Mennyire állsz készen az anyaságra?
Születésnapod elárulja
Minden nőt foglalkoztat a gondolat, mikor jön el az alkalmas pillanat, mikor érzi magát felnőttnek az anyasághoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anyaság nem csupán a legszebb, de a legnehezebb női feladat is. Sokan halogatják a karrierépítés miatt, vagy azért, mert még nem érzik elég érettnek magukat hozzá.

Ha kíváncsi vagy, te vajon készen állsz-e a nagy kalandra, vagy mikor nősz fel a szerephez, cikkünkből megtudhatod.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Sokáig nem érzel késztetést a gyermekvállalásra. Lefoglal a munka, a saját életed, és, bár szereted az apróságokat, nemigen tudod elképzelni, hogy egyszer majd neked is legyen gyereked. Ha azonban megérkezik a baba, fenekestül felforgatja az életedet, szinte kizárólag vele foglalkozol, egyik napról a másikra szűnik meg számodra a külvilág. Erre azonban valószínűleg csak a harmincas éveid elején készülsz fel érzelmileg.

Ha kedden születtél

Szinte kamaszkorod óta készültél az anyaságra, valószínűleg már ekkor szívesen pesztráltad a szomszéd gyerekeket, unokatestvéreket. A gyerekek iránti vonzalmad nem jelenti azt, hogy nem érhetnek meglepetések anyaként, ám - mivel ennyire készülsz a szerepre - a legtöbb akadályt könnyen veszed majd. Az anyaságra azonban neked is meg kell érned: valószínűleg a húszas éveid első felében már elég felkészült leszel.

Ha szerdán születtél

Nem vagy az a fajta nő, aki elsietné a családalapítást. Mindig van valami dolgod a világban, ami miatt éppen aktuálisan még nem vállalsz gyereket. Hol a karrierépítés, hol a családi dolgok akadályoznak meg benne. Ám valójában azért szánod rá magad nehezen, mert sokáig nem érzed magad elég érettnek hozzá. Ne siettesd a dolgokat, amíg nem állsz készen rá: valószínűleg csak 30 környékén jön el a te időd.

Ha csütörtökön születtél

Már egészen fiatal korod óta úgy érzed, készen állsz az anyaságra, és minél előbb szeretnél gyerekeket. Ugyanakkor a lelked mélyén kicsit tartasz is ettől az új szereptől, és aggódsz, hogy felborítja a megszokott életritmusodat. Ettől nem kell megijedned, teljesen természetes dolog, hogy van benned némi félelem. Ha nem hagyod, hogy az érzés eluralkodjon rajtad, valószínűleg a húszas éveid dereka táján bele mersz vágni a nagy kalandba.

Ha pénteken születtél

Az anyaság sokáig rémisztő feladatnak tűnik számodra. Bár más gyerekeivel szívesen foglalkozol, gyakran érzed, nagyon messze állsz még attól, hogy az anyasággal együtt járó felelősséget felvállald. Valójában egy megbízható társra van szükséged ahhoz, hogy úgy érzed, elég érett vagy a feladatra. Ha pedig megtaláltad, nem sokat tétovázol azon, belevágjatok-e, akár már húszas éveid elején készen állsz rá.

Ha szombaton születtél

Éveken át úgy gondolod, hogy egyszer eljön az ideje, és elég felnőttnek érzed majd magad az anyasághoz. Épp ezért előfordulhat, hogy folyamatosan csak halogatod a gyermekvállalást. Ha a tökéletes pillanatra vágysz, csalódnod kell: valószínűleg a terhesség kilenc hónapja alatt készülsz fel érzelmileg a nagy feladatra. Ehhez természetesen szükség lesz némi alapvető érettségre, így valószínűleg 25 éves korod előtt nem állsz készen a feladatra.

Ha vasárnap születtél

Az anyaság számodra a világ legtermészetesebb dolga, magától értetődő női szerep, melyet szívesen vállalsz. Mivel ösztöneid jól működnek, valószínűleg nem érzel majd különösebb késztetést arra, hogy folyamatosan terhességgel, illetve gyermekneveléssel kapcsolatos szakkönyveket bújj. Kellő anyagi háttérrel és egy megbízható férfival már a húszas éveid elején úgy érezheted, készen állsz az anyaságra.

OLVASD EL EZT IS!

anyuka babaval
  • szülő
  • horoszkóp

Szülőhoroszkóp

Ezt is szeretjük