Mi a karmikus feladatod 2012-ben?
A Szaturnusz, a karma bolygója ebben az évben sem kímél bizonyos életterületeket. Nézd meg, mire kell koncentrálnod idén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2012-es év bolygóállásai különböző feladatokat tartogatnak az egyes jegyeknek. A korlátozó Szaturnusz az év első felében még a Mérlegben tanyázik, majd továbblép a Skorpióba, miközben minden egyes jegy elé akadályokat állít.

Ezek ledolgozása nemcsak az önismeretben, de az életminőségben is változásokat hoz, és magasabb szintű harmóniát eredményezhet. Nézd meg, milyen életterületeken van fontos tennivalód 2012-ben.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ebben az évben a más emberekkel való kapcsolataidon lesz a hangsúly. Nemcsak a párkapcsolatodat, illetve az azzal kapcsolatos elvárásaidat teszi próbára az elkövetkező év, de a kollégáiddal és a barátaiddal is adódhatnak mélyreható nézeteltéréseid. Az a feladatod, hogy megtanuld kezelni ezeket, és vállald a konfliktust, ha szükség van rá. Állj a sarkadra, de vedd figyelembe a másik nézőpontját is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ez az év a rendteremtésről szól számodra. Fontos feladatod, hogy tisztázd magadban a fontossági sorrendet, és vállald a felelősséget az idődért. Ha körültekintően osztod be, az hozzásegít ahhoz, hogy kialakítsd az egyensúlyt a magánéleted és a munkád között. Mindez olykor fájdalmas lépésekkel járhat, és küzdelmet jelenthet a halogatással is, de rá fogsz jönni, hogy megérte az áldozatot.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ebben az évben az önkifejezés és az érzelmeid kinyilvánítása, felvállalása az egyik legfontosabb teendőd. Bár örömteli feladat, év elején mégis több nehézséged adódhat e téren, és több akadályba ütközhetsz - például, ha úgy tűnik, a párod vagy környezeted más tagjai elengedik a fülük mellett, amit mondasz. Meg kell találnod a megfelelő közlésmódot, ha szorosabbra szeretnéd fűzni a szálakat a másikkal.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ebben az évben fontos feladatod, hogy biztonságot találj magadban, és ne másoktól várd a megoldást a problémákra. Lehet, hogy egy családi történet vagy gyerekkori traumáid várnak feldolgozásra, és nem kizárt, hogy a tekintélyhez való viszonyod szorul felülvizsgálatra. Ennek érdekében tölts időt egyedül is, és ismerkedj meg meditációs technikákkal, hogy rálátásod nyíljon az érzelmeidre.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ebben az évben lehetőséged nyílik arra, hogy teljesen elengedj olyan emlékeket, melyek eddig karmikus akadályt jelentettek a továbblépésben. 2012-ben többletenergiát kapsz ahhoz, hogy leszámolj a fájdalmakkal, és a mások által rád kényszerített elvárások helyett saját belső törvényedet kövesd. Ugyanakkor azért is dolgoznod kell, hogy uralni tudd változó hangulataidat.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

2012-ben az anyagi dolgokhoz való viszonyodat kell felülvizsgálnod, és több figyelmet fordítanod a belső értékekre. Nemcsak a külső, de a belső rend is fontos, és ezek nem mindig felelnek meg egymásnak. Lehet, hogy átmeneti anyagi nehézségekkel szembesülsz, de az események, melyekben részed lesz, növelik az önbizalmad, és addig rejtett erőket mozgósítanak benned.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nem halogathatod tovább, hogy kilépj eddigi komfortzónádból, és meghozd a régóta fontolgatott döntéseket. Az események arra tanítanak, hogy fogadd el magad, és amikor a körülötted lévők kritikájától félsz, ne felejtsd el, hogy te ítélsz magadról a legsúlyosabban. Amint pozitívan kezded szemlélni magad, a körülötted élők viselkedése is megváltozik.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ez az év számodra életed kereteinek átalakulásáról szól, ami egy időre kizökkenthet, és megfoszthat a stabilitásodtól, ám régóta dédelgetett álmaid megvalósítását is hozza, és spirituális fejlődéssel jár. Lehet, hogy külföldi utazás vagy hosszabb ott-tartózkodás vár, és az sem kizárt, hogy egy hozzád közel álló emberre kezdesz gyökeresen másképp nézni, mint eddig.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ebben az évben a barátaidhoz és kollégáidhoz való viszonyod ápolása és felülvizsgálata a feladatod. Fontos, hogy őszinte legyél magadhoz és hozzájuk is, de ehhez az kell, hogy ne a megfelelési kényszer uralja a cselekedeteidet, hanem kiállj azok mellett az értékek mellett, melyek mérvadóak számodra. Lehet, hogy néhány emberrel eltávolodtok egymástól, de új, inspiráló kapcsolatokra is szert tehetsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

2012-ben a karrieredben és a szakmai előmeneteledben várnak karmikus feladatok. Lehet, hogy szárnyalóan emelkedik a megbecsülésed, de az sem kizárt, hogy látszólag érthetetlen visszaesés következik be - annak függvényében, hogy az elmúlt időszakban mennyit tettél az ügy érdekében. Bármelyik történjen, hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a hivatásod, illetve a hozzád illő munkamódszert.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ebben az évben az állandóság és a stabilitás kialakítása a feladatod, mely abban az esetben jelent különös kihívást, ha fűt a kalandvágy és az állandó változás iránti igény, netán hamar elunod magad egy adott helyzetben. 2012 arra tanít, hogy mélyre áss egy-egy dologban vagy témakörben, és felfedezd a látható világ mögötti rejtett irányítóerőket.

Halak (II. 20 - III. 20.)

2012-ben a mások iránti tolerancia különösen nagy feladat lesz számodra. Nem kizárt, hogy a közeledbe kerülő emberek alaposan próbára teszik az ingerküszöbödet, de ahelyett, hogy kapásból elutasítanád őket, megláthatod a bennük rejlő mozgatókat, melyek megmagyarázzák a viselkedésüket. Ugyanakkor ahhoz, hogy másban bízni tudj, nem árt saját magaddal szemben is elfogadónak lenned.

Ezt is szeretjük