyekezz toleránsabban viselkedni, és fogadd el, hogy nem mindig te tudod jobban.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem kedveled a változásokat. A horoszkóp szerint mindig, minden szituációban az állandóságra és az arany középútra törekszel. Ez egyrészt igen bölcs dolog, másrészt azonban hosszútávon idegesítővé válhat társad számára. Ha ugyanis görcsösen törekszel a biztonságra és a változatlanságra, abba nemigen fér bele az újdonság varázsa, illetve a spontaneitás. Törekedj arra, hogy kicsit oldottabbá válj, nem szükséges minden szituációban kiegyensúlyozni a világot.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió jegyedből adódóan lenyűgöző, színes egyéniség vagy, a veled való együttélés azonban egyáltalán nem könnyű. Ha valamilyen párkapcsolati konfliktus merül fel, te sokáig csak hallgatsz, és képtelen vagy elmondani, mi is bántja a lelkedet. Mikor azonban kipakolsz, rendszerint már olyannyira felhergelted magad, hogy képtelenség téged megnyugtatni. Életed párja pedig könnyen feladhatja az érzelmeiddel vívott esélytelen harcot. Igyekezz közlékenyebb lenni!

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Mindig csak az ígéretek! Ha párod segítséget kér tőled - legyen szó akármiről -, te rögtön rávágod, hogy persze, ott leszel, elintézed, és a többi. Ám a számtalan ígéret és fogadalom rendszerint elsikkad, hiszen te csak hirtelen felindulásból, illetve pillanatnyi lelkesedésedtől vezérelve vágtad rá, hogy úgy lesz. A realitás azonban másképp fest. Mindez pedig idővel azt eredményezi, hogy elveszíted társad bizalmát. Légy egy kicsit megbízhatóbb, és csak olyat ígérj, amit teljesíteni is tudsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Igen bonyolult és érzékeny nő vagy, aki lelkileg sokkal nagyobb mélységeket jár meg, mint ami kívülről látszik rajta. Kedvesed számára ez egy ideig izgalmas lehet, hiszen szeretné feltérképezni lelkedet. Amint azonban belátja, hogy ez hamvába holt ötlet, könnyen odébbállhat. A horoszkóp szerint képes vagy a hozzád legközelebb álló ember előtt is titkolni valódi érzéseidet. Ha azonban képtelen vagy megnyílni, párod idővel feleslegesnek érezheti magát melletted.
 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Rendkívül színes egyéniségedet valószínűleg senki sem vitatja. Vízöntő jegyedből adódóan mintha minden szituációban egy új arcodat mutatnád meg: folyamatosan csak változol. Ezzel a képességeddel valósággal lenyűgözöd a férfiakat. Egy hosszabb idő óta tartó együttélés során azonban már más a helyzet. Párodat idegesítheti, hogy szinte képtelenség kiszámítani, melyik helyzetben hogyan fogsz reagálni. Néha megpróbálhatnál kicsit leülni, illetve visszavenni a tempóból.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Túlontúl jószívű vagy. Ez általában az élet minden területén igaz rád, de főképp a párkapcsolatban mutatkozik meg. A horoszkóp szerint szinte mindent elnézel párodnak. Ha kedvesed nem használja ki ezt a helyzetet, egyszerűen csak bosszantja majd inaktivitásod - hiszen joggal hiányolhatja kapcsolatotokból a kölcsönösséget. Itt az ideje, hogy aktivizáld magad: mondd meg te, hogy mit csináljatok este, és bátran csapj az asztalra, ha valami nem tetszik.

Cikkünk Liz Greene Szerelmesek asztrológiája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no kez
  • személyiség
  • életfeladat

Miért születtél a világra?

Ezt is szeretjük