Mennyire vagy őszinte?
Születésnapod megmutatja
Van különbség van a valóság színezése és a hazugság között. Egy-egy füllentés még belefér a hétköznapokba. Te tovább mész?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyerekkorod óta tudod, hogy hazudni nem szép dolog. Felnőttként azonban bizonyos szituációkban átértékelheted ezt a dolgot. Öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod, a hét melyik napján születtél, és az alapján mennyire vagy őszinte.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Kicsit élénk a fantáziád. Általában nem rossz szándékból ferdíted el a valóságot, egyszerűen csak megesik, hogy a világot túl szürkének látod. Ilyenkor többnyire úgy érzed, muszáj volna egy kicsit színesíteni rajta. Ezen a vonásodon a hozzád közelálló emberek inkább csak nevetnek, és nem róják fel neked. De arra azért vigyázz, hogy amennyiben valóban fontos dolgokról van szó, feltétlenül ragaszkodj az igazsághoz.

Ha kedden születtél

Már-már a gyermeki naivitás határait súrolod őszinteségeddel. Mintha nem ismernéd azt a szót, hogy hazugság. Előfordul, hogy kikerekedett szemekkel bámulsz a világra, mert egyszerűen nem érted, mi szükség van a hétköznapok során annyi játszmára és őszintétlenségre. Alapvetően igen pozitív ez a tulajdonságod, sokan vehetnének példát rólad. Ennek ellenére hosszútávon mégis szerencsésebb lenne, ha kicsit dörzsöltebbre vennéd a figurát.

Ha szerdán születtél

Veled nemigen fordul elő, hogy hazugságon kapnak. Annak ellenére, hogy olykor-olykor azért megesik, hogy nem vagy kimondottan őszinte. Mivel azonban ügyesen forgatod a kártyákat, ez a tulajdonságod legtöbb barátod és ismerősöd előtt rejtve marad. Nincs benned emiatt különösebb lelkiismeret-furdalás. Mindennek ellenére talán megpróbálhatnál kicsit őszintébb lenni a mindennapokban.

Ha csütörtökön születtél

Nem vagy túl erős őszinteség terén. Ha a sors úgy hozza, akár kimondottan nagy hazugságokra is hajlandó vagy. A probléma az, hogy viszonylag gyakran le is buksz a barátok és ismerősök előtt, ráadásul ez a tulajdonságod téged is zavar. Talán épp itt lenne az ideje, hogy felhagyj ezzel a szokásoddal. Hidd el, nem olyan bonyolult dolog az őszinteség, és sok helyzetben kifizetődőbb, mint a valóság elferdítése.

Ha pénteken születtél

Többnyire igen őszintén és keményen megmondod a véleményedet másoknak – nem jellemző rád a kertelés és a hazugság. Ezzel viszont sokszor megbánthatod a körülötted lévőket. Ha néhanapján szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket, akkor sem a kegyes hazugságot választod – mert pontosan tudod, hogy az nem a te stílusod. Amikor nem akarsz galibát okozni, egyszerűen csak elhallgatsz. Nem rossz módszer, de megpróbálkozhatnál néha az arcul csapós igazság helyett a finom beadagolással.

Ha szombaton születtél

Ahogy a mondás tartja: ami szíveden, az a szádon. Az esetek többségében képtelen vagy arra, hogy magadban tarts valamit, ami bánt téged, vagy arra, hogy véleményedet szükség esetén véka alá rejtsd. Ez egyfelől egy nagyon pozitív tulajdonság, másfelől viszont a túlzott őszinteség akár veszélyessé is válhat – problémákat okozhatsz vele magadnak és másoknak is. Épp ezért okosabban teszed, ha előbb elszámolsz tízig, és csak aztán nyitod ki a szádat.

Ha vasárnap születtél

Alapvetően őszinte ember vagy, ám, ha érdekeid úgy kívánják, nem okoz nehézséget számodra a valóság elferdítése. Az ilyen szituációkat nem hazugságként definiálod magad számára. Legtöbbször észre sem veszed, hogy álláspontod nem teljesen fedi az igazságot. Problémát éppen az jelenthet, ha nem tűnik fel az valóság és a meg nem történt dolgok közötti különbség. Erre érdemes jobban odafigyelned.

OLVASD EL EZT IS!

no szoke
  • főnök
  • pénz és munka

Mit gondol rólad a főnököd?

telefon ferfi
  • férfivágy
  • melyik napon születtél?

Mi a pasi legnagyobb kísértése?

munkatars
  • személyiség
  • melyik napon születtél?

Mennyire tartják fontosnak a véleményed?

Ezt is szeretjük