Mennyire jó a pasi az ágyban?
Kézírása elárulja
Az ékezetek magassága, helyzete és formája szorosan összefügg az erotikával. Segítünk megfejteni a jelentésüket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kézírás nemcsak a személyiségről és a mindenkori lelkiállapotról árulkodik, hanem az ösztönvilágról is. Így már akkor is tudhatod, mennyire jó kiszemelted vagy újdonsült kedvesed az ágyban, ha még semmi kézzelfogható nem történt köztetek. Elég, ha tüzetesebben megvizsgálsz néhány szót, amelyet papírra vetett, és a pasi máris nyitott könyvvé válik számodra.

Az írás minden más jegyénél beszédesebbek lehetnek az ékezetek. Vizsgáld meg, hogy a betűhöz képest milyen alacsonyan vagy magasan találhatóak, és tanulmányozd a helyzetüket és a formájukat is - ezek ugyanis szoros összefüggésben állnak az erotikával.

Magas vagy alacsony?

A betűhöz képest viszonylag magasan elhelyezkedő ékezet a megszokottól való eltérésre és az újdonságok keresésére utal. Ez esetben szinte biztosra vehető, hogy a pasi igencsak leleményes az ágyban. Szívesen vet be kevésbé ismert pozitúrákat, esetleg szexuális segédeszközöket, és kifejezetten jó néven veszi, ha magad is hasonlóan kreatív javaslatokkal rukkolsz elő

Ezzel szemben az alacsony ékezet bizonyos fokú földhözragadtságot feltételez. Több-kevesebb időbe telhet, mire a férfi megnyílik előtted, ám az újítások még ekkor is zavarba hozhatják, így lehet, hogy szüksége lesz némi gyengéd és tapintatos bátorításra. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy ne volna kellőképpen érzéki, inkább csak az átlagnál visszafogottabban fejezi ki az erotikáját.

Az ékezet helyzete

Ha az ékezet többé-kevésbé pontosan a betű fölött helyezkedik el - azaz a betűt középen, függőlegesen átszelő képzeletbeli vonalra, az úgynevezett betűtengelyre esik -, embered nem kifejezetten fantáziadús, ám gyengéd és figyelmes szerető. Együttléteitek során igyekszik majd követni reakcióidat, hogy megadhassa mindazt, amire vágysz. Nem kizárt, hogy ragaszkodik bizonyos konvenciókhoz, mivel ezek biztonságérzettel töltik el, ám némi ráhatással felébresztheted benne a kísérletező kedvet.

Amennyiben az ékezet akár jobbra, akár balra eltér a betűtengelytől, a szétszórtságra és a csapongásra némiképp hajlamos férfival hozott össze a sors. Elképzelhető, hogy a kezdeti időkben nem érzékeli majd kellőképpen tested jelzéseit - nem azért, mert ezek nem fontosak számára, egyszerűen csak hajlamos elsiklani a részletek fölött. Számíts rá, hogy esetleg lassításra kell majd késztetned, illetve direkt vagy indirekt módon a tudomására kell hoznod, hogy neked mi a jó. Ha e téren is sikerül közös nevezőre jutnotok, energikus, impulzív szeretőt nyersz a személyében, aki olyan dimenziókat tár fel előtted, melyeknek addig a létezéséről sem tudtál.

Mit ne tegyél, hogy mindig kívánjon a párod?

Nemcsak a férfiak, a nők is hibázhatnak a szexben. Szakértőnk elárulja, melyek a tipikus női bakik.

Az ékezet formája

Óriási a variációs lehetőség az ékezet formáját illetően. E téren az egyik leggyakoribb jelenség az egyszerűsítés - főként két ékezetet szoktak összekötni. Ez a fajta megoldás lényeglátásra, gyakorlatiasságra és célorientáltságra enged következtetni. A pasi minden elképzelhető módon igyekszik majd a kedvedre tenni, de rosszul tűri az olyasféle körítéseket, mint az erotikus zene vagy a sejtelmes gyertyafény, melyek a romantikát lennének hivatottak biztosítani. Ezeknél már csak az illóolajos masszázs vagy az agyonmisztifikált tantrikus szex hat rá hervasztóbban.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Ha egyszerűsítés nélkül, kalligrafikusan megrajzol minden ékezetet, a spontaneitás valószínűleg nem tartozik az erősségei közé - megnyilvánulásait az ösztönösség mellett az összpontosítottság is meghatározza. Mély érzékiségét csak zavartalan körülmények között tudja teljes mértékben kibontakoztatni. Mindazonáltal szinte a végtelenségig önzetlen, így aztán sok örömteli pillanatban lehet majd részed.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi voros no
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Nagy 2011-es szexhoroszkóp

Ezt is szeretjük