Mennyire vagy izgalmas nő?
A horoszkóp megmutatja
Szeretnéd tudni, mely személyiségvonásod tesz lenyűgözővé mások szemében?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes jegye rejteget magában egy kis varázslatot és csipetnyi szertelenséget vagy fantáziát, mellyel lenyűgözheti a környezetében élőket.

Ha kíváncsi vagy, téged titokzatosságod vagy éppen romantikus lelkivilágod tesz-e izgalmassá a körülötted élők - elsősorban a férfiak - szemében, a horoszkóp megmutatja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Spontán, közvetlen, olykor kimondottan szertelen természeted miatt szinte bármilyen társaságban különösebb erőlködés nélkül kerülsz a figyelem középpontjába. Hagyományos párkapcsolat nehezen tartható fenn veled, hiszen Kos jegyed féktelen vadsága és önállóságod sokszor megakadályozza ezt. Az a férfi, aki békés otthonra vágyik, rossz helyen kopogtat nálad. Lételemed a sok impulzus, ami miatt otthonod sokkal inkább egy forrongó galambdúcra hasonlít, semmint nyugodt fészekre.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A horoszkóp szerint melegszívű, érzéki ember vagy, aki magától értetődő természetességgel viseli nőiességét - csak úgy süt belőled a természetes báj. Megjelenésed vonzó, kedveled az olyan öltözéket, mely finoman, mégis egyértelműen kiemeli vonalaidat. Megingathatatlan higgadtságod révén ismeretlenek számodra a hisztik és az érzelmi kitörések. Nem azért vagy izgalmas, mert ügyesen alkalmazod a női praktikákat, hanem azért, mert őszinte és eredeti személyiség vagy.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrekként meglehetősen laza, könnyed nő vagy, aki a férfiszíveket nem a végzet asszonyaként, sokkal inkább természetes bájával és kíváncsi személyiségével hódítja meg. Frissességed és kedvességed üdítően hat az ellenkező nem számtalan képviselőjére. Az a férfi, aki kedveli, ha egy nővel izgalmas témákról lehet beszélgetni, illetve szüntelenül hajtja a tudásszomj, valamint a kalandvágy, ellenállhatatlannak tart majd, és nem enged el.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Fellépésed visszafogott, olykor félénk, megjelenésed kimondottan nőies. Vérmérsékletedet tekintve nyugodt személyiség vagy, de a csendes felszín alatt igen erős érzelmek húzódnak meg. Épp ezért a horoszkóp szerint hangulatod olykor szélsőségesen változékony lehet, ettől azonban csak még izgalmasabbá válsz a férfiak szemében. Az a pasi, akit ámulatba ejtenek a romantikus filmek hősnői, valószínűleg nem megy el melletted szó nélkül.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként nem jellemző rád a szomorúság. Pajkos és játékos személyiségednek köszönhetően mindig az élet napos oldalán jársz, épp ezért a közeledben könnyű elfelejteni a hétköznapok bánatát. A belőled áradó életenergia és boldogság szinte sugárzik. Mindezt pedig még kiegészíti temperamentumos személyiséged és kreatív természeted. Kicsit olyan vagy, mint egy örökmozgó, akinek - bár lehetetlen követni - már puszta lénye is hihetetlen izgalmakat rejt magában.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Hangulatváltozásaid üdítően enyhék, meglehetősen keveset szeszélyeskedsz. Úgy gondolod, a női trükkök és praktikák nem alkalmasak arra, hogy önmagadat izgalmasabb színben tüntesd fel. Mindezek miatt, aki csak felszínesen ismer, azt gondolhatja, túlzottan kiszámítható vagy. Pedig a horoszkóp szerint mestere vagy annak, hogyan kell a racionalitásba egy csipetnyi fűszert vinni. Aki közelebb kerül hozzád, pontosan tudja, mennyire fantáziadús és érzéki vagy.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Rendkívül elegáns nő vagy, fellépésed kecses és kedves. Derűvel szemléled az életet, és árad belőled a természetes vonzerő. Mérlegként igyekszel minden körülmények között megőrizni belső kiegyensúlyozottságodat, ez pedig segít abban, hogy összhangban legyél a környezeteddel. Te az a típusú nő vagy, akit lelki nyugalma tesz izgalmassá. Nem cicomázod személyiségedet, pontosan olyan vagy, amilyennek a külvilág gondol. Ez a fajta leplezetlenség pedig sokszor igen csábító.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Fellépésed határozott, megjelenésed pedig rendkívül titokzatos. Temperamentumodra egyaránt jellemző a heves szenvedélyesség és a visszafogott tartózkodás, mint ahogyan érzelmeid is a szélsőségek között mozognak. A horoszkóp szerint nem vall rád semmi, ami egy kicsit is középszerű. Azokat a férfiakat, akik szeretik a megfejtésre váró rejtélyeket, könnyen lenyűgözöd már-már megfoghatatlan személyiségvonásaiddal.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Öntudatos megjelenéseddel távol tartod magadtól az olyan embereket, akik egy kicsit bátortalanabbak az átlagnál. Ez a belőled áradó magabiztosság és intelligencia adja személyiséged legizgalmasabb vonalát. Legyen szó baráti kapcsolatról vagy szerelemről, Nyilas jegyed hatására nem adod egykönnyen magad. Épp ezért, akiknek sikerült közelebb férkőzniük hozzád, pontosan tudják, ritka kincsre tettek szert: egy kifürkészhetetlen és szenvedélyes nőre.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Vérmérsékletedre a nyugodt visszafogottság jellemző. Fellépésed tökéletesen mentes minden affektálástól, legtöbbször tárgyilagos, komoly és korrekt nő vagy. A horoszkóp szerint személyiséged izgalmasabb oldala a felszín alatt rejlik, melyet csak az arra érdemesebbeknek mutatsz meg. Ha azonban valaki igazán kiismert téged, rögtön világossá válik számára, hogy mennyi fantázia, kreativitás és játékosság szorult beléd, annak ellenére, hogy a külsőd alapján kissé hűvös nőnek látszol.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Független és rendkívül közvetlen nő vagy, fellépésed szertelen, olykor akár provokatív is lehet. Jellemzőek rád a váratlan hangulatingadozások, valamint egyfajta vibráló nyugtalanság. Kicsit olyan, mintha elektromos aktivitás alatt állnál, és gyakran nincs türelmed az alapossághoz. Vízöntőként igényled a változatosságot, szétszórtságra hajlamos természeted pedig megdobogtatja a kissé fásult férfiak szívét is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kecses és törékeny személyiségedből sokszor egyfajta titokzatos átszellemültség sugárzik. Gyakran viselkedsz úgy, mintha nem is ezen a világon élnél, mintha szüntelenül félúton járnál valahol az álmok birodalma és a hétköznapi valóság között. Izgalmas személyiségeddel elvarázsolod azokat a pasikat, akiket gyermekként lenyűgöztek a tündérmesék hősnői. Melletted úgy érzik magukat, mintha egy megvalósult álomba csöppentek volna.

Cikkünk Hajo Banzhaf és Brigitte Theler Éppen te hiányzol belőlem című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük