Mennyire lesz jó vele az ágyban?

Pillants a kezére!

Kíváncsi vagy, vajon kiszemelted mennyire tüzes szerető, át tudja-e adni magát az intim együttléteknek? Figyeld a kezét!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szenvedélyes ember szívvel-lélekkel veti bele magát a szerelembe. Jellemzően a mindent vagy semmit elve alapján működik, így ahhoz, hogy tökéletesen boldog és elégedett legyen, maximálisan eggyé kell válnia azzal, amit éppen tesz - egyebek mellett az ágyban is.

A tenyér, illetve a kéz elárulja, hogy a férfi a szenvedélyes lelkűek táborába tartozik-e, vagy még dolgoznia kell azon, hogy felszabadítsa a benne lévő energiákat, és tökéletesen átadja magát az intim együttléteknek.

A kéz alakja és textúrája

Először is vizsgáld meg a keze alakját. Amennyiben a tenyér hosszú, téglalap alakú, ujjai pedig kissé rövidek, ám hajlékonyak, a legkevésbé sem áll távol tőle a szenvedélyesség. Erre utal a négyzet alakú tenyér is, feltéve, ha az ujjak hosszabbak nála. A kéz textúrája is sokat elárul gazdája temperamentumáról. A puha kéz érzéki természetet sejtet, ám, ha tapintásra már kimondottan petyhüdt érzetű, elképzelhető, hogy híján van a motivációnak, ami vérmérsékletére is befolyással van.

A hüvelykujj

A hüvelykujj ugyancsak egyfajta indikátorként működik. Amennyiben a többi ujjához képest arányaiban hosszúnak tűnik, inkább racionális beállítottságú, jó érvelési készséggel.

Az ágyban azonban nem mindig tudja magát tökéletesen átadni a történéseknek, no meg a másik embernek. Ha viszont hüvelykujja rövidnek tűnik, nagyon is képes a tökéletes feloldódásra, a hálószobában valósággal elkápráztatja partnerét.

A Vénusz-domb

A Vénusz-domb, azaz a hüvelykujj legalsó ujjpercét fedő húsos kiemelkedés egyszerre tükrözi az életerőt és az erotikát. A szenvedély és a lapos Vénusz-domb örök ellenségek. Egy igazán tüzes embernek jól fejlett a Vénusz-dombja, ami erős szexuális beállítottságról és figyelemre méltó libidóról árulkodik. Ha pasi kezén ilyet látsz, joggal reménykedhetsz a szenvedélyes folytatásban.

A szívvonal

A szenvedélyesség egyik markáns fokmérője a szívvonal, mely az ujjak töve alatt fut keresztben a tenyéren. Minél íveltebb, annál tüzesebb a férfi, ha pedig - az ábrán látható módon - eléri a tenyér közepén található területet, azaz a Mars-mezőt, képes az érzéseit testi szinten kifejezni. Lényegében a szex a kommunikáció egyik formáját jelenti számára. Ezt tovább fokozza, ha a szívvonal a középső ujj alatt lévő domb - a Szaturnusz-domb - tetején vagy akár magán a középső ujjon ér véget.

Erős szenvedélye ugyanakkor sokszor vezet féltékenységhez és birtoklási vágyhoz. Amennyiben a szívvonal nagyon hosszú, azaz átszeli a tenyeret, és a mutatóujj alatt, a kéz belső élén ér véget, természettől fogva féltékeny lehet a pasi.

A majombarázda

Majombarázdáról akkor beszélünk, ha a szívvonal, valamint a fejvonal, mely középtájon keresztezi a tenyeret, összefonódik. Ez az egyébként meglehetősen ritkán előforduló jellegzetesség általában szenvedélyes, érzéki alkatot takar. Amennyiben a férfi tenyerén fellelhető a majombarázda, minden élethelyzetben - az intim együttlétek során pedig különösen - hajlamos nyitott könyvként viselkedni, nem egyszer a féktelenség és az öntörvényűség mezsgyéjén táncolva. Nyitott minden újdonságra, az egyhangúság pedig rendkívüli módon untatja. Ha hosszabb távon van benne része, előbb-utóbb fantáziadúsabb partner után néz.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

no kozeli telefon
  • kínai horoszkóp
  • szexhoroszkóp

Kínai szexhoroszkóp

ferfi no szex konyhaasztal
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Mi a legtitkosabb szexuális vágyad?

ferfi vonzalom
  • hűtlenség
  • tenyérjóslás

A hűtlenség biztos jele a tenyéren

Ezt is szeretjük