Mennyit fogtok veszekedni 10 év múlva?
Olvasd ki a pasi kezéből!
Mennyire heves vérmérsékletű a pasid? Tudd meg, mi vár rád ebben a kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Eleinte minden szép és jó, de az évek múlásával egyre több vitás helyzet alakulhat ki az együttélés során. Meg tudjátok higgadtan beszélni a problémáitokat, vagy gyakoriak lesznek közöttetek a hangos szóváltások?

Még most tudd meg, mire számíts a jövőben: előfordulhat, hogy egy igazi méregzsákkal hozott össze a sors, aki mindenen csak morogni fog. Figyeld meg az alábbi intő jeleket a kezén! Négy igazán árulkodó területet mutatunk be, ha együttesen jelentkeznek, a későbbiekben valószínűleg hangos lesz a lakás tőletek.

Tűz típusú kéz - Méregzsák a láthatáron

Bármennyire is elbűvölő most a kedvesed, ha Tűz típusú keze van, valójában lételeme a vita. Az ilyen pasi mindig ugrásra készen áll, hogy konfliktusba keveredhessen veled, illetve a környezetedben bárkivel, ráadásul lépten-nyomon megsértődik valamin.

A Tűz típusú kéz tulajdonosa sokszor igazi méregzsák, aki nem biztos, hogy minden szituációban képes kontrollálni a dühét.

Előfordulhat, hogy az évek múlásával minden apróságon felkapja majd a vizet, nem tudja higgadtan szemlélni a dolgokat, esetleg gyermekes dühkitörésekre számíthatsz a későbbiekben.

Az ököl szerepe
Figyeld meg a kezét, amikor vitás helyzetbe keveredik: intő jel, ha a hüvelykujj kívülről záródik rá az ökölre. Jól gondold meg a kapcsolatot, mert párod hajlamos az agresszív kirohanásokra.

Hüvelykujj - A jellem tükre

Ahogy a szem a lélek tükre, úgy a hüvelykujj a jellemé. Ebből az egy ujjból értékes következtetéseket vonhatsz le, melyeknek később nagy hasznát veheted. Ha a hüvelykujja vaskos és széles, domináns személyiséggel hozott össze a sors, aki nem tűri az ellentmondást. A krumpliszerűen duzzadt, ormótlan felső ujjperc csökönyösséget, erőszakosságot jelez.

Ezután figyeld meg, mennyire hajlékony ez az ujja. A merev hüvelykujj megbízhatóságot jelent, de tulajdonosa hajlamos lehet a makacsságra is, míg a túlzott ívben hátrahajló ujj határozatlanságra utal. Ebben az esetben nem kell túl sok vitára felkészülnöd. Épp ellenkezőleg: kedvesed hajlamos a behódolásra.

Az ujjvégnek is komoly szerep jut, ha azt szeretnéd tudni, a jövőben mennyi vitára számíthatsz a párkapcsolatban. Amennyiben az ujjvég idomtalan és a hüvelykujj rövid, alacsonyan ülő, az kimondottan rossz ómen! Az ilyen ujj tulajdonosa nehezen fékezi agresszivitását.

Mutatóujj - Kompromisszumkészség

Még egy ujját érdemes szemügyre venned: a Jupiter-ujj - vagyis mutatóujj - is árulkodó lehet. A túlságosan hosszú Jupiter-ujj ugyanis arrogáns, vitaképtelen jellemet takarhat. Arra utal, hogy tulajdonosa görcsösen ragaszkodik a maga igazához, és képtelen a kompromisszumokra. Természetesen csak ebből a jelből nem tudod teljes biztonsággal feltérképezni a jellemét, de a fent említettekkel együtt már óvatosságra ad okod.

Nézz a körmére!

Az igazi gyorsteszt: vess egy pillantást a körmére. A vöröses hús a köröm alatt ingerlékeny személyiségre utal. Amennyiben pedig állandóan túl rövidre vágja a körmeit, valószínűleg gyakran türelmetlen, mindenben hibát keres.
A széles köröm fejlett a kritikai érzékre utal - különösen, ha másokról van szó.

Amennyiben kedvesednek ilyen a körme, könnyen előfordulhat, hogy a jövőben minden problémájáért téged fog okolni, mivel nehezen vállalja tetteiért a felelősséget. Ezt a hajlamot fokozza, ha a köröm és az ujj vége között széles sávban látszik a bőre.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

kezfogas
  • párkapcsolat
  • tenyérjóslás

Kaland lesz, vagy társ?

Ezt is szeretjük