Mi a karmikus feladatod a szerelemben?
Olvasd ki csillagjegyedből!
Az ember gyakran tudattalanul másra vágyik, mint amit bevall. Ez rejtheti a karmikus nyomokat

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenki bizonyos tapasztalati tőkével és sajátos feladattal érkezik a kapcsolataiba. Ezek egy része karmikus mintákból, vagyis előző életekbeli élményekből is táplálkozhat. Gyakran ezek az emlékek és korábbi viselkedésformák határozzák meg azt, hogy ki milyen igényekkel, elvárásokkal és hajlandósággal horgonyoz le a másik mellett.

Személyes karmahoroszkóp

Ha nem csak a szerelmi karmád érdekel, de életed más területének feladataira is kíváncsi vagy, számold ki személyes karmahoroszkópodat! Ebből fény derül arra, mi történhetett veled előző életedben!

Ha szeretnéd jobban megismerni a szerelmi karmádat, az alábbiakban, a csillagjegyed alapján elolvashatod. Ha felismered rejtett mozgatóidat, képes lehetsz elkerülni bizonyos buktatókat is.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Lehet, hogy előfordul veled, hogy a szerelembe vagy szerelmes, csak úgy általában, és az első emberbe beleszeretsz anélkül, hogy megismernéd. Ilyenkor talán eluralkodik rajtad a vadászösztön, gyorsan megszerzed, amit akarsz, ám miután a szerelem beteljesült, elveszik a másik ember érdekessége, te pedig valószínűleg továbbállsz. Feladatod, hogy megéld a hódítás izgalmát, de arra is figyelj, hogy a másik ne sérüljön eközben, és senkit ne ringass felesleges illúziókba!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Lehet, hogy nehezen kezdeményezel - inkább kivárod, hogy valaki meghódítson. Mindez nem baj egészen addig, amíg nem önértékelési problémák állnak a háttérben, illetve nem olyan párokat vonzol, akik árthatnak neked. Lehet, hogy nem vagy meggyőződve saját értékedről és jelentőségedről, ezért függő helyzetbe kerülhetsz, sőt, kihasználhatnak. Fogadd el a gyengeségeidet, közben pedig koncentrálj mindarra, ami értékes benned!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Kíváncsian fordulsz a másik ember felé, de néha olyan semlegesnek tűnik ez a kíváncsiság, hogy sokan azt gondolhatják, hogy csak barátkozni akarsz velük. Lehet, hogy csodálkozol, miért tekintenek a férfiak inkább barátnak, de emögött az lehet, hogy te is ezt sugárzod. Feladatod, hogy elfogadd magadban ezt az intellektuális részt, ugyanakkor, ennek nem feltétlenül kell kizárnia az érzékiséget. Próbálj meg rátalálni a kettő közötti arany középre!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Lehet, hogy kissé túlzott szeretettel ragaszkodsz a párodhoz, mintha szülő-gyerek kapcsolat lenne köztetek. Valamelyikőtök a gondoskodó szerepét viseli, míg a másik a gyermek szerepébe kerül. Bármelyik is vagy te, saját erődből nehezen szakítasz, akkor is, ha képes lennél rá, mert ez egy régi fájdalom emlékét hozná felszínre. Törekedj arra, hogy leválaszd a múltbeli szenvedéseket a jelenlegi helyzetről!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Úgy tűnik, a királyfit keresed, de legalább valakit, aki nemes. Hajlandó vagy érte beutazni akár a világot is. Amíg el nem érted a célod, hatalmas energiákat, ábrándokat fektetsz a kapcsolatba. Ám ha már nincs mit meghódítanod a másikban, könnyen továbbállsz, lebecsülve mindazt, amit ő adhatna neked. Próbálj meg türelmesebb lenni, mert így olyasmit is észrevehetsz a másikban, ami eddig rejtve volt előtted!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Fontos feladatod, hogy megéld a racionális alapokra épülő kötődést, melyben nem feltétlenül a szenvedély játssza az elsődleges szerepet. Szerencsés tulajdonságod, hogy egy hosszú távú házasság mások számára unalmas hétköznapjaiban is meg tudod találni a szépséget - ne félj hát kiaknázni ezt a szerencsés tulajdonságodat! Ám vigyázz, ne keress a kákán is csomót, mert ez a legidillibb helyzetet is tönkreteheti.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha van valaki az életedben, ezerszínű a világ, de ha nincs senkid, könnyen elszürkül, miközben nagyon magányosnak érzed magad. Fontos feladatod, hogy megtanuld elengedni a kapcsolathoz való ragaszkodásodat. Ez nem azt jelenti, hogy nem élhetsz boldogságban egy másik emberrel, de nem feltétlenül ennek kell alárendelned mindennapi hangulataidat. 

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Lehet, hogy számodra nem elég a másikhoz kapcsolódni: szeretnél a bőre alá bújni és behatolni a lényébe. Feladatod, hogy átéld ezt a mindenestül enyém vagy érzést, de közben arra is ügyelj, hogy ne váljon a társad elképzeléseid tehetetlen eszközévé, vagyis ne próbáld túlzottan uralni őt. Heves érzelmeid másokat is átszellemíthetnek, de ebből csak a másik ember egyetértésével születhet bármi termékeny.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Fontos feladatod, hogy felismerd, minden kapcsolat azért is jön létre, mert a felek szeretnének megérteni egy szellemi vagy lelki tartalmat a párjuk segítségével, vagy szeretnének megismerni egy tudat alatti mintát. Ha közösen megpillantottátok ezt, akkor új szellemi szintre juttok, mely lehet, hogy válságba sodorja a kapcsolatot. Közös erővel meg tudjátok oldani, de készen kell állnod arra is, hogy bármikor elengedd a társadat.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Legtöbbször talán nem is veszed észre, milyen nehezen megmászható falakkal veszed magad körül, és milyen magas mércét állítasz potenciális udvarlóidnak vagy akár a párodnak is. A boldog kapcsolathoz lehet, hogy le kell számolnod magas elvárásaiddal, illetve elfogadóbbnak kell lenned a másikkal. Fogadd el, hogy nemcsak akkor működik jól valami, ha szigorúan ellenőrzött szabályok irányítják, hanem fontos, hogy tér jusson a spontaneitásnak is.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Lehet, hogy nem hiszel a tartós kapcsolatokban, egy idő után talán mindenhonnan menekülhetnéked támad. Csak bizonyos ideig szeretnél egy adott létezési formában maradni, mert fullasztónak érzed a mások által diktált kötelezettségeket. Ezzel a feladattal kell dolgoznod, de az már a te döntésed, hogy engedsz a szabadság csábításának, illetve megtanulsz kompromisszumot kötni.

 

Halak (II. 20 - III. 20.)

Lehetséges, hogy duálpárod, azaz álombeli herceged megtalálásánál nem adod alább. Talán túlzottan kötődsz bizonyos álomképekhez, és ha megérkezik az életedbe egy megfelelő ember, akkor rá vetíted ki minden elvárásodat, melyek valójában az álomalaknak szólnak. Ha a rózsaszín köd elmúlik, akkor viszont te is kiábrándulhatsz a hercegből. Néha a valóság értékeit is vizsgáld meg, ne csak az álomképekét!

Cikkünk Peter Orban Az asztrológia tankönyve című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük