Mennyire tartanak érzékinek a pasik?
A horoszkóp elárulja
A szenvedélyes vadmacskát látják benned, vagy a kiscica dorombolását hallják? A csillagok megmutatják!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden egyes csillagjegy más-más temperamentummal rendelkezik. Míg a zodiákus egyes jegyei tüzesebbek, addig másoknak nehezükre esik szenvedélyüket felszínre hozni.

Ha kíváncsi vagy, téged vajon hová sorolnak a pasik, mennyire tartanak érzékinek, horoszkópunkból megtudhatod!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a Kos jegyében születtél, első pillantásra süt rólad, hogy szenvedélyes nő vagy, aki élvezi az életet, és imád flörtölni. A hódítás lételemed, kalandok nélkül unatkozol. Nemcsak fantáziálsz, többnyire meg is valósítod a szexuális álmaidat. Párod nehezen tud pihenni melletted, mindig akad egy újabb ötleted, hogy a lakás mely pontján lehetne folytatni a szeretkezést. A férfiak érzékinek, olykor kissé rámenősnek tartanak.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Mivel nem szeretsz a középpontban lenni, az ellenkező nem rendszerint visszahúzódónak tart. Első pillantásra valóban nem tűnsz kimondottan szenvedélyesnek, azonban ez csak a látszat. Alaposan megfontolod, kivel is osztod meg az ágyadat, ha azonban valakiben tökéletesen megbízol, az előtt nem tudod tovább titkolni a Bika-vonásaidat. Akik közelebb kerültek hozzád, pontosan tudják, mennyire érzéki, figyelmes szerető vagy.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A horoszkóp szerint bőbeszédű nő vagy, aki imád a középpontban lenni, valamint lehetőleg flörtölni valakivel. Kiváló verbalitásodat mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy homályos, kétértelmű célozgatásokkal könnyen az ujjad köré csavarhatod a pasikat. Idővel azonban a legtöbb férfi rájön, hogy ezek a plátói kapcsolatok teljesen kielégítenek, és igazából a hódítás vonz, nem a beteljesülés. Hosszabb távon világossá válik számukra, hogy csak a szád nagy, ha szexről van szó.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Már az első percben látszik rajtad, hogy nem vagy kapható egyéjszakás kalandokra, a férfiak nem sorolnak a végzet asszonya kategóriába. A horoszkóp szerint a gondoskodó típusba tartozol, családcentrikus gondolkodásod az arcodra van írva. Érzéki kalandok helyett nyugodt otthonra, szerető férjre és sok gyerekre vágysz. Az ágyban gyengéd és odaadó vagy, a megfelelő partner mellett pedig a szexuális szenvedély is felszínre kerül - ezt azonban kevesen tudják.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha az Oroszlán jegyében születtél, egyetlen pillanatig sem titkolod, hogy a te akaratod fog érvényesülni - legyen szó az első randiról vagy a szexről. A pasik egyfelől veszélyesnek, másfelől rendkívül érzéki nőnek tartanak. Határozottságoddal és szókimondásoddal szinte bárkit leveszel a lábáról, a későbbiek során pedig szexuális kreativitásoddal és a belőled áradó hihetetlen szenvedéllyel nyűgözöd le kedvesedet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A férfiak többsége az első pillanatban túlságosan hűvösnek, kissé kimértnek tart, ám a szerencsések számára idővel kiderül, hogy a felszín alatt erős szexuális energiák működnek. Nem csupán érzéki, de fantáziadús is vagy - amit a legtöbb pasi nagyra értékel. Bár fontos számodra a hosszú távú kapcsolatok biztonsága, kedvesed gyorsan rájön, hogy erre csak akkor van esélye, ha hozzád hasonlóan ő is kíváncsi és kísérletező szerető.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg jegyedből adódóan szerelemre születtél. Nehezen viseled a magányt, párkapcsolatban tudsz igazán kiteljesedni. A lelki harmóniára legalább annyira szükséged van, mint a testiségre. Az ellenkező nem tagjai gyorsan ráéreznek a belőled áradó finom női energiákra, és nagyra értékelik odaadásodat, valamint érzékiségedet. Már csak azért is, mert mindez nem csupán a mindennapok során, hanem a szexualitás terén is megmutatkozik.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió jegy szülötteként jellemző rád, hogy meglehetősen heves és szexuálisan túlfűtött vagy. Mivel ezen tulajdonságaidat nem rejted véka alá, az ellenkező nem tagjai is érzékelik a belőled áradó erős erotikus energiákat. Bárhová is lépsz be, magadra vonod a pasik érdeklődő pillantásait. A férfiak álmaiban gyakran jelensz meg végzet asszonyaként, kimondottan érzéki, buja nőként tekintenek rád. Akik pedig közelebb kerültek hozzád, még inkább osztják ezt a véleményt.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A horoszkóp szerint vágysz a romantikára, ugyanakkor rendkívül szenvedélyes is vagy. A férfiak többsége vad és féktelen szeretőnek tart, akinek nagyon nehéz ellenállni. A hosszú távú párkapcsolat azonban nem erősséged. Ha elveszíted az érdeklődésedet a partnered iránt, szó nélkül továbbállsz, meg sem próbálod újra felszítani a tüzet kettőtök között. Ilyenkor rendszerint újabb izgalmakat keresel magadnak.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A horoszkóp szerint a túlzott önkontrollod miatt nem hagysz teret a spontán megnyilvánulásoknak. Így annak ellenére, hogy libidód hatalmas, kevesek számára derül ki, valójában mennyire érzéki nő vagy. Ahhoz, hogy felszabaduljanak szexuális energiáid, szükséged van egy türelmes, ám kellőképpen fantáziadús férfira. Ő látni fogja mindazt a bujaságot, amit titkolni próbálsz. A férfiak többsége számára azonban mindezt homály fedi.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az ellenkező nem tagjai rendkívül függetlennek és kiszámíthatatlannak tartanak. Igazi kihívást jelent számukra a bizalmadba és az ágyadba férkőzni. Kevesen jutnak el odáig, hogy feltétlen bizalmadat élvezzék, ám akinek sikerül, egy végletekig odaadó szeretőt nyer veled. Érzékiséged igazán csak a hosszabb távú kapcsolatokban nyilvánul meg. Kizárólag ekkor tudsz eljutni az intimitásnak egy olyan fokára, ahol őszintén fel mersz tárulkozni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak jegyedből adódóan a testiség csak másodlagos számodra, inkább lelki társra vágysz. Érzékiséged rejtve marad mindazon férfiak előtt, akik a szexualitást és az érzelmeket elkülönítik egymástól. Ők ugyanis befelé fordulónak, javíthatatlan álmodozónak látnak. Ám azok számára, akik hozzád hasonlóan egyszerre vágynak testiségre és szerelemre, gyorsan nyilvánvalóvá válik, hogy személyedben egy izgalmas kincsre leltek.

Cikkünk Bogdán Tibor Szexhoroszkópok című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük