Mennyire hűséges típus a férfi? Ezt nézd meg a tenyerén!
A szívvonal afféle érzelmi mutató a tenyérjóslásban. Segítségével kiderül, mennyire megbízható a párod.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szívvonal, amely az ujjak tövében fut keresztben végig a tenyéren, arról árulkodik, hogy az illető hogyan éli meg és fejezi ki az érzelmeit.

A szívvonal az ujjak tövében fut keresztben végig a tenyéren

Segítségével pontos képet kaphatsz arról, hogy a párod hogyan viselkedik egy párkapcsolatban, és azt is megtudhatod, érdemes-e a zöld szemű szörnytől tartanod.

A kéz alakja

Már három-négy jegyből is következtetni lehet a férfiak jellemére. Íme, a legfontosabbak, melyek elárulják, hogy a kéz gazdája a monogámiára esküszik.

A kéz formája az első, amit mindenképpen nézz meg, ez árulkodik ugyanis az alapvető jellemvonásokról.

Ha a pasi hűséges típus, akkor úgynevezett föld keze van, vagyis tenyere négyzet alakú, ujjai rövidek. Ennek a kéznek a tapintása szilárd és feszes, sőt olykor még a bőrkeményedéses is, ám ezek a jelek hűségre utalnak. Az a férfi, akinek ilyen típusú keze van, szereti a megszokott dolgokat és nem kacsingat másfelé, ha párkapcsolatban él.

Az ujjak

Minél kisebbek az ujjak közötti hézagok, a kéz gazdája annál jobban értékeli azt, ami az övé, nem vállal semmiféle kockázatot, nehogy elveszítsen valami fontosat. A hüvelykujjak hossza egyenes arányban van a tapintatossággal és a türelemmel, ugyanakkor a széles, normál hosszúságú körmök is ezt a személyiségvonást szimbolizálják.

A szívvonal hossza

A szívvonal hosszúságából következtethetsz a pasi érzelmeire. Úgy tartják, minél hosszabb ez a vonal, annál megértőbb a férfi. A tenyérjósok által tökéletesnek tartott szívvonal a tenyér külső oldalától indul, és a Jupiter dombon, azaz a mutatóujj alatti párnácskán ér véget - ez a hűséges, szeretetteljes és lojális férfi jelképe.

Ha azonban túlnyúlik a Jupiter-dombon, az azt jelzi, hogy a párod rendkívül féltékeny típus.

A középső ujj alatti területig futó vonal viszont olyan férfira utalhat, aki ugyan vágyik arra, hogy felnőtt, érett kapcsolatban éljen, mégis könnyen elcsábul és félrekacsingat, mert óriási szenvedély lakozik benne.

A szívvonal minősége

Nem csak a szívvonal hossza árulkodik a párod jelleméről, hanem az is, milyen a formája: mennyire határozott és mély, illetve szabdalják-e szálkák, kalácsszerű fonatok.

Ha nem annyira a vonal, hanem sokkal inkább láncok sokasága fut végig a bőrön, az érzelmi feszültségre, zűrzavarokra utal. Ez gyakran a döntésképtelenséget, vagy a hűtlenségből adódó szorongást tükrözi. Azonban, ha a szívvonalból kisebb vonalak is elágaznak, akkor a férfi képes erős érzelmi köteléket kialakítani.

Amennyiben a szívvonal erős rajzolatú, az azt jelzi, hogy tulajdonosa általában önmagát helyezi előtérbe. Minél vastagabb ez a barázda, gazdája annál inkább hajlik arra, hogy felületes érzelmek csábítsák. Így nem kizárt, hogy könnyen kísértésbe esik. Azonban, mielőtt túl hamar ítélnél, érdemes minél több jelet figyelembe venned.

Cikkünk megírásában Jane Struthers: A tenyérjóslás bibliája című könyve segített, mely az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ezt is szeretjük