Mi a férfi legnagyobb kísértése? Horoszkópja elárulja
Mindenki tesz néha olyat, ami a pillanat hevében csábítónak tűnik, ám nem biztos, hogy a legjobb választás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkinek vannak olyan gyenge pontjai, belső bizonytalanságai, melyek miatt bizonyos helyzeteknek nehezen tud ellenállni.

Nemcsak a szerelemben, de az élet egyéb területein is elgyengülhet a férfi, és a könnyebb vagy élvezetesebbnek tűnő utat választhatja, remélve, hogy döntése nem bosszulja meg magát. Horoszkópjából kiderül, hogy a pasiban hol lakik a kisördög.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos férfit gyakorta vonzzák a gyors előnyt, nyereséget ígérő helyzetek - nem azért, mert nincs kedve megdolgozni a zsákmányért, inkább azért, mert rendkívül türelmetlen lehet, és nem szeret sok időt szánni egy-egy projektre. Emellett elbűvölik őt a tűzzel kapcsolatos tevékenységek, nem kizárt, hogy kissé piromán, és maga is kedvet kap a tűzijátékhoz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika egyik legfőbb kísértése a mohóság. Akár ínycsiklandó étkek kerülnek a terítékre, akár erotikus kalandokról vagy anyagi javakról van szó, beleeshet abba a csapdába, hogy eltéveszti a mértéket, és mindig többet és többet akar belőlük. Ilyenkor testi igényei háttérbe szoríthatják a magasabb elveket, és akár egészségkárosodást is okozhatnak. 

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek kísértésbe eshet, hogy elferdítse a valóságot, ha így érzi előnyösebbnek a maga számára. Manipulálhat, esetleg megtéveszthet másokat, hogy kedvezőbb színben tűnjön fel előttük. Ha hazugsághoz folyamodik, az olyan ördögi kört teremthet számára, amelyből nehezen szabadul. Kétséges kimenetelű, titkos ügyletekbe is bonyolódhat.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák abba a kísértésbe eshet, hogy a mártír szerepébe helyezkedjen, és ezen keresztül irányítsa a családtagjait. Van, aki eltúlozza a tüneteit, netán túlzottan szentimentális, de ha egyik sem, a Rákok többsége akkor is hajlamos dramatizálni az élete eseményeit, hogy így kerüljön a figyelem középpontjába. Olykor az áldozatszerepben látja biztosítva saját kényelmét, ám kevés teret hagy a másik félnek.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánt könnyű néhány dicsérettel és bókkal levenni a lábáról. Gyakran ő maga rendez be egész kis színházat maga köré, ahol fürdőzhet a közönség elismerésében. Előfordulhat, hogy már-már narcisztikus személyiségjegyeket hordoz, és nem veszi észre, ha untatja a másikat. Nem kizárt, hogy elutasítja a kemény munkát, miközben erősen vágyik a luxusra. 

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz kissé hipochonder lehet, és elkaphatja a kísértés, hogy túl sokat foglalkozzon a testével, illetve általában a fizikai állapotával. Nem kizárt, hogy kissé piperkőc, vagy a fitnesztermek tartják rabságban. De könnyen elragadják az egészséggel kapcsolatos divattrendek is, és túlzottan rajonghat azokért, akiket a reforméletmód vagy az alternatív gyógyászat gurujának tart.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg rettentően lusta tud lenni, és ne lepődj meg, ha képtelenség őt kirángatni a lakásból egy fényes hétvégi napon, inkább a TV előtt ül némi nassolnivaló társaságában. Kényelemszeretete gyakran megakadályozza, hogy megvalósítsa a céljait, vagy erőfeszítéseket tegyen számára fontos ügyekben. Gyakran a kisebb ellenállás irányába megy.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpiót különös erővel vonzzák a rejtélyek, és ha egy titokzatos emberrel vagy helyzettel találkozik, gyakran nem tágít addig, amíg le nem rántja róla a leplet, és fel nem térképezi mindenestül. Ha viszont ez megtörtént, hamar unalmassá válik számára a téma, és elindul, hogy újabb rejtélyeket kutasson fel. Ezzelkínos vagy veszélyes helyzetekbe sodorhatja magát.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilast magukkal ragadhatják egyes spirituális nézetek, és nem kizárt, hogy még egy szektához is csatlakozik. Ilyenkor szemellenzősen hangoztatja az adott nézeteket, és lehet, hogy élete más területei is háttérbe szorulnak a vallásos rajongás miatt. Ha úgy érzi, a fizikai világ visszafogja őt szárnyaló spirituális vagy intellektuális késztetéseiben, elhanyagolhatja az emberi kapcsolatait.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak ritkán esik áldozatul a klasszikus értelemben vett kísértéseknek, melyek könnyebb megoldást kínálnak, épp ellenkezőleg, problémamegoldás közben érzi magát igazán elemében. Ezért munkamániássá válhat, a karriert és a szakmai előmenetelt a család elé helyezve. Lehet, hogy rengeteg pluszfeladatot vállal, ám a túlhajszoltság veszélyeztetheti az egészségét és a családi békét egyaránt.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő szabadság- és izgalomfüggő lehet, így nem kizárt, hogy cserébe egy jó kis kalandért, netán egy erőpróbáért, melynek kapcsán bizonyíthatja rátermettségét vagy megtapasztalhat valami újat, mindent hátrahagy, amit addig fontosnak tartott. Gyakran csodálkozik is, hogy mások miért nem olyan kíváncsiak, mint ő - talán kicsit le is nézi azt, aki ragaszkodik a megszokáshoz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halakat belső bizonytalansága meggondolatlan cselekedetekre sarkallhatja, melyeknek az okát ugyan nem tudja, de pillanatnyi biztonsággal kecsegtetnek. Különböző függőségekbe sodródhat - lehet, hogy egy másik embertől, egy vallási nézettől vagy spirituális tanítástól vár támaszt, de előfordul, hogy tudatmódosító szerekhez folyamodik.

Ezt is szeretjük