Mennyire kötődsz édesapádhoz?
Születésnapod elárulja
Még mindig kislányként ragaszkodsz apukádhoz, vagy sikerült kapcsolatotokat felnőtt szintre emelni?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy nő életében rendkívül fontos szereplő az édesapa. Az apa-lánya kapcsolatok legtöbbször nagyon bonyolultak, és ahogy telnek az évek, sokat változhatnak is.

Lehet a kapcsolatod apukáddal nagyon szoros vagy éppen nagyon laza, de mindenképpen befolyásolja életedet.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Gyermekként nagyon befolyásolható voltál, mindenben követted apukádat, talán túlságosan is, épp ezért előfordulhat, hogy ez mára pont a visszájára fordult. Annak, hogy sokáig ő volt, aki meghatározta, mit és hogyan csinálj, az lett az eredménye, hogy még ma is kislánynak lát. Talán úgy érzed, mindenbe bosszantó módon próbál beleszólni, és ez inkább ellene fordít, nem pedig maga mellé állít.

Próbáld megbeszélni vele a gondjaidat, így láthatja, hogy a kicsi lánya már felnőtt, és más módon van szüksége rá. Így a kettőtök kapcsolata újra szorossá válhat.

Ha kedden születtél

Az élet egyetlen területén sem bírod elviselni, ha konfliktusokba kerülsz, és ez igaz apukáddal való viszonyodra is. Rettegsz tőle, hogy nem egyezik értékrendetek és álláspontotok, ami benned és a kapcsolatotokban is hatalmas feszültséget generál. Bármennyire is szereted, sokszor inkább kerülöd, nehogy szembe kelljen szállnod vele azért, amit te képviselsz. Ha azt szeretnéd, hogy viszonyotok kiegyensúlyozottabbá váljon, ideje, hogy kiállj saját magadért, és elmondd a véleményed.

Ha szerdán születtél

Rendkívül nyitott a kapcsolatotok, ennek megfelelően jól megvagytok együtt. Mindent meg tudtok beszélni, és tanácsait is örömmel veszed, de csak addig, amíg nem érzed, hogy rád akarja erőltetni saját akaratát vagy gondolatait. Ha ilyen helyzetbe kerülsz, inkább dacból pont az ellenkezőjét teszed. Ez talán nagy hiba, de egyszerűen ilyen vagy, és valószínűleg ezt ő is jól tudja. Szerencsés vagy, mert kapcsolatotok van olyan erős, hogy ezeken a ritka szembenállásokon is hamar túljussatok.

Ha csütörtökön születtél

Még mindig olyan vagy, mint egy kislány, akinek egyetlen és legfontosabb ember az életében az apukája. Mindent együtt csináltok, és mindent megbeszéltek. Bár számodra és számára is ideálisnak tűnik ez a helyzet, a még mindig meglévő túlzott ragaszkodás talán mégsem a legjobb. Ki kellene lépned ebből a körből, apukádnak pedig meg kell látnia, hogy felnőttél. Ha sikerül a kapcsolatot felnőtt szintre emelnetek, az mindkettőtök számára csak jó lehet.

Ha pénteken születtél

Könnyen lehet, hogy nincs meg közöttetek a kölcsönös tisztelet és elfogadás. Életetek tele van olyan helyzetekkel, amikor a helytelen kommunikáció közétek áll. Makacsságod nagyon rossz irányba viszi a kapcsolatotokat, és lassan egyre távolabb kerültök egymástól. Ha nem kérsz tőle segítséget, amikor szükséged lenne rá, ő feleslegesnek érzi majd magát az életedben. Érdemes volna olykor leülnötök és elbeszélgetnetek - néha pedig bátran kérd ki a tanácsát.

Ha szombaton születtél

Gyerekes viselkedésed és állandó ellenállásod mindennel akadálya egy igazi, mély apa-lánya kapcsolatnak, pedig mindketten erre vágytok. Édesapád minden bizonnyal büszke rá, hogy belevaló lánya van, aki mindenhol megállja a helyét, de valószínűleg szeretne érzelmileg közelebb kerülni hozzád. Ahhoz, hogy a kettőtök viszonya szorosabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon, jobban bevonhatnád őt az életedbe. Engedd, hogy segítséget nyújtson, ha esetleg nehezen boldogulsz egymagad.

Ha vasárnap születtél

Kapcsolatotokat beárnyékolja a versenyszellemed. Folyton többet akarsz, úgy érzed, mindig jobbnak kell lenned nála ahelyett, hogy együtt vinnétek véghez azokat a dolgokat, melyekkel te egyedül nem tudsz megküzdeni. Felesleges előtte szégyellned, hogy nem vagy tökéletes, ő az apukád, az a dolga, hogy segítsen, amikor arra van szükséged. Valószínűleg mindkettőtök számára fájdalmas, hogy nem elég szoros a kapcsolatotok, de ezen neked kell változtatnod. Légy a lánya, ne az ellenfele!

OLVASD EL EZT IS!

apa lany1
  • család
  • születésnap

Melyik napon születtél?

anya kisgyerek bor
  • anya
  • melyik napon születtél?

Miért félsz az anyaságtól?

Ezt is szeretjük