Melyik napon született a pasi?
A legfontosabb női tulajdonság számára
Ahhoz, hogy kapcsolatotok minél sikeresebb legyen, nem árt tisztában lenned azzal, mit is keres a nőben.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A vékony derék és a hosszú láb vonzó lehet a férfi számára, de a párkapcsolat sikere nem ezeken a külső vonásokon múlik. Ismerd meg, mely tulajdonságokat keresi a pasi a ben!

 

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

Szinte minden férfi vágyik rá, hogy a vel ne csak a hálószobában alkossanak tökéletes párost, hanem a konyhaasztal mellett beszélgetve is jól érezzék magukat. A hétfői pasi számára pedig kimondottan fontos az intelligencia. Ő a ben valóban élete párját keresi, és a kapcsolatot el sem tudja képzelni anélkül, hogy ne tudjon beszélgetni veled bármi olyan dologról, ami őt éppen aktuálisan foglalkoztatja.

Ha kedden született

A keddi pasi nem igazán kedveli a gyámolításra szoruló ket. Élete párjában fontosnak tartja a határozott fellépést. Bár arra nem vágyik, hogy a kapcsolatban kedvese viselje a nadrágot, elvárja, hogy ne kelljen őt folyton pátyolgatnia, és minden egyes lépését megerősítenie. A férfi- viszonyban az egyensúlyra szavaz, ezért tartja lényegesnek a magabiztosságot. Ha tehát vele tervezed a jövőt, állj a sarkadra!

Ha szerdán született

A szerdai nap szülöttének számos elvárása van az ellenkező nemmel kapcsolatban. Mivel igényeinek nem könnyű megfelelni, viszonylag ritkán esik szerelembe. Ha mégis megtörténik, szinte biztos, hogy párjául egy vidám, szellemes t választ. A hosszú távú kapcsolatban ugyanis mindennél fontosabb számára a humorérzék. Szeret kedvesével nagyokat nevetni, és fontos számára, hogy olykor az élet komoly dolgaiból viccet csináljatok.

Ha csütörtökön született

Talán elsőre nem látszik rajta, ám a csütörtöki nap szülötte távolról sem olyan magabiztos, mint amilyennek mutatja magát.

Sok szituációban fontos számára az érzelmi támogatás, és nagyra értékeli a női gondoskodást. Még azt sem bánja, ha kedvese olykor anyáskodik felette - amennyiben ez egészséges kereteken belül marad. A szebbik nemben elsősorban az érzékenységet és az odaadást keresi.

Ha pénteken született

Habár ő maga olykor hirtelen felindulásból, kellő átgondolás nélkül hoz döntéseket, a szebbik nemben éppen saját személyisége ellentétét keresi. Nem szereti a türelmetlenséget, nehezen viseli, ha sürgetik, a női hisztivel pedig ki lehetne kergetni a világból. Élete párjában a toleranciát keresi, mindennél fontosabb számára, hogy kedvese kellő türelemmel és megértéssel viseltessen iránta.

Ha szombaton született

A világhoz való hozzáállása lényeges dolog számára. Nehezen viseli azokat a lányokat, akiknek a legkisebb akadály is kedvüket szegi, és lerí róluk a pesszimizmus. Rendkívül fontosnak érzi, hogy élete párja derűs és optimista legyen a hétköznapokban. Ha a szombati pasival tervezel közös jövőt, lehetőség szerint próbáld a világ szebbik oldalát figyelembe venni, és légy minél optimistább.

Ha vasárnap született

Nem szereti a túlzásba vitt határozottságot, ugyanakkor a visszahúzódó, elesett lányokért sem rajong. A vasárnapi pasi számára az arany középút a nyerő. A nőies bájra szavaz: azokat a lányokat kedveli, akik tudatosan, de finom módszerekkel képesek elérni a céljukat, és mindeközben nem válnak számítóvá, hanem megőrzik kedvességüket.

Ezt is szeretjük