Melyik napon született a férfi? Ezt titkolja előled leginkább
A férfiak nem szívesen vallják be a gyengeségeiket. Ám születésnapjuk elárulja őket.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfiak gyakran még maguknak sem ismerik be gyengeségeiket. Senki nem vall szívesen olyan tulajdonságairól, melyekről úgy sejti, elfogadhatatlanok a másik számára, vagy hátrányba kerülhet általuk.

Ha kíváncsi vagy, mit titkolna el a legszívesebben a férfi, nem kell mást tenned, mint elolvasnod, mit rejt a születése napja.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Hétfő

Ha hétfőn született a férfi, különösen érzelmes, olykor talán szentimentális személyiséggel van dolgod. Nem kizárt, hogy esetenként elragadják a romantikus ábrándok, ám a sérüléstől való félelmében ezeket gyakran igyekszik eltitkolni. Mivel nosztalgikus alkat, előfordulhat, hogy még mindig kötődik régebbi eseményekhez, és nehezen engedi el a múlt fájdalmát és boldogságát. Ám valószínűleg nem szívesen beszél erről, nehogy féltékenységet ébresszen benned.

Kedd

A kedden született férfi remek önérvényesítő képességgel rendelkezik, olykor talán túl rámenős is lehet, és nagy személyes térre van szüksége ahhoz, hogy szabadnak érezze magát. Valószínűleg nem hirdeti, hogy mennyire szeretne az általa csodált nő kedvében járni, és milyen jólesik neki a dicséret. Különösen értékeli, ha felnéznek rá azért, amit tesz, viszont a szemrehányások mélyen elszomorítják.

Szerda

Ha a férfi szerdán született, valószínűleg a legtöbb nőt leveszi a lábáról megnyerő szövegével, hiszen a retorika nagymestere. Remek humorával és profi meggyőzőképességével téged is behálózhat, de olykor nem árt gyanakvással fogadnod a szavait - hiszen könnyen túlzásokba esik, vagy elferdítheti a tényeket, hogy jobban hangozzanak. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy megrögzött hazudozó lenne, inkább azt, hogy a saját szűrőjén keresztül látja a világot.

Csütörtök

A csütörtökön született férfi személyében türelmes, filozofikus alkathoz van szerencséd, bár nem kizárt, hogy gyakorlati ügyekben kissé esetlen. Semmi pénzért nem vallaná be neked, hogy milyen nehezére esik az ügyintézés, és nem kizárt, hogy abban is bizonytalan, hogyan udvaroljon szíve választottjának. Távolságtartása gyakran nem hidegséget, inkább bizonytalanságot takar, de ha megbízik a másikban, feloldódik, és nagyon is barátságossá válik.

Péntek

Ha a férfi pénteken született, kifinomult és kreatív, álmodozó hajlamú egyéniséggel van dolgod, aki általában többre vágyik annál, mint amit az anyagi világ nyújtani tud. Fontosak számára a kapcsolatok, és kedvét leli a flörtben, de előfordulhat, hogy nem erőssége a hűség. Nehezen vallaná be, hogy szinte képtelen ellenállni a csábításnak, hogy több nőnek udvaroljon egyszerre, és vonzereje gyakran viszonzásra is talál.

Szombat

A gyakran távolságtartónak tűnő szombati férfit elsőre rejtélyesnek gondolhatod, ám ez azért van, mert alaposan megfontolja a mondandóját, és nem pazarolja a szavakat. Épp ezért idegesíti, ha valaki túl sokat fecseg a környezetében, vagy őt akarja faggatni. Ám udvariassága nem mindig engedi, hogy ezt szóvá tegye - inkább elmenekül a helyszínről. Talán még magának sem ismeri be, hogy szorong az érzelmek erejétől.

Vasárnap

A vasárnap született férfi szereti, ha az ő kezében van az irányítás, és élvezi, ha mások azt teszik, amit ő kitalált. Kezdeményezési gyakran összehozzák az embereket, ő pedig nem törekszik arra, hogy elnyomja a többiek érdekeit. Valószínűleg nem vallja be, hogy szorong az egyedülléttől és az elutasítástól. Bántja az is, ha valamiből kihagyják, vagy leszólják az ötleteit.

OLVASD EL EZT IS!

idosebb no lead
  • melyik napon születtél?
  • 2012-es horoszkóp

Melyik napon születtél? Ez vár rád 2012-ben

Ezt is szeretjük