Melyik napon született a pasid?
Így képzeli el a közös jövőtöket
Nehéz a férfi fejébe látni, sokszor több évi együttélés után sem lehetsz biztos abban, hogyan képzeli a jövőt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes férfiak a nőkhöz hasonlóan közös gyermekekre és békés öregkorra gondolnak, ha elképzelik a párjukkal töltött jövőt. Mások inkább világkörüli utakról, közös élményekről ábrándoznak, és nem különösebben fontos számukra a gyermekvállalás.

Ha kiszámolod, kedvesed a hét melyik napján született, bepillantást nyerhetsz jövőbeli terveibe.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Hosszú ideig nincsenek komolyabb távlati tervei, ha jól működik a kapcsolatotok, örül az itt és mostnak. Egyszerűen nem jár azon az esze, hogy hogyan is kellene alakítani a kettőtök közös jövőjét. Ahhoz, hogy elkezdjen ezen forogni az agya, egyértelmű célzásokra lesz szükség. Ekkor valószínűleg lelki szemei előtt homályosan elkezd körvonalazódni két-három közös gyerkőc, ám a házasság gondolata, a hivatalos papír megrémíti.

Ha kedden született

Nem szereti a kötöttségeket, és nehezen viseli az egy helyben maradást. A keddi nap szülötte igazi világutazó.

Fontos számára az állandó mozgás, az új élmények gyűjtése. Közös jövőtöket épp ezért úgy képzeli el, hogy minél több országban, minél több egzotikus helyen megfordultok majd együtt. Mindez valószínűleg számodra is rendkívül izgalmas lesz, arra azonban készülj fel, hogy a gyermekvállalás nem biztos, hogy szerepel a tervei között.

Ha szerdán született

A szerdai nap szülötte meglehetősen konvencionális férfi, aki nem szereti sem az extravaganciát, sem a valóságtól elrugaszkodott elképzeléseket. Nincsenek nagy ábrándjai a közös jövőtöket illetően: megelégszik az olyan szokványos álmokkal, mint két gyerek, közös otthon, háziállat. Ne becsüld azonban le kissé sablonos terveit! Amit eltervezett, ahhoz biztosan meg is teremti a kellő anyagi fedezetet, mellette nem érhetnek váratlan meglepetések.

Ha csütörtökön született

Bár a párkapcsolatban nagyon tud ragaszkodni, a csütörtöki pasi fontosnak tartja egyéni autonómiáját is. A közös jövőtöket valahogy úgy képzeli el, mint egy olyan szövetséget, melyben nem érzi magát gúzsba kötve, és megőrizheti szabadságát. Épp ezért gyermekvállalással kapcsolatos terveket jó darabig nem szövöget. Ettől azonban ne ijedj meg, idővel rászánja magát, és ekkor már érettségének köszönhetően nem érzi kötöttségnek a közös gyerekek érkezését.

Ha pénteken született

Szereti a kényelmet, és fontos számára a párkapcsolati harmónia. Ha ez megvan, elkezd vágyni némi mozgalmasságra is. Közös jövőtöket is alapvetően eseménydúsnak képzeli el. Számtalan helyet szeretne veled felfedezni, közös élményekre vágyik, emellett meglehetősen gyermekközpontú. Ugyanakkor bármekkora is a szerelem közöttetek, nem hiszi, hogy egyetlen embertől minden megkaphat, épp ezért hosszú évek múltán is erősen kötődik a barátaihoz.

Ha szombaton született

A szombati nap szülöttére általában jellemzőek a nagy tervek és a világmegváltó gondolatok. Valószínűleg akkor sem hagyja el a fantáziája, amikor a közös jövőtökre gondol.

Előfordulhat, hogy fél tucat gyerekről, egy mesebeli kastélyra emlékeztető otthonról és egy tengerparti nyaralóról ábrándozik. Ha így áll a helyzet, a csalódások elkerülése érdekében ne felejtsd el néha visszarángatni a valóság talajára!

Ha vasárnap született

Sokáig fél az elköteleződéstől, és a vasárnapi pasi még a harmincas évei derekán is úgy érezheti, nem élt eleget. Ahhoz, hogy elkezdjen veled közös jövőt tervezni, meg kell érnie. Ekkor valószínűleg elsősorban két-három gyerekre vágyik majd. A házasságot alapvetően nem tartja lényegesnek, ám, ha számodra fontos a hivatalos papír, nincs ellenére az esküvő.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi kanape
  • párkapcsolat
  • férfi érzelmek

Melyik napon született a pasi?

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

Ezt is szeretjük