Mennyire gondolja komolyan a pasi?
Középső ujja elárulja
Kíváncsi vagy rá, hogy a párod is ugyanannyira komolyan gondolja-e a kapcsolatotokat, mint te? Ujja elárulja!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnéd tudni, hogy a kapcsolatotok merre tart? Vajon vakvágányra tévedt, vagy a helyes ösvényt követve egyenesen a cél felé halad? A tenyérjóslás szerint a férfi ujja árulkodik a jelleméről, ezáltal pedig arról is, hogy mennyire gondolja komolyan a párkapcsolatait.

A középső ujj jelképezi a személyes megbízhatóságot, a komolyságot és mindenekelőtt a megvesztegethetetlen felelősségtudatot. Nézd meg a párod ujját, és tudd meg, mi mindenre számíthatsz tőle a szerelemben!

Erős és egyenes

Ha a középső ujj erős és egyenes, vagyis legalább a köröm hosszúságának felével vagy negyedével hosszabb, mint a többi ujj, akkor az erős és egyenes kiállás erényei megfelelően fejlettek kedvesedben.

Felelősségérzetében sosem fogsz csalódni, kapcsolatotokat komolyan és megfontoltan veszi, őszintén dönt minden titeket érintő kérdésben. Nem kicsapongó, higgadt, nehezen tudod kihozni a sodrából. Sosem csalna meg, hiszen tökéletesen tisztában van tetteinek következményeivel.

Ha mégis megtörténik, hogy másfelé kacsingat, biztos lehetsz benne, hogy bevallja, mert vállalni akarja mindenért a felelősséget - így nem mentegeti magát, hanem egyenes a szemedbe mondja.

Ragaszkodó, de nem papucs. Semmilyen körülmények között nem veszít a férfiasságából, ellenkezőleg: ő a biztos, sziklaszilárd bástya az életedben, akire örökké - még esetleges szakításotok után is - számíthatsz. Ösztönös védelmező, aki minden helyzetben mögötted áll.

Egyforma ujjak

Amennyiben kedvesed középső ujja éppen egy magasságban végződik a mutató- és a gyűrűsujjával, akkor az egyforma ujjúak csoportjába tartozik. Ez annyit jelent, hogy jellemében átlagos felelősségtudat szerepel, mely éppen ahhoz elegendő, hogy a munkájában átgondoltan viselkedjen. A nagy felelősség és a komoly kötelezettség azonban megijesztheti, mely hatására meggondolatlanul kiléphet a kapcsolatból. Személyisége alapján nem szeret, de talán nem is képes az élet minden területén megfelelni, így sokszor tudat alatt választ a kapcsolat és a karrier között.

A családalapítást halogatja, de ha egyszer megért benne a gondolat, akkor csodálatos férj és apa válhat belőle. Nehezen hoz meg döntéseket, de ami mellett szívből dönt, azt sosem adja fel. Ne várj tőle könnyelmű ígéreteket, mert inkább nem ígér semmit, csak ne kötelezze el magát. Éppen ezért egy szerelmi vallomás vagy lánykérés hatalmas sikernek könyvelhető el vele kapcsolatban.

Rövid középső ujj

A rövid középső ujj annyit jelent, hogy hossza nem éri el a mutató- és gyűrűsujj hozzá. Viszonylag ritka ez a kézforma, de mindenképpen karakterisztikus jellemzést ad tulajdonosáról. Jól teszed, ha óvatos vagy, és nem éled bele magad a nagy harangzúgásba, mert kedvesed nem feltétlenül gondolja hasonlóan komolyan a kapcsolatotokat. Kerüli a felelősségvállalást, és rögeszmésen kibújik minden kötelezettség alól. Nem szereti, ha számon kérik, és képtelen sokáig megmaradni egy helyen. Értendő ez mind a munkahelyére, mind pedig a magánéletére. Sokszor vált munkahelyet, és szereti az egyéjszakás kalandokat is. Sosem adja meg a számát, sőt, még az is előfordulhat, hogy hamis nevet ad meg aznap esti partnerének.

Kapcsolatelemzés másképp

Ha biztosra szeretnél menni a kapcsolatotokat illetően, akkor a tenyérjóslás mellé hívd segítségül a tarot-kártya lapjait is! Elárulják, hogyan küzdj a kapcsolatodért.

Ha ajándékot szeretnél adni neki, sose jusson eszedbe kisállatot venni, mert amit etetni és sétáltatni kell, azt azonnal visszaadja. Könnyelműen tesz ígéreteket, melyeket két perc múlva már el is felejt, ha pedig emlékeztetni próbálod, azonnal tagad és menekül.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Gyermeki lelke játéknak fogja fel az életet, melynek során minél színesebben kell kihasználni az időt. De félreértés ne essék, nagyon tud szeretni, és ha valóban belopod magad a szívébe, mindig visszatér hozzád. Hűséget azonban nem várhatsz el tőle.

Cikkünk Manfred Magg A tenyér és a horoszkóp című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük