Mennyire őszinte veled a férfi? Csillagjegye elárulja
Hihetsz neki?
Egyesek kerülgetik a forró kását, mások nyíltak és őszinték. Vajon a pároddal mi a helyzet?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egyes csillagjegyeknek megvannak a maguk jellemző tulajdonságai, többek között az is, hogy ki mennyire őszinte a másikkal.

Mindez természetesen korántsem mindegy egy kapcsolatban. Most megtudhatod, a párod mennyire mond igazat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos legalább olyan nagyra értékeli az őszinteséget, mint magát a szerelmet. Nem kerülgeti a forró kását, mindent a szemedbe mond, és véletlenül sem támad hátba. Lehet, hogy keresetlenségével olykor sikerül is megbántania, amit talán észre sem vesz. Ám biztos lehetsz abban, hogy az, amit állít, valóban úgy van.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a párod Bika, maximális őszinteséget vár tőled. Mindazonáltal feltételezi, hogy egyenes vagy, és ő is ennek a szellemében bánik veled. Rendkívül fontos számára, hogy megbízz benne és a szavában, ezt sose játszaná el azzal, hogy nem mond igazat, illetve nem tartja meg az ígéretét. Semmi sem áll tőle olyan távol, mint mások félrevezetése.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek olyan, mintha két személyiség élne benne, amelyek ellentétben állnak egymással, így előfordul, hogy egyszer az őszinteséget tartja elfogadhatónak, máskor viszont a megtévesztés mellett dönt. Megesik, hogy úgy alakítja a mondandóját, illetve oly módon cselekszik, ahogy az számára éppen a legjobb - nem azért, mert rosszat akar, hanem mert van egy ilyen belső késztetése.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi nem szívesen mutatja ki az érzelmeit, főleg a nehéz helyzetekben húzódik vissza a páncélja mögé. Ezért sokszor lehetetlen eldönteni, hogy szándékosan titkol-e el valamit, vagy csak azért hallgat, mert nem az a tipikus kibeszélős-lelkizős alkat. Jó hír, hogy jellemzően az utóbbiról van szó esetében.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán hisz az őszinteségben, és törekszik is arra, hogy ennek szellemében viselkedjen, de mivel szeret a középpontban lenni és fényesen csillogni, hajlamos az információk egy részét elhallgatni. Általában nem a rosszindulat vezérli, inkább olyan megvilágításba helyezi a dolgokat, ami rá nézve kedvező lehet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz jegyű férfi alapvetően őszinte, csak szereti itt-ott picit kiszínezni az igazságot. A tények elferdítésében mondhatni szakértő, de általában azért cselekszik így, mert fontosak számára mások érzései, és senkit nem szeretne megbántani. Valószínűleg úgy ítéli meg, a kegyes hazugság nem olyan nagy bűn.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfi kifejezetten kerüli a konfliktusokat, illetve már az olyan helyzeteket is, amelyek vitához vezethetnek, a veszekedés ugyanis nagyon távol áll tőle. Ezért, ha úgy hozza az élet, hogy egy kisebb hazugsággal ki tudja kerülni a kellemetlen szituációt, akkor be is veti azt, de ha rendezitek soraitokat, előrukkol az igazsággal, mert nem bírja magában tartani.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi különösen fontosnak tartja, hogy minden körülmények között őszinte légy hozzá. Általában nem tart egyszerre több vasat a tűzben, és bátran a szemedbe mondja, ha valami esetleg nem tetszik neki. Nem köntörfalaz, rögtön a lényegre tér, cserébe csak annyit kér, hogy te is légy vele már-már kíméletlenül őszinte.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas csillagjegyű férfi nyílt, egyszersmind határozott egyéniség, és mint ilyen, elképzelhetetlennek tartja, hogy ne legyen őszinte hozzád. Sőt, ha úgy érzi, te nem vagy lojális és hűséges hozzá, arra is rávilágít, nem fél a következményektől. Ha valaki pedig valaki a tények elferdítésével vagy pláne hazugsággal vádolja, az olyan neki, mint bikának a vörös posztó.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nem mindenki szereti a meglepetéseket, a Bak különösen nem, és ő sem szeret meglepetést okozni, így általában ragaszkodik a valósághoz. Előfordulhat azonban, hogy némiképp áltatja magát, így pedig talán másokat is - ilyenkor hosszabb időbe telhet, míg kiderül az igazság. Jellemzően azonban nem szívesen köntörfalaz, azonnal a lényegre tér szinte minden helyzetben.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntők híresek nyíltságukról és szókimondásukról, és a párkapcsolatban is erre törekednek. Igazságérzetük óriási, ezért nem szívesen másítják meg a valóságot, ám hajlamosak lehetnek félremagyarázni dolgokat, ha kizárólag a maguk igazában hisznek. Gyakran olyannyira a saját véleményüket tartják mérvadónak, hogy meg sem hallják az ellenérveket.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi nagyon megbízható személyiség, és annak ellenére, hogy gyakran saját, elképzelt világában él, nem ferdíti el a valóságot. Általában az egyenesség jellemző rá, inkább zárkózott és csendes viselkedése miatt tűnhet olykor titokzatosnak, titkolózónak, de az ritkán fordul elő, hogy szándékosan nem mond igazat.

 

Szerinted melyik a leghazudósabb csillagjegy?

Ezt is szeretjük