Miben lehetsz a legsikeresebb?
Alapszámod elárulja!
Nem csak a ranglétrán való lépegetés könyvelhető el eredményként, lehet, hogy számodra az élet mást tartogat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szakmai eredményekkel és elismeréssel járó karrier a fontos számodra, vagy inkább a családi kör meghitt nyugalma jelenti számodra a boldogságot? Mindenkinek mást jelent a siker.

Azonban az, hogy életed legfőbb eredményeit milyen területen éred el, nagyban függ személyiségedtől is. Születésnapod alapján megtudhatod, mi a személyes sikered kulcsa!

Mi az alapszámod?

1-es: ha 1-jén, 10-én, 19-én vagy 28-án születtél.
2-es: ha 2-án, 11-én, 20-án vagy 29-én születtél.
3-as: ha 3-án, 12-én, 21-én vagy 30-án születtél.
4-es: ha 4-én, 13-án, 22-én vagy 31-én születtél.
5-ös: ha 5-én, 14-én vagy 23-án születtél.
6-os: ha 6-án, 15-én vagy 24-én születtél.
7-es: ha 7-én, 16-án vagy 25-én születtél.
8-as: ha 8-án, 17-én vagy 26-án születtél.
9-es: ha 9-én, 18-án vagy 27-én születtél.

1-es alapszám

A környezetedben élőktől elvárod a tiszteletet és a megbecsülést, azonban teszel is azért, hogy mindezt kiérdemeld. Fellépésed és megjelenésed határozott, gyakran egyenesen arisztokratikusan büszke. Ennek köszönhetően úgy tűnhet, hogy a legtöbb kapu magától nyílik meg előtted, valójában azonban nagyon is sokat dolgozol a jól megérdemelt sikerért. A hiúság azonban gyenge pontod: a kritikát nehezen viseled.

2-es alapszám

Igazi múzsa vagy, így a sikereket nem te magad éred el, azonban sok férfi számára lehetsz inspiráló erő - nem csak művészeknek! Kifinomult nőiességed elsősorban megbízható, stabil és hűséges partnerré tesz, és te ennél nem is vágysz többre az életben. Sikereid valójában szeretteid sikerei. A legteljesebb boldogságot számodra az jelenti, ha gyerekeid eredményeivel büszkélkedhetsz, a versenyhelyzeteket nem neked találták ki.

3-as alapszám

Legnagyobb erősséged a kommunikáció: művészi módon találod meg a megfelelő szavakat, mindig a helyhez illően. Ha tehát sikereid csak önkifejezéseden múlnak, felfelé ívelő pályád útja töretlen lesz. Az eredményes munkához azonban feltétlenül kommunikációs területen kell elhelyezkedned: válassz olyan foglalkozást, ahol meggyőzőerődet kell használnod, és nyert ügyed lesz!

4-es alapszám

Nem vagy az a típus, aki más embereken átgázolva törekedne karrierje beteljesítésére. Mindennél többet ér számodra az erkölcsösség és a tisztesség, még ha ennek oltárán sikereidet fel is kell áldoznod. Ha azonban olyan környezetbe kerülsz, ahol feljebbvalóid ezeket az erényeket nagyra értékelik, rendkívül gyorsan haladhatsz előre a ranglétrán, ugyanis pontos, becsületes, illetve rendkívül megbízható munkaerő vagy.

5-ös alapszám

Mindenekelőtt függetlenségre és szabadságra törekszel, illetve arra, hogy környezetedben elismerjenek saját értékeidért. A hétköznapok unalmas ismétlődését nem kedveled, úgyhogy elsősorban változatos, mozgalmas közegben igyekszel elhelyezkedni. Jó vezető válhat belőled, azonban ne feledd, hogy az eredmények mindig egy csapatnak, és nem egyetlen embernek köszönhetőek: sikereid másoktól is függenek.

6-os alapszám

Alapvetően házias vagy, azonban az anyagi biztonság nagyon fontos számodra. Mivel nem vagy törtető jellem, inkább a tradicionális családmodell alapján, a férfitól várod, hogy az anyagi hátteret biztosítsa számodra. Ha valaki mellett biztonságban érzed magad, örömmel áldozod fel a karriered és magányos sikereid a békés otthoni életért cserébe: nem jellemző rád, hogy a magányos, de sikeres szinglik életét élnéd.

7-es alapszám

Összeszedett és fegyelmezett ember vagy, aki mindig gondosan figyel a legapróbb részletekre is. Önmagaddal és másokkal szemben is szigorú vagy, azonban jelenléted garancia arra, hogy környezetedben semmilyen tisztességtelenség ne következzen be. Szigorú fegyelmed segítségével az évek során komoly sikereket érhetsz el, ám ez lassú folyamat lesz, nem egyik pillanatról a másikra fogod magad a ranglétra csúcsán találni.

8-as alapszám

Nem átlagos mennyiségű energiával rendelkezel, ami ráadásul eltökéltséggel és kitartással is párosul. A fantáziád is a helyén van, úgyhogy kreatív, energikus ötleteid révén könnyen érhetsz el sikereket. Ha megfelelő pályát választasz, nem lehet gond, azonban kerüld az olyan munkát, ami monoton, és nem igényel újszerű ötleteket. Bármit csinálsz, abba maximális energiával veted bele magad, ez pedig előbb-utóbb megtérül.

9-es alapszám

Az embereket nem vagyoni vagy hatalmi helyzetük alapján minősíted, inkább a becsületességet értékeled nagyra. Az igazi mérce számodra azonban a segítőkészség. Az elesettek, a rászorulók gondozása a legfontosabb számodra, sikeresnek pedig akkor tekinted magad, ha valakinek a helyzetén jobbítani tudsz. A hagyományos értelemben vett karrier tehát nem sokat számít neked, annál többet azonban a másokért való tevékenykedés.

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika III. című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

mobil no
  • horoszkóp
  • aszcendens

Miben vagy te a legjobb?

Ezt is szeretjük