Melyik napon született a pasid?
Amit sosem fog megérteni a nőkben
Tudd meg, párod számára mely női szokások, a szebbik nem mely tulajdonságai felfoghatatlanok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyára kedvesednek is vannak olyan tulajdonságai, melyeket nehezen értesz meg, és hosszú idő szükséges azok elfogadásához. Pontosan ugyanígy van ezzel ő is. Ha tisztában vagy vele, milyen női szokásokat képtelen megérteni, talán visszaszoríthatod őket, és nagyobb esélyetek lesz a harmónia megtalálására.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Mint bármelyik másik férfi, a hétfői nap szülötte is fontosnak tartja, hogy kedvese csinos és ápolt legyen. Az ezzel járó hajcihőért már kevésbé rajong, azt pedig képtelen megérteni, hogy miért kell sminkelni, ha csak a postára vagy a sarki boltba mész. Próbálj ügyesen egyensúlyozni az ápoltság és a felesleges cicoma között. A pasi nem egy kirakatbabát szeretne, egy hús-vér nőre vágyik.

Ha kedden született

Talán a genetika lehet az oka annak, hogy a nők többet beszélnek - szinte minden helyzetben. Bár a keddi pasi maga sem különösebben szűkszavú, azt sosem érti majd meg, miért is kell mindent megvitatni egy kapcsolatban.

Nem szeret minden egyes apróságot kitárgyalni, úgy véli, vannak helyzetek, amikor a tettek beszélnek. Ha már előre érzed, hogy közölnivalódhoz kedvesed nem tud mit hozzáfűzni, inkább ejtsd a témát.

Ha szerdán született

A férfiak döntő többsége nem érti a női hisztit, a szerdai nap szülötte pedig nem is tud mit kezdeni vele. Ilyenkor általában elhagyja a tett helyszínét, és megesik, hogy csak hosszú órák múltán tér vissza. Épp ezért jobban teszed, ha a hirtelen jött érzelmi kitöréseidet megpróbálod visszafogni, és inkább higgadtan megbeszéled vele az adott problémát - ez utóbbira ugyanis kapható.

Ha csütörtökön született

Egyszerűen nem érti, a nők számára miért van annyira komoly jelentősége az időnek.

Amikor megkérdezed tőle, hogy csütörtök este pontosan mikor is ér haza a sörözésből, sokszor képtelen azt mondani, hogy 11-re itthon van, mert lehet, hogy korábban jön, de lehet, hogy a jó hangulat maradásra bírja, és csak később érkezik. Hacsak valamilyen közös program miatt nem fontos tudnod, inkább ne faggasd ilyesmiről, mert csak felesleges konfliktust generálsz vele. Fogadd el így, és kész!

Ha pénteken született

Ha egyszer már szerelmet vallott neked, azért tette, mert igazán komolyan gondolta - nem azért, mert abban az egyetlen percben éppen úgy érezte. Ennek fényében nem is igazán érti, miért kell újra és újra verbálisan bizonygatnia a szerelmét. A pénteki nap szülötte sokkal inkább a tettek embere, nem pedig a szavaké. Fogadd el, hogy nem súg majd minden reggel és este édes szavakat a füledbe, cselekedeteivel viszont számtalanszor bizonyítja érzelmeit.

Ha szombaton született

Szereti, ha kedvese igényes a külsejére, és más is megnézi - netán irigyli tőle - párját. Maga is sokat ad az öltözködésre, még a divat sem idegen fogalom számára. Nem érti, hogy az első hetek-hónapok lelkes időszaka után miért kell a csipkecsodákat lecserélni fehér pamutbugyira. Ha nagyon elkényelmesedsz, az akár válóok is lehet, ezért különösen figyelj oda a külcsínre.

Ha vasárnap született

A párkapcsolaton belül is fontos számára az egyéni mozgástér, az autonómia és a szabadság megőrzése. Pontosan ezért nem érti azokat a törekvéseket, melyek szabadidejének birtoklására irányulnak, a féltékenységgel pedig egyenesen az őrületbe lehet kergetni. Egyszerűen nem tud mihez kezdeni a zöld szemű szörnnyel: nem a szeretetedet látja benne, hanem a béklyókat.

Ezt is szeretjük