Mennyire lesz mozgalmas az életed? Tenyered elárulja!

Szeretnéd tudni, mennyi izgalomra számíthatsz az életben? Nézd meg a Hold-dombodat, és máris kiderül!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik különösen vágynak a változatosságra, ezért nehezükre esik huzamosabb ideig egy helyben maradni, míg másokat a körülmények kényszerítenek gyakori helyváltoztatásra.

A tenyér kisujj felőli oldalán, a csuklóhoz közeli részen található a Hold-dombnak nevezett terület. Ez nemcsak az intuitív képességekről és az álmodozó hajlamról, de az illetőnek a megszokott, rutinszerű dolgokhoz való viszonyáról is árulkodik.

Ha kíváncsi vagy arra, mennyire lesz mozgalmas az életed, nem kell mást tenned, mint megnézned a Hold-dombodat - vagy azét az emberét, aki befolyással van az életedre.

A Hold-domb legfelső része a szívvonalnál kezdődik, és körülbelül a fejvonalig terjed. Ezt a területet régóta nagy Mars-dombnak nevezik. Ezután következik a tényleges Hold-domb, a csukló tövénél pedig az Uránusz-dombnak nevezett terület található. Ezeket a dombokat a magasságuk, a peremen található kiemelkedések és a rugalmasságuk szerint ítéljük meg.

Nagy vagy kicsi Hold-domb?

Minél szélesebb és nagyobb valakinek a keze, ezáltal a Hold-dombja, az illetőben annál több a kalandvágy, és annál kevésbé vonzza bármilyen rutintevékenység. A rugalmas Hold-domb jelentős állhatatlanságra és gyakran változó kedélyállapotra, életútra és párkapcsolatokra utal. Emellett, akinek erőteljes a Hold-dombja, sehol sem fog örökre berendezkedni, és szívesen van úton. Ugyanakkor rendkívüli módon érdeklődik más emberek iránt, ám nem kizárt, hogy elutasítja a józan tényeket.

A nagy, kemény és kiemelkedő Hold-domb olyan embert jelez, akinek szüksége van arra, hogy örökké mozgásban legyen. Az ilyen ember nyughatatlan, és frusztrálja, ha egy helyben kell ülnie. Igényli az utazást, de ez nem minden esetben jelenti azt, hogy átlépi az országhatárt, arra is utalhat, hogy az illető csak gyakran költözik.

A vonalak mérete

A Hold-dombon található vízszintes vonalak azt jelzik, hogy mennyit fogsz utazni életedben. Ezek lehetnek nyaralások, gyakori kiruccanások, de akár hosszabb külföldi tartózkodások is. Figyeld meg a kéz külső szélét, illetve azt, hogy innen hány vonal indul, és ezek milyen vastagok.

Ha a kéz külső részéről egy vagy több, határozott és tisztán kivehető vízszintes vonal indul, az gyakran tengerentúli utazást jelöl, esetleg azt, hogy az illető egy másik földrészen tesz látogatást. Minél hosszabb a vonal, annál valószínűbb a külföldi letelepedés. Ha a vonal halvány, illetve más, apró vonalak társaságában jelenik meg, az illető többször tesz nagyobb utazást. Ha sok kisebb és rövidebb vonal uralja ezt a területet, az több, kisebb utazásra utal, nem kizárt, hogy az illető ingázó életmódot folytat, vagy például futármunkát választ. Minél közelebb vannak egymáshoz az apró vonalak, annál valószínűbb, hogy a tenyér tulajdonosa sokat fog költözködni.

A vonalak iránya

A hagyományos tenyérolvasás jelentőséget tulajdonít a vonalak irányának is. Eszerint a csukló irányába elhajló utazási vonal veszélyt jelez, vagy azt, hogy egy nagy utazás kudarccal vagy szerencsétlenséggel jár.

Ha azonban az utazási vonal felfelé kanyarodik, az sikeres végkifejletet jelez, és az utazás anyagi és szellemi értelemben is gyarapodást hoz. Ha viszont az utazási vonal keresztülvág az életvonalon, az vízzel kapcsolatos veszélyre utal.

Ezt is szeretjük