Mi a sorsod a szerelemben?

Tenyered elárulja

A kapcsolatban falakat emelsz magad köré, ami akadályozza a kitárulkozást? Hogy alakul a szerelmi életed?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha tenyérjóslásról van szó, a legtöbb embernek elsőként a szerelem témája ugrik be. Nem véletlen, hiszen a tenyeret átszelő három fővonal közül az egyik a szívvonal, mely beszél a szerelemről, a románcról, a boldogságról és általában a szerelmi életedről.

A tenyér külső felén, a kisujj alatt kezdődik, és a tenyér közepét egyenes vagy hajlított vonalban metszi. Lefutása elárulja, hogy alakul a szerelmi életed, milyen vagy a szerelemben.

Mit vizsgálj?

A szívvonal határozottsága, íve és végződése is fontos. Ráadásul az sem mindegy, milyen magasságban szeli át a tenyeredet. Általánosságban elmondható, hogy a határozott lefutású szívvonal erős érzelmi életre vall, míg a halvány vonal mögött langyos érzelmek húzódnak meg. A részletesebb elemzésben két ábra is segítségedre lesz.

Mindig csak a szerelem

Ha szívvonalad - az alábbi ábrán látható ciklámen vonalhoz hasonló lefutású - erős és domináns, akkor életedben nagyon meghatározó szerepet tölt be a szerelem és a romantika. Nem szeretsz egyedül lenni, és kamaszkorod óta folyamatosan keresed a szerelmet. Éppen ezért szinte mindig kapcsolatban vagy, melyek mindegyike nagyon meghatározó időszak számodra. Előbb-utóbb, de lehorgonyzol majd.

Intellektuális kapcsolatok

Ha a szívvonalad - a bal oldali ábrán látható kék vonalhoz hasonlóan - viszonylag magasan indul, és a tenyér legtetején vág át, nagyon öntudatos vagy, és fejlett a kritikai érzéked.

Éppen ezért hajlamos vagy a kapcsolataidban vastag falakat építeni magad köré, melyeken csak azokat engeded át, akik minden elvárásodnak megfelelnek. Mindez igaz a párkapcsolataidra is, így jelentősen megnehezíted a szerelmi életedet. Sokkal inkább intellektuális kapcsolatokra törekszel, az érzelmek kevésbé fontosak a számodra.

Javíthatatlan romantikus

Idealista és javíthatatlan romantikus vagy, amennyiben a szívvonalad - a fenti ábrán látható zöld vonalhoz hasonlóan - alacsonyan kezdődik. A szerelmet önmagáért szereted, így hajlamos vagy túl sokat elvárni párodtól. Ha lanyhul közöttetek a szenvedély, máris úgy érzed, hogy cserbenhagytak, ezért egyik kapcsolatból a másikba sodródsz. Mindezt annak reményében, hogy megtalálod álmaid férfiját. Érdemes lenne néha kicsit lassítanod.

Domináns nő

Ha szívvonalad - a második ábrán látható zöld vonalhoz hasonlóan - a mutatóujj és a középső ujj között ér véget, érzelmes vagy, szenvedélyes és csábító. A kapcsolataidban te vagy az irányító, a domináns fél. Te kezdeményezel, te szeded fel a pasit, de te is hagyod el, ha már ráuntál. Ha valakibe beleszeretsz, akkor mindent egy lapra teszel fel, és hegyeket is képes vagy megmozgatni csak azért, hogy vele lehess. Karizmatikus személyiséged sok csodálót biztosít egész életedben.

Kiszámítható kapcsolatok

Amennyiben a szívvonalad - a második ábra kék vonalához hasonlóan - a középső ujj alatt ér véget, arról árulkodik, hogy szereted kézben tartani a kapcsolataidat.

A család, a rend és a konvenciók fontosak a számodra, éppen ezért a hosszú távú kapcsolatokat szereted, melyekben lehet tervezni, és ebben kedvesed is partnernek bizonyul. A flörtölés nem vonz, szinte sosem keveredsz ilyen helyzetekbe, hűséges és odaadó vagy.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Sorsod a szabadság

Nyitott és szabadelvű szerető vagy, ha szívvonalad - a második ábra ciklámen vonalához hasonlóan - a mutatóujj alatt ér véget. Semmitől nem riadsz vissza, és élvezed az életet. Általában minden buliba belemész, és szereted a rövid távú, akár egyéjszakás kalandokat. Amennyiben sikerül megőrizned a szabadságod, akkor egy hosszú kapcsolatban is jól érzed magad, ám ez nem lesz egyszerű.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

jos
  • házasság
  • tenyérjóslás

Mikor mész férjhez?

Ezt is szeretjük