Mi a jövője a kapcsolatotoknak?
Olvasd ki a párod tenyeréből!
A pasi tenyere elárulja, hogy továbbra is izzó szerelemre számíthattok-e.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tenyérjóslás, ha nem is szentírás, nagy vonalakban megmutatja az ember életének főbb irányait. Többek között a szerelmi kapcsolatok hosszúságát, sikerességét és mélységét is jelzik a tenyéren végigfutó vonalak, egyfajta előrejelzést adva arról, hogy egy-egy kapcsolat hogyan alakul.

Ha szeretnél fényt deríteni arra, hogy a te kapcsolatodra milyen jövő vár, akkor kérd meg a párodat, hogy nyújtsa ki feléd a domináns kezét, és olvasd ki a tenyerét átszelő vonalakból.

Jobb kilátások

Ha két egyformán hosszú és erős kapcsolatvonal fut keresztül a pasi Merkúr-dombján, akkor jók a kilátások. Lehet, hogy eddig nem ment minden zökkenőmentesen, azonban ez a vonalforma azt jelzi, hogy van közös jövőtök. Persze, a továbbiakban is adódhatnak mélypontok a kapcsolatban, sőt, ha a vonal itt-ott megszakad, akkor akár rövid különválásokra is számíthattok, ám végül mindig egymás mellett fogtok kikötni.

Viharfelhők gyülekeznek

Amennyiben egyetlen erőteljes kapcsolatvonal fut végig a párod Merkúr-dombján, akkor jobb, ha lelkileg felkészülsz minden eshetőségre. Pláne abban az esetben, ha apró keresztek is láthatók ezen a vonalon, ezek ugyanis kevéssé szerencsés fejleményekre utalnak. Ha emellett néhány kisebb vonal indul lefelé a szívvonalból, még inkább valószínűsíthető a szerelmi csalódás - ezt vetítik előre a viták is, amelyektől vélhetően már kezdetben sem volt mentes a kapcsolatotok.

Titkos viszony

Ha a pasi tenyerén a Merkúr-domb első kapcsolatvonala a mélyebb, akkor a köztetek lévő kötelék mind erősebbé válik. Ha viszont a másik kapcsolatvonal hasonló mélységben fut mellette, az azt jelentheti, hogy feltűnik az a bizonyos harmadik személy a szerelmetekben. A titkos viszony végkifejlete a vonalak további alakulásától függ. Ha a második vonal hosszabban fut, mint az első, akkor sajnos nem biztos, hogy a kapcsolat túléli az idegen felbukkanását. Ám ha a második egyre halványodik, esetleg el is tűnik, akkor van esély arra, hogy együtt folytassátok.

Jó előjelek

A pasi szívvonalából kiinduló, felfelé ívelő, finom vonalak sikeres és boldog szerelmet mutatnak. Ha a párodnál is ez a helyzet, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy még jó darabig egymás életének részét fogjátok képezni. A legjobb, ha partnered Merkúr-dombján egyetlen vonal fut végig - ez azt jelzi, hogy te vagy számára az igazi, a lelki társa.

Áldozatok

Amennyiben a kapcsolatvonal megnyúlik, illetve végigfut a pasi tenyerén - egyfajta második szívvonalként -, az azt jelenti, hogy ez a szerelem csak akkor lehet boldog, ha a jövőben áldozatokat hoztok egymásért. Hogy mekkorát, az attól függ, hogy mennyire mélyül el a barázda. Ha csak halvány párhuzamként jelenik meg, akkor egészen egyszerű dolgokon kell változtatni, ha markáns, az életszemlélet megváltoztatására lehet szükség.

Cikkünk megírásban Jon Dathen A tenyérjóslás kézikönyve segített, amely a Mérték Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük