Melyik napon született a pasid?
Ilyen nő lenne
Talán bizarr dolog belegondolni, kedvesed hogy festene női testbe bújva. Ha mégis érdekel, kiderülhet, milyen nő válna belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy-egy komolyabb párkapcsolati vita után talán benned is felmerült már, miért nem képesek a férfiak felfogni bizonyos evidenciákat. Vajon, ha kedvesed lenne, könnyebben megértenétek egymást, vagy személyiségének éppen azok a vonásai kerülnének előtérbe, melyeket nehezen fogadsz el? Számold ki, melyik napon született, és kiderülhet.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Kedvesedben férfiként is van némi játékos hajlam, egészen váratlan helyzetekben képes gyerekként megnyilvánulni. Nőként viszont kimondottan bohókás lenne. Az a fajta teremtés válna belőle, aki kész zuhogó esőben, az éjszaka közepén a felezővonalon táncolni. Ráadásul mindezt teljesen természetesnek tartaná: mondván, ha épp ettől érzi jól magát, kinek fáj egy kis játék.

Ha kedden született

Férfiként is sokat ad a külsejére, többnyire tisztában van az új divatirányzatokkal, és van érzéke az öltözködéshez. Nőként mindez hatványozottan igaz lenne rá, a keddi nap szülöttéből afféle végzet asszonya-típus válna. Kimondottan fontos lenne számára a külvilág értékítélete - elsősorban az ellenkező nem véleménye -, és nagyrészt aktuális hangulata is ennek függvényében alakulna.

Ha szerdán született

A szerdai nap szülöttéből csendes, visszahúzódó válna. Nem kedvelné a túlzásokat - sem az öltözködésben, sem a viselkedés terén. Ennek ellenére ösztönösen tudná, hogyan kell irányítani az ellenkező nem tagjait. A hiszti és az átlátszó fondorlatok mellőzésével, jellemének nemes egyszerűségével és őszinte viselkedésével érné el mindazt, ami fontos számára az életben.

Ha csütörtökön született

Mint aki egy Jane Austen-regényből lépett elő: a csütörtöki nap szülöttéből valódi álmodozó lenne. Romantikus lelkületű válna belőle, aki néhány centivel mindig a föld felett lebeg, és a racionalitás nagyrészt hiányzik belőle. Ha érzelmekről van szó, rögtön átlátna a szitán, ha azonban a hétköznapi valóságba csöppen, pillanatok alatt elveszne az unalmasnak vélt szürkeségben.

Ha pénteken született

A pénteki nap szülötte férfiként is meglehetősen rapszodikus jellem, ám nőként ez halmozottan igaz lenne rá. Kiszámíthatatlan, szeszélyes perszóna válna belőle, akinek hangulatváltozásait szinte lehetetlen nyomon követni, és elég egyetlen vele töltött óra, hogy megőrjítse környezetét. Bár változékony természete egy ideig kimondottan inspirálná a férfiakat, idővel sokan beleőrülnének a társaságába.

Ha szombaton született

Nagy ívben kerülné az olyan i allűröket, mint a szerepjátszás vagy az előre eltervezett tízperces késés, inkább a férfias racionalitás jellemezné. Az érzelmi hullámzásokat többnyire elfojtaná, és meglehetősen kiegyensúlyozott, higgadt stílusban adná elő mondandóját. Egyszóval messze állna tőle minden, ami egy kicsit is cicababás. Az ellenkező nem tagjai ritkán vennék észre az első pillanatban, de hosszabb távon ideális partnerre lelnélek benne.

Ha vasárnap született

Kedvesed férfiként sem az a típus, aki elkendőzi az érzelmeit, és mindent harapófogóval kell kihúzni belőle: ha valami nincs ínyére, rögtön közli. Nőként kimondottan tűzrőlpattant, harcias teremtés lenne.

Minden esetben kiharcolná, ami jár neki: nem kerülőutakon, kiskapun át, hanem őszintén, nyíltan, olykor kíméletlenül mondaná meg a véleményét.

OLVASD EL EZT IS!

anya lanya
  • jövő
  • születésnap

Melyik napon születtél?

Ezt is szeretjük