Mikor születtél? Ezért szeretnek leginkább a közeledben lenni a pasik

Minden nőben van valami, amivel maga mellé vonzza a férfiakat. Tudd meg, hogy nálad mi ez.

nagykep?cikkid=162557&kep=par-nevetes1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A külső nem minden, ezt mindenki tudja. Sokkal többet nyom a latba a belső, amely olyannyira erős befolyással van, hogy ugyanúgy elronthat egy szép külsőt, ahogy megszépíthet egy átlagosabbat is. A belső, az én, a lelkiek ereje, vagyis mindaz, ami belülről sugárzik, a láthatatlan, mégis varázserejű külcsín a nőn.

Ha szeretnéd tudni, benned mi az, ami a férfi felé sugározva mágnesként hat, miért szeret melletted lenni, a kínai horoszkópod elárulja neked a választ. Csupán a születési idődet kell megadnod a következő kalkulátorban, hogy megtudd, melyik a te jegyed.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Jó szándékú és melegszívű vagy, ez a szeretetteljesség pedig hihetetlenül vonzóvá tesz a férfi számára. Ha csak a közeledben lehet, árad felé belőled a kedvesség. Szemed tiszta tükre, mosolyod őszintesége elvarázsolja. Szavaidról, tapintatos véleménynyilvánításodról, segítő szándékodról nem is beszélve.

Bivaly

A férfi számára rendkívül vonzó benned, hogy odafigyelsz arra, amit mond, érdeklődve hallgatod. Sokan csak úgy tesznek, mintha érdekelné őket az, amit a másik mesél vagy közölni akar, de te valóban figyelsz. Számára ez megtisztelő gesztus, amelyet nagyra értékel. A figyelem, amit tanúsítasz, ritka kinccsé tesz a szemében.

Tigris

A Tigris jegyű nő társasága azért nagyon vonzó a férfi számára, mert csodálatos hallgatóság. Érdeklődéssel fogadja a férfi minden egyes szavát, komolyan veszi gondolatait, problémáit, utóbbi esetén nagyon jó tanácsadó is. A Tigris nőben a férfi társat talál a bajban, akire számíthat, és akihez bármikor fordulhat.

Nyúl

Nőies bájod teljesen lefegyverezi a férfit. Ez megnyilvánul gesztusaidban, mondataidban, tetteidben egyaránt. Azért imád melletted lenni, mert szelíd vagy, finom és feminin. Melletted kibontakozhat a férfi mint úriember, és saját magát erős, védelmező férfinak érezheti.

Sárkány

Rendkívül jó szándékú vagy, ami a férfi számára roppant szimpatikus lehet. Láthatja, belőled minden színlelés nélkül árad az őszinte jóság. Ritka, hogy bárkire is rosszalló megjegyzést tégy, azt is inkább csak finoman teszed. Kevés olyan ember van ma a világban, aki ilyen, nem csoda, hogy a férfi szeret a közeledben lenni.

Kígyó

Nagyon jól kommunikálsz a jegyednél fogva, ezért veled fantasztikus beszélgetéseket lehet folytatni. A férfi is éppen emiatt szeret nagyon a társaságodban lenni. Minden egyes alkalommal, amikor beszélgetésbe kezdtek, leveszed a lábáról. Izgalmasnak, érdekesnek találja a veled való társalgást. Nem lehet melletted unatkozni.

A férfi nagyon jól tud azonosulni azzal a szabadságvággyal, ami benned él, így nem csoda, ha nagyon jól érzi magát a társaságodban. Melletted felszabadult, és úgy érzi, ezen a világon bármi lehetséges, amit csak szeretne elérni, kipróbálni, megélni, és nem kell túl komolyan venni az életet.

Kecske

Számodra nagyon fontos lehet a szeretet. Adni és kapni is fontos számodra, és afféle szeretetbombaként a férfiból is kihozod a csupaszív embert. Azért szeret a társaságodban lenni egyrészt, mert szeretetteljes vagy, másrészt viszont, mert érzi, hogy melletted ő is jobb emberré válik.

Majom

A férfiak imádják a humorodat, és mágnesként hat rájuk a nevetésed. Melletted egyszerűen képtelenség unatkozni. Minden helyzetben megtalálod azt a poént, amivel mások arcára mosolyt csalhatsz. A pasik szeretik benned, hogy ennyire oldott és fesztelen vagy. Így ők is azzá válnak melletted, és remekül érzik magukat.

Kakas

Határozott nő vagy, ami igen szimpatikus a legtöbb férfi számára. Ugyan vannak, akiket ez megrémít, vannak olyanok is, akiket a céltudatosságod, az akaraterőd, a kitartásod sokkal inkább lenyűgöz. A benned lévő erő a férfira is motiváló hatással van, és melletted azt érzi, minden lehetséges, amit csak el szeretne érni.

Kutya

A férfi hamar felismeri, benned társra talált a szó minden értelmében. Cinkostársra, bajtársra, és akár házastársra is majdan. Te ugyanis partner vagy a javából. Megbízható ember, akire lehet számítani, akihez mindig lehet fordulni, akinek bármit el lehet mondani. Akár a párja vagy, akár a barátja, a férfi nagyon szeret a társaságodban lenni.

Disznó

Nyüzsgő vagy, vidám, imádsz szórakozni, jönni-menni, szinte falod az életet. A férfi e miatt az életszeretet miatt szeret nagyon veled lenni. Ő is úgy érzi, mindent duplán megélhet, ha a társaságodban van. Unatkozni sem igazán tud melletted, hiszen mindig van egy jó ötleted az idő tartalmas eltöltésére.

Ezt is szeretjük