Melyik napon születtél? Ez vár rád 2012-ben
Vajon minden marad a régiben, vagy felforgató változások jönnek? Nézd meg, mit tartogat a születésnapod jóslata 2012-re.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a születési horoszkópod, de a születésed napja is meghatározó jelentőséggel bír a személyiséged alakulásában, illetve a jövődre nézve. 2012-ben a legtöbb születésnapos sokkal kiegyensúlyozottabb körülményeknek örvendhet, mint 2011-ben.

Ám mindenkinek akadnak fontos feladatai, a jövő év pedig rákényszeríti őket ezek megoldására, ami a továbblépés feltétele. Nézd meg, mit jósol a születésnapod 2012-re!

Hétfő

Ha hétfőn születtél, az idei mozgalmas évnek ígérkezik a számodra, ha pedig hajlamos vagy a halogatásra, idén kénytelen leszel leszámolni ezzel a tulajdonságoddal.

Számíthatsz rá, hogy megélénkül a magánéleted - ha még nincs párod, több esélyes kiszemelt is feltűnhet a színen, ha pedig párban élsz, komoly próba elé áll a kapcsolatotok. A munkádban stabil időszakra számíthatsz, és valószínűleg csökkennek a rád nehezedő terhek, így több időt szentelhetsz a hobbidnak, illetve más kreatív tevékenységnek.

Kedd

Ha kedden születtél, döcögősen indulhat az év, és úgy érezheted, kevés dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Nehezen jössz lendületbe, de most nem is érdemes elkapkodnod a dolgokat, ez ugyanis rossz döntéseket szülhet.

Ez a rövid megállás a személyiségfejlesztés útjára terel, melynek meglepő hasznát veheted az év folyamán. Összességében harmonikus év vár rád, és lehetőséged nyílik arra, hogy kedvezőbb egzisztenciális és magánéleti körülményeket teremts. Lehet, hogy munkahelyet váltasz, esetleg előléptetnek, és nem kizárt, hogy új udvarló jelenik meg az életedben.

Szerda

Ha szerdán születtél, ígéretesen és lehetőségekkel telve indul az év, azt sem tudod, mihez fogj, annyi a dolgod. A fontos döntésekben az intuíciódra, no meg a szívedre hallgass, annál is inkább, mert év elején lehetőséged lesz arra, hogy magad mögött hagyj egy kínos vagy frusztráló helyzetet. Ne engedd, hogy a félelmeid vagy a megszokás vezéreljen, mert ez az év esetedben a változásokról szól. Év közepén egy fontos utazásra számíthatsz, és az sem kizárt, hogy lakóhelyet változtatsz, lehet, hogy épp egy külföldi munkának köszönhetően. 

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, ebben az évben sokkal elégedettebb és kevésbé gondterhelt lehetsz, mint 2011-ben. Ha sikeresen vetted az akadályokat, semmi nem állhat karrierbeli és magánéleti boldogságod útjába.

Lehet, hogy a munkádban extra terhelést kell kiállnod, de ne futamodj meg, mert erőfeszítéseidnek meglesz a gyümölcse. A magánéleti nehézségeid megoldódnak, ám közben elveszíthetsz néhány illúziót. Fontos, hogy olykor kíméletlenül őszinte légy magadhoz - ne ragaszkodj a kényelmes dolgokhoz, és ne áltasd magad.

Péntek

Ha pénteken láttad meg a napvilágot, kimerítő év elé nézel, ám nagyon sok új dolgot tanulhatsz - érdemes új jártasságod elsajátításába fognod. Ami idén rosszra fordult, netán válságba került az életedben, attól az év első felében valószínűleg el kell búcsúznod, akkor is, ha még fűztél hozzá valamiféle reményeket. Ám nem fogod megbánni, ha nyitva hagyod az ajtódat az új lehetőségek előtt, legyen szó egy új munkáról vagy a szerelemről. Légy gyanakvó azzal szemben, aki túl sokat ígér - a valódi lehetőségeket akkor sem szalaszthatod el, hogy gondolkodási időt kérsz.

Szombat

Ha szombaton születtél, régóta dédelgetett vágyad valósulhat meg 2012-ben, melynek véghezviteléhez támogatást kapsz nemcsak az égiektől, de a környezetedben lévőktől is. Ne ülj ölbe tett kézzel, inkább vágj bele bátran álmaid megvalósításába - ám ügyelj arra is, hogy mindeközben a földön maradj. A gondos tervezés létfontosságú. Keress pályázati forrásokat, mert nagy a valószínűsége, hogy sikerrel jársz. A magánéletedben nehézségek várhatók, és nem kizárt, hogy meg kell ismerned az egyedüllétet, hogy javadra fordíthasd az ajándékait - ám ha ez megtörtént, a szerelem is megjelenik az életedben.

Vasárnap

Ha vasárnap születtél, nyugalmas éved lesz, melyet nem ráznak fel különösebb változások - egyes pillanatokban úgy érezheted, megállt körülötted az élet. Most különösen fontos lesz számodra az állandóság és a stabilitás, ezekre alapozhatod ugyanis hosszú távú terveidet. Ám sokat tehetsz azért is, hogy ne unatkozz, és ne szűnjön meg körülötted a mozgás. Próbáld megtalálni az egyensúlyt a cselekvés és a szemlélődés között - így minden rendben lesz a magánélet, a karrier és az egzisztencia terén egyaránt.  

OLVASD EL EZT IS!

lany mosolyog
  • szerelem
  • munka

2012-es horoszkóp

maja
  • 2012-es horoszkóp
  • Ezotéria

Maja horoszkóp 2012-re

Ezt is szeretjük