Ezek a jegyek illenek leginkább a Mérleghez
És ezek legkevésbé
Három jeggyel nagyszerű párost alkot, kettővel azonban nem jön ki jól, aki Mérleg jegyű.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amennyiben a Mérleg vagy, esetleg a pasid, netán a kiszemelted ennek a csillagjegynek a szülöttje, bizonyára kíváncsi vagy, mely jegyek illenek legjobban, és melyek legkevésbé hozzád vagy a másik emberhez.

A Mérleg jegyről

A Mérleg rendkívül empatikus személyiség, és intuitív is, mivel megérzi, ha valakinek problémája van, elhallgat valamit vagy hazudik. A legérzelmesebb, legtörődőbb, legszeretetreméltóbb Nap-jegy. A természetében lévő jó tulajdonságai révén párnak remek, ám nem nevezhető a vele való kapcsolat rizikótól mentesnek.

A Mérlegnek ugyanis lételeme az újdonság, ezért párjának minduntalan meg kell újulnia, addig nem próbált dolgokat javasolnia, változatosságot vinni a kapcsolatba bármilyen módon, akár a hálószobában, akár utazás vagy új hobbik formájában. Nem ülhet tehát ölbe tett kézzel, aki Mérleggel kezd, sőt. Tény ugyanakkor, hogy aki vele van, az sem unatkozik, mert a Mérleg jegy szülöttje is mindent elkövet a másik ember szórakoztatásáért.

Abban az esetben, ha Mérleg nem kapja meg azt a változatosságot, amire szüksége lenne, az iránta való szomja negatív tulajdonságként nyilvánulhat meg. Egy idő után kevésnek érezheti a párját, és új vizekre evezhet. Levegő eleme miatt erre még nagyobb az esély, ugyanis számára a kapcsolat mellett rengeteg más dolog is fontos lehet, így figyelme nem csak annak boldoggá tételére irányul.

Kik illenek a Mérleghez, és kik nem?

Három jegy illik a leginkább a Mérleg jegyhez: a Kos, az Ikrek, illetve a Vízöntő. A Kos szöges ellentéte a Mérlegnek, talán épp ezért is vonzzák egymást olyannyira. Míg egyikük domináns, a másikuk engedékeny, találkozik a határozottság a tapintattal, a kedvesség az agresszióval. Az Ikrek, mint hasonlóan többrétű személyiség, megérti a Mérleg hangulatingadozásait, és tudja kezelni szerteágazó egyéniségét. Végül pedig a Vízöntő az, akivel a Mérleg leginkább összeillik, ugyanis mindkét jegy rendkívül társasági, kedvelik az embereket, és szeretik halmozni, élvezni az élet szépségeit.

A Mérleghez legkevésbé illő két jegy a Skorpió és a Szűz. Az előbbi túl borúlátó, túl komoly és komor lélek a Mérlegnek, utóbbi pedig fontoskodó, amit a szóban forgó jegy szülöttje nehezen visel.

Extra tippek a Mérleg pasi meghódításához

Ha ilyen jegyű a kiszemelted, fontos, hogy ne ronts ajtóstól a házba. A Mérleg nem szereti, ha bármit is erőltetnek, vagy siettetnek neki. Nála duplán igaz, hogy lassú víz partot mos. Légy türelmes.

Persze, nem kell megálljt parancsolnod mindannak, ami spontán jön belőled, hódíts szokásod szerint. Egy a fontos: hogy tudd, mit és mikor teszel.

Ezt is szeretjük