Mi a férfi aszcendense?
Erre vágyik titokban
A felkelő jegy hatása meghatározó az ember személyiségében. Nézd meg, mit árul el az ösztönös és nem tudatosuló vágyakról!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az aszcendens, vagyis a születés pillanatában felkelő jegy a személyiség erős hajtóereje, melynek fontossága közel egyenrangú a Nap-jegyével, még, ha hatása nem is mindig tudatosul az adott emberben.

Az elemzés azonban rávilágít a titkos mozgatókra, és elárulja, milyen rejtett vágyak irányítják az embert. Számold ki a férfi aszcendensét, és olvasd el a horoszkópot!

Kos aszcendens

A Kos aszcendensűekben erős bizonyítási kényszer él, és arra vágynak, hogy különleges teljesítményt tegyenek le az asztalra, ami miatt mások felnézhetnek rájuk. Sokan vezető szerepre törekszenek, mely jó adag kockázatvállalással társul. Ugyanakkor szabad szellemek, akik addig nem nyugszanak, míg nem teremtik meg vágyott lelki, szellemi függetlenségüket.

Bika aszcendens

A Bika aszcendensűek mindenekelőtt az anyagi, fizikai világban szeretnék biztonságban érezni magukat, és ezt a stabil anyagi háttér, egzisztencia és párkapcsolat adhatja meg nekik. Számukra ezek az értékek jelentik az önmegvalósítást, és fizikai igényeiket gyakran a szellemi javak elé helyezik. Ám mindezt a lehető legkevesebb kockázat árán szeretnék elérni, ezért tartózkodnak a kalandoktól.

Ikrek aszcendens

Az Ikrek aszcendensűek egyik legfőbb vágya, hogy minél inkább kapcsolódjanak másokhoz. Gyakran minél kiterjedtebb kapcsolati hálót akarnak kiépíteni, melyben néhány befolyásos ember is szerepet kap. Szeretik, ha felnézhetnek másokra, akik inspirálják őket, és folyamatosan változatosságra van szükségük ahhoz, hogy jól érezzék magukat.

Rák aszcendens

A Rák aszcendensűek titkos vágya az érzelmi biztonság. Szeretnék megtalálni életükben azt az embert, akire minden körülmények között számíthatnak, és aki feltétel nélkül elfogadja és szereti őket. Ám gyakran túlzottan védekeznek, és valódi igényeiket napjegyüktől függően különböző álarcokba bújtathatják, ha szoronganak az esetleges csalódástól.

Oroszlán aszcendens

Az Oroszlán aszcendensű férfi a minél teljesebb önkifejezésre törekszik, és úgy sejti, a kreativitás az élet sava-borsa. Meg van győződve róla, hogy lénye mélyén különleges dolgok rejtőznek. Elemi vágy él benne arra, hogy csodálják, így mindent megtesz azért, hogy kifejezze saját személyiségének különböző dimenzióit, és hatással legyen másokra.

Szűz aszcendens

A Szűz aszcendensűek tökéletességre törekszenek, és titkos vágyuk, hogy egyszer majd tökéletes rend uralkodjon az életükben, és minden egyes apró részlet a helyére kerüljön. Nehezen fogadják el, hogy a dolgok folyamatos alakulásban, keletkezőben vagy elmúlóban vannak, ezért hajlamosak abban az illúzióban hinni, hogy rögzíthetik az életüket. Frusztrálja őket, ha valami nem úgy alakul, ahogy eltervezték.

Mérleg aszcendens

A Mérleg aszcendensű férfi titokban arra vágyik, hogy mindenki szeresse, és nincs kifogása az ellen, ha minél többen szerelmesek belé. A kapcsolatok elsőrendűen fontosak az életében, ezek táplálják az önbecsülését, és ezeken méri az elégedettségét. Fontos feladata, hogy megtalálja az egyensúlyt önmaga és mások között.

Skorpió aszcendens

A Skorpió aszcendensű férfi titokban mindent megtesz azért, hogy minél nagyobb intenzitást éljen meg az élete különböző területein. Hamar unatkozni kezd a langyos vízben, és nem idegen tőle akár a dramatizálás sem, ha ezzel felforrósíthatja a hangulatot. Nem bánja, ha olykor elég a szenvedély tüzében, mert főnixként bármikor feltámad, ám másokat is könnyen megégethet.

Nyilas aszcendens

A Nyilas aszcendensűekben egy valódi felfedező rejtőzik, aki lázas kereséstől hajtva bejárja az egész világot, bár mások számára gyakran nem világos, hogy mit is keres valójában. Ő azonban nem nyugszik, míg meg nem leli a bölcsek kövét, vagy valamit, ami az életének magasabb értelmét és célját szimbolizálja. Kíváncsisága határtalan, és minden újdonság érdekes számára.

Bak aszcendens

Ha a férfi Bak aszcendenssel rendelkezik, akkor titokban arra vágyik, hogy ő irányíthassa az eseményeket, és rendet teremtsen a káoszban. Ehhez gondosan felépített tervekkel rendelkezik, és nem érti, hogy a valóság miért cselezi ki sokszor túlságosan merev elképzeléseit. Szeretné, ha egyáltalán nem léteznének véletlenek, és pontos mérésekkel mindent ki lehetne számítani, ami vár rá.

Vízöntő aszcendens

A Vízöntő aszcendensű férfi titkos vágya, hogy különleges legyen. Gyakran nem is annyira fontos, hogy milyen területen, a lényeg, hogy kilógjon a sorból. Emiatt az emberek gyakran csodabogárként tekintenek rá, ám ő mindezt élvezi, és talán egy kicsit le is nézi azokat, akik a konvenciók rabjai. Unja a kitaposott ösvényeket, és arra vágyik, hogy új csapásokat vágjon az élet erdejében.

Halak aszcendens

A Halak aszcendensű férfi arra vágyik, hogy inspiráljon másokat, és a vele való találkozás emlékezetes maradjon az embereknek. Erős képzelőerejének és spirituális beállítottságának köszönhetően mindez gyakran sikerül is neki. Megvan a képessége arra, hogy túllépje a valóság határait, és kapcsolatba lépjen a természetfelettivel. Nem bánja, ha mások is vele álmodoznak.

Ezt is szeretjük