Mi a férfi Hold-jegye? Erre vágyik titokban
A férfiak gyakran nehezen nyílnak meg még önmaguk előtt is. Te azonban kiismerheted párod be nem vallott vágyait.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A horoszkópban a Hold az érzelmi reakciókat és a bevett viselkedésformákat jeleníti meg. Árulkodhat az ember tudattalan késztetéseiről és titkos vágyairól is.

Elsősorban az otthonhoz és az intimitáshoz való viszonyt jelképezi, és a belső szükségletekről árulkodik.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópjában, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kosban áll a Holdja, a férfi furcsa módon élvezheti és keresheti a veszélyes helyzeteket, valamint a másokkal való konfrontációt. Könnyen elunja magát, ha túl nyugodttá válnak a körülményei, és kalandvágyának ilyenkor nem érdemes gátat szabni. Több rövid életű, ám annál intenzívebb románcnak lehet részese. Amit akar, azt gyakran szükségletként éli meg, és mindent megtesz, hogy megszerezze.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A család és a családiasság érzése különösen fontos a Bika Holdú férfinak. Ettől érzi magát biztonságban, amire szinte olyan nagy szüksége van, mint a levegőre. Vágyai erősen kötődnek az érzéki dolgokhoz és az anyagi világhoz, ez utóbbi miatt stabilitást sugároz magából. Nemcsak arra törekszik, hogy a saját életét minél kényelmesebbé tegye, de arra is, hogy a környezetében élőknek biztosítsa a materiális javakat.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A Hold Ikrekkel rendelkező férfi nyughatatlan természetű, aki hamar megunja a rutint és az állandóságot. Általában folytonos cselekvésben van, és ezt várja el környezetétől is. Az átlagnál több külső ingerre van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében, ezért nem kizárt, hogy folyton olvas, gondolkodik és ötletel. Élvezetét leli környezete átalakításában, amilyen a házfelújítás is, bár a házimunkát nem szívleli.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák Holdú férfinál aligha akad békeszeretőbb jegy. Néha már-már kórosan kerülheti a konfliktust, ami viszont a környezetében élőkben okozhat feszültséget. Mivel érzékeny természet, könnyen sarokba szorításnak élheti meg az érzelmeire vonatkozó kérdéseket, és örülne neki, ha a párja olvasná a gondolatait - miközben könnyen megsértődhet, ha félreértik. Fontos, hogy körültekintően fogalmazz, ha vele beszélsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlánban van a Holdja, a férfi szeretne mindig a környezete, barátai és családja figyelmének középpontjában lenni. Különösen élvezi, ha szórakoztathat másokat, és ezért akár a társaság bohóca szerepet is magára ölti. Titokban arra vágyik, hogy ő szervezhesse meg mások életét, ezzel némi irányítást is gyakorolva felettük. Belső küldetésének érzi, hogy rendben menjenek körülötte a dolgok.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz Holdú férfit könnyen vádolhatják azzal, hogy kevéssé ambiciózus, vagy nincsenek céljai. Ám ez annak is köszönhető, hogy nehezen viseli a váratlan helyzeteket. Titokban arra vágyik, hogy békén hagyják, és minél kevesebb figyelmet kapjon. Szeretné, ha a lehető legegyszerűbb lenne az élete, mert nagyon érzékenyen reagál a stresszre. Zavarba hozza, ha számon kérik rajta az eredményeit. 

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg Holdú férfiban különösen erős a vágy arra, hogy kapcsolódjon másokhoz, elsősorban párkapcsolatban. Szinte elengedhetetlen számára, hogy megossza valaki mással az életét, még ha ezt nem is mindig vallja be. Ő is inkább a konfliktuskerülők közé tartozik, akik nehezen juttatják kifejezésre valódi igényeiket. Pedig szeretné, ha elismernék, és hasonló elkötelezettséggel állna hozzá a párja, mint ő hozzá.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Míg többen inkább az anyagi világban lelnek biztonságra, a Skorpió Holdú férfi az érzelmi intenzitásban találja meg ezt. Ő szenvedélyre és mély érzelmekre vágyik, amelyek rá is jellemzők. Olykor ijesztő lehet, hogy olyasmit is érzékel, ami mások számára nem nyilvánvaló. Különös vágya van a folyamatos megújulásra és újjászületésre, és gyakran elő is idézi azokat a helyzeteket, melyekben főnixként éledhet fel.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas Holdú férfinak elemi szüksége van a szabadságra és a személyes térre, ezért látszólagos ok nélkül fojtogatónak érezheti mások közelségét. Ha nem vallja be magának ezt az igényét, könnyen piszkálódásban nyilvánulhat meg rejtett vágya. Ám ha kellő teret kap, csodálatos társsá válik. Szeret utazni, új embereket megismerni és a szabadban tartózkodni. Feltölti a természetben töltött idő.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak Holdú férfi életének szinte minden területét igyekszik körülhatárolni. Világosan elválasztja egymástól például a magánéletet és a munkát. Fontos számára, hogy reálisnak érezze a célokat, amelyek teljesítésébe belefog. Szeretné, ha minél előbbre tudna tervezni, és elkerülnék őt a meglepetések. Általában konzervatív ízléssel bírnak e szülöttek, és titokban azt szeretnék, ha más is az ő értékrendjükhöz tartaná magát. 

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntőben áll a Holdja, a férfinak különösen nagy igénye van a függetlensége - érzelmi, szellemi, de fizikai síkon is. Ez megakadályozhatja abban, hogy igazán közel kerüljön másokhoz. Ugyanakkor provokatív természete gyakran arra sarkallja őt, hogy sokkolja környezetét a megnyilvánulásaival, nemcsak azért, mert ez szórakoztatja a benne lakó kisördögöt, hanem azért is, mert szeretné, ha elismernék a különlegességét.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak Holdú férfi szeretetteli elfogadását a másik és az élet dolgai iránt gyakran összetévesztik a gyengeséggel. Pedig különleges intuíciója gyakran olyasmit is megláttathat környezetével, amit az nem vesz észre. Nagyon nehéz őt kiismerni, mert ezer arca van, mégis mindennél jobban vágyik arra, hogy megértsék, elfogadják és szeressék ők. Fontos számára, hogy arra haladhasson, amerre az ösztönei viszik.

Ezt is szeretjük