Melyik napon születtél? Ez a férfi illik hozzád
Tudni szeretnéd, milyen tulajdonságokat érdemes keresned a férfiban, ha boldogságra vágysz? Születésnapodból kiderül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden egyes nap meghatározott energiákat és minőségeket hordoz, melyek rányomják bélyegüket az adott nap szülötteinek személyiségére.

Ez meghatározza azt is, hogy valaki milyen tulajdonságokat keres tudatosan vagy tudattalanul a másikban, és ki mellett érzi jól magát. Ha kíváncsi vagy rá, milyen férfi lenne az ideális számodra, számold ki, melyik napon születtél.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn születtél, valószínűleg az erős, függetlenséget sugárzó férfiakhoz vonzódsz, és az sem árt, ha sportos, illetve atletikus testalkatú az illető. Ám a külsőnél sokkal fontosabb számodra az, hogy az illető egyenes, őszinte és szókimondó legyen. A magabiztosság elengedhetetlen a vonzalmadhoz, és az érzékeny vagy félénk férfiak valószínűleg cseppet sem mozgatják meg a libidódat.

Kedd

Ha kedden születtél, valószínűleg olyan férfira van szükséged, aki stabil, ugyanakkor erős kisugárzású, és képes biztonságot nyújtani neked. Szinte biztos, hogy nem az eseteid a túlzottan intellektuális, habozó-mérlegelő típusok, sokkal inkább megtalálhatod a közös hangot a gyakorlatiasabb hozzáállásúakkal, akik otthon vannak a fizikai világban és az érzékek területén.

Szerda

Ha szerdán születtél, számodra az intelligencia és a humor valószínűleg fontos tulajdonságok a férfiban. Hosszú távon nem érzed magad jól azzal, aki nem elég kifinomult és szellemes, talán azt is várod tőle, hogy szórakoztasson, vagy legalábbis legyen benne játékosság, és részt vegyen a közös programokban, amelyeket kitalálsz.

Csütörtök

Ha csütörtökön láttad meg a napvilágot, valószínűleg az érzékenyebb férfiak az eseteid, akik szenvedélyesek, egyszersmind megértőek és védelmezőek. Ugyanakkor fontos számodra a klasszikus férfiasság is - vagyis az, hogy a párod erős legyen és határozott, és ő viselje a nadrágot. A temperamentum és a lelkesedés különösen vonzó tulajdonságok lehetnek a szemedben.

Péntek

A pénteki nap szülöttei számára a romantikus, elbűvölő kisugárzással, karizmával rendelkező férfiak lehetnek ideálisak, akiknek a kifinomult modor az erősségük, és a tenyerükön hordozzák szívük választottját. Hosszú távon fontos számodra, hogy az illető hajlandó legyen az együttműködésre, illetve esetenként némi kompromisszumot is megkössön a kapcsolat érdekében.

Szombat

Ha szombaton születtél, a felelősségtudat fontos tulajdonság lehet számodra a férfiban, legyen szó akár kapcsolatról, akár munkáról. Nem árt, ha az illető a hagyományos értékek híve, esetleg némiképp konzervatív ízléssel rendelkezik, továbbá mentes a szélsőségektől és kicsapongásoktól. Elképzelhető, hogy egy klasszikus úriember személyében találod meg az ideális párod.

Vasárnap

Vasárnap szülöttjeként valószínűleg egy kezdeményező, kifelé forduló és kalandvágyó férfi mellett találod meg a helyed, aki gyakorta válik a társaság középpontjává. Fontos számodra, hogy ne vegye magát túlságosan komolyan, és olykor a problémákat is képes legyen humorral kezelni, hiszen ez a te pozitív világszemléletedbe is illeszkedik. Viszont nincs kifogásod az ellen, ha ragaszkodik hozzád.

OLVASD EL EZT IS!

idosebb no lead
  • melyik napon születtél?
  • 2012-es horoszkóp

Melyik napon születtél? Ez vár rád 2012-ben

Ezt is szeretjük