Melyik napon születtél? Ennyire tart őszintének a külvilág
Van, akinek a kérdéseit sem szabad elhinni, míg mások akkor is őszinték, ha nem lenne muszáj. Nézd meg, téged milyennek tartanak mások.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Környezeted tagjai számos élethelyzetben tükröt tarthatnak eléd. Sok olyan tulajdonságod lehet, melyet külső szemlélőként tisztábban látnak, mint te magad. Pontosan ezért olykor érdemes adnod a külvilág véleményére. Tudd meg, mennyire tartanak őszintének!

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Barátaid és tágabb környezeted tagjai tisztában vannak vele, hogy az életet önmagában nem tartod elég színesnek. Gyakran esel túlzásokba, ez az érzelmekre éppúgy igaz, mint amikor egy helyzetről vagy emberrel mesélsz. Talán pont emiatt beszélgetnek veled szívesen az emberek, mert a te beszélőkéd a legszürkébb történeteket is izgalmassá varázsolja. Az is igaz, ha valaki felhívja a figyelmed arra, hogy minden máztól mentesen mondd el a véleményed, akkor bár nehezedre esik, ha negatívumról van szó, de megteszed.

Ha kedden születtél

A körülötted élők mindig hamar rájönnek, hogy, ha a meztelen igazságra vágynak, a tőled származó információk többségét nem vehetik komolyan, és másfelé kell kérdezősködniük.Teszik ezt azért, mert, ha negatív véleményt kell valakiről mondanod, azt rendkívül nehezen teszed meg. Hiszel az emberi jóakaratban, a tisztességben, éppen ezért sokszor a bántó, akár gonosz viselkedés mögött is próbálsz olyan igazolásokat keresni másokban, hogy amit tesznek, azt nem rosszindulatból teszik.

Mivel azonban számos más jó tulajdonságoddal ellensúlyozod ezt a hiányosságodat, vagy éppen a fentiek miatt, számos barátod van. Az igazán komoly dolgokban pedig mindig próbálsz hiteles maradni.

Ha szerdán születtél

Minden körülmények között egyenes és őszinte vagy. Legyen szó munkáról vagy magánéletről, mindig igazat mondasz, egyszerűen képtelen vagy a hazugságra. A körülötted élők felnéznek rád ezért, ám úgy gondolják, gyakran magadnak ártasz azzal, hogy a legkisebb füllentésre sem vagy hajlandó a saját érdekedben. Vannak olyan szituációk, amikor tapintatból vagy más okból elfogadható lenne a valóság torzítása.

Ha csütörtökön születtél

A körülötted élők megbíznak benned, mert tisztában vannak azzal, hogy őszinteséged belülről fakad, és egyenes, hiteles embernek tartanak. Néha azonban előfordul, hogy kegyes hazugságba keveredsz, ilyenkor jellemzően mások iránti tapintatból nem mondasz igazat. Ezzel a tulajdonságoddal környezeted tagjai is tisztában vannak. Ha kíméletlen őszinteségre vágynak, nem hozzád fordulnak, de alapvetően hálásak neked diplomatikusságodért.

Ha pénteken születtél

Környezeted minden tagja pontosan tudja, hogy megbízhat benned, hiszen szókimondó, elfogulatlan ember vagy. Ha megkérdezik a véleményedet, előre tudják, hogy tényleg azt mondod majd, amit gondolsz, hiszen gyűlölöd a köntörfalazást. Ha azonban a helyzet úgy hozza, olykor mégis hajlandó vagy kisebb füllentésekre. Mindezt kizárólag a számodra fontos emberek érdekében teszed, és nem érzed magad jól tőle.

Ha szombaton születtél

Őszinteséged általában semmi kívánnivalót nem hagy maga után. Barátaid és a hozzád közel álló emberek maximálisan megbíznak benned, szinte kivétel nélkül egyenes nőnek tartanak. Mindez nem jelenti, hogy minden helyzetben ragaszkodsz a maximális őszinteséghez.

Ha úgy hozza a sors, hajlandó vagy a hazugságra is, ám csakis olyasvalakivel szemben, aki számodra nem különösebben fontos, és kizárólag akkor, ha valóban lényegesnek tartod az igazság elferdítését.

Ha vasárnap születtél

Alapvetően őszinte ember vagy, ezt pontosan tudja rólad a környezeted. Barátaid és távolabbi ismerőseid megbíznak benned, és adnak a véleményedre is. Mindemellett, ha érdekeid úgy kívánják, hajlamos vagy a valóság elferdítésére. Nem direkt hazugságokról van szó, inkább csak más színben tünteted fel az igazságot. Ezt a szokásodat azonban csak akkor használod, ha pontosan tudod, hogy nem ártasz vele más embereknek.

OLVASD EL EZT IS!

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük